• Amanda528

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Sziasztok! Köszönöm szépen. Nagyon örülök hogy kaptam ilyen beszikét is.. Remélem hogy jól éreztétek magatokat nálam.. A párod is és te is nagyon kedvesek és aranyosak voltatok. Hamar elrepült az egy óra. De jól éreztem én is magamat. És természetesen remélem hogy fogunk még talizni.
    Várlak máskor is. Puszil Amanda.

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetést a kedvesem intézte, meglepetésnek kaptam az alkalmat :)
    A telefonban egy kedves hang, segítőkész korrekt. Mindent meg lehetett beszélni.
  • Megközelítés:

    Autóval közelítettünk, egyszerűen megtalálható a cím. A parkolás fizetős.
    Tömegközlekedéssel is könnyen elérhető.
  • Helyszín:

    Szép, tiszta, kellemes lakás. Érkezésünkkor egy kutyus is üdvözölt bennünket.
    A fürdő teljesen rendben van, sokféle tusfürdő, szájvíz, puha törölköző stb.
  • Lány külseje:

    Amanda egy nagyon csinos, formás, szép arcú hölgy.
    Érkezésünkkor, felöltözve is nagyon vonzó volt, hát még amikor a fürdőből kilépve megpillantottam az ágyon elnyújtózva egy szál bugyiban....
  • Action:

    Mikor megérkeztünk csevegtünk egy picinykét majd irány a zuhany.
    Kedvesemmel felváltva zuhanyoztunk majd én előre mentem, nagyon sietős volt :)
    Ahogy már írtam, az ágyon ült egy szál bugyiban és én csak annyit tudtam kinyögni, hogy: "Nagyon szép vagy!"
    Pár pillanat múlva belépett a kedvesem is egy szál semmiben és elkezdődött a csoda.
    Kezdetnek és bemelegítésnek masszázst kértem. A hátamon fekve elkezdődött a masszázs és mivel mindannyian gyorsan oldódtunk, Amanda azonnal rá is kezdett a franciára. Közben simogattam a fenekét, amire Ő egy mozdulattal hátranyúlt és megszabadult a bugyijától. Ezen a ponton a kedvesem is beszállt a játékba, felváltva kényeztették a velem egykorút. Két kezem a két punciban, a lányok felváltva szoptak, csoda, hogy gyorsan ki is végeztek? Azt gondolom ezt nem sokan bírták volna tovább.
    Kedvesem "masszázsa" következett. Ez sem tartott sokáig szerencsére :) Amanda hamar leért a puncihoz a szájával és ott el is időzött mindannyiunk örömére. Én közben a párom melleit kényeztettem. Amanda nagyon eltalálta a párom ritmusát, amit Ő finom kis sóhajokkal nyugtázott. Gondoltam egy merészet és megközelítettem Amandát hátulról. Ő is nyögdécselve adta tudtunkra, hogy tetszik neki ez a megoldás. Fantasztikus volt Amanda formás fenekét markolva, finom punciját dugva nézni ahogy nyalja az én Drágámat. Pozícióváltás után én is belekóstoltam Kedvesem puncijába amitől el is élvezett. Dugni kezdtem Őt és közben Amanda hátulról simogatott. Hmmmm....
    Nem tudom tovább hogyan volt egymás után, de volt minden: Kedvesemmel csókolózva nézni ahogy Amanda meglovagol, kutyusban egymás mellé térdelő lányokat felváltva dugni, ujjazni... Csodálatos volt!
  • Elszámolás:

    Korrekt, nekünk nagyon megérte.
    A végén adtuk oda.
  • Összkép:

    Nagyon elégedetten távoztunk a párommal. Egy szép nő nagyon színvonalas társaságában nagyon gyorsan elszaladt a megbeszélt idő, de egy pillanatig sem éreztette velünk, hogy mennünk kéne. Minden csillagos 5-ös!
Happy Massage