• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Kedves Samator!

    Elolvastam az írásodat és az első benyomásom tudod mi volt? Jó, jó, nem rossz a csaj, csak egy kicsit sótlan és unalmas. Nem lehet valami érdekes személyiség, de talán elég jól masszíroz és nem is nézhet ki olyan rosszul. Teljesen korrekt kis írás, belekötni nem igazán lehet...ééés ennyi. Ha a “nyakszorongatós” rész nem lett volna benne akkor fogalmam sem lett volna arról, hogy ki vagy. Persze azt azért tegyük hozzá, hogy egy elég visszafogott személyiség vagy, amolyan óvatos duhaj.
    Nem is könnyíteted meg a dolgomat. Azt állítottad, hogy nincs nagy tapasztalatod, ez életed második erotikus masszázsa. Ami igaz is, viszont azt már valahogy elhallgattad, hogy te gyakorlott látogatója vagy ennek a világnak, csak eddig szexpartnereknél tetted tiszteleted. Ez miért fontos? Mert egy teljesen kezdővel sokkal óvatosabban kell bánni, szinte kézenfogva kell bevezetni ebbe a világba, nem lehet ajtóstól rontani a házba. Az itteni viselkedésed is ezt támasztotta alá. Zavarban voltál, nem igazán tudtál mit kezdeni a helyzettel. Mikor végigcsúsztam rajtad akkor is csak a zavar jeleit láttam, így visszahúztam a gyeplőt, nehogy nagyon elszabaduljak itt melletted. Szóval kicsit becsapva és megvezetve érzem magam. Azt hiszem hivatalosan is megsértődtem egy kicsit. Erre a megvezetésre semmi szükség, főleg, hogy magadnak ártasz csak vele. Mint írtam, úgy bántam veled mint egy hímes tojással. Bár lehet neked ez a “langyos muzsika” teljesen megfelelt.
    Másak vagyunk (ami önmagában egyáltalán nem gond), másképp képzelünk el egy ilyen találkát. Már ami az intenzitást illeti. Szerintem te igazán jól érezted magad, és nekem ez egy jó gyakorlat volt, hogy igenis a másik tempójához kell alkalmazkodnom. Persze sok olyan vendégem van aki hasonlóan visszafogott természet mint te. Velük is nagyon jól megtaláljuk a közös hangot. Például az egyik ilyen vendégem mindig csak egy órára szokott jönni, mert nem is igényli az alapos és erős masszázst, és az erotikában sem akar falatrengető élményeket átélni. Egyszer megkérdezte, hogy tényleg sokan több időre jönnek-e hozzám, és lehet neki is tovább kellene-e maradnia. Azt válaszoltam neki, hogy szerintem maradjunk az egy óránál, mert neki amire szüksége van arra tökéletesen elég ennyi idő.
    A visszafogottságról pedig a tegnapi egyik találkám jut eszembe, igazán vicces sztori. Hihetetlen és abszurd volt átélni is. Mikor megérkezett a férfi már az első perc után le tudtam vonni a következtetést, hogy hosszú diskurzusok nem lesznek köztünk, inkább néma szótlanságra kell felkészülnöm. Sebaj, én jól elvagyok a saját gondolataimmal is, azok követése is elég izgalmat ad. Elkezdődött a masszázs, ami alatt bealudt. Na de nem csak úgy felszínesen, el-elbóbiskolva, hanem teljesen mély álomba merült. Mikor a hátán csúszkáltam még akkor sem ébredt fel. Na ilyen még soha nem történt velem. Rendesen ébresztgetni kellett, hogy magához térjen. Megfordult és elkezdtem a lingam masszázst...és ezen is bealudt. Felköltögettem, folytattam...és megint bealudt. Itt már hangosan felnevettem, hisz annyira abszurd volt a helyzet. Egy kicsit tanakodtam a durmoló férfi mellett aztán úgy döntöttem véget vetek ennek a vicces helyzetnek. Negyedjére is felköltöttem de ezen a ponton már megkértem, hogy menjen el tusolni mert én a magam részéről befejezettnek tekintem a szeánszot. Miután elment még szerencse, hogy nem volt sok időm az önmarcangolásra a megkopott vonzerőm miatt, mert a következő vendégemre kellett koncentrálnom. Szerencsére helyreállt a világ rendje (többször is). Most is mosolygok ahogy ezt a sztorit leírom, mert annyira komikus volt az egész helyzet. Kár, hogy nem láttátok...vagyis talán jobb, hogy a bénázásomnak nem volt szemtanúja.
    Magas szintű gyógyítónak még soha nem neveztek, és soha nem is jutna eszembe így tekinteni magamra. Azt hiszem a férfiak más jelzőkkel szoktak illetni. Most bővült a kör.
    Mint fentebb említettem ez egy igényes írás, sokat és alaposan írtál a találkozónkról. Talán érdemes kicsit személyesebbre venni a hangvételt, hisz az még a beazonosítást is segíti. Engem is csak a “nyakas” malőröd mentett meg a tudatlanságtól, hogy egyáltalán sejtésem legyen ki vagy.

    Az ügyfélszolgálatos hölgy tehát köszöni a beszámolót és a legjobbakat kívánja!

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Aktívan használja azt a lehetőséget, hogy meg lehet adni, hogy ki, mikor elérhető. Adódott szabad időm, ezért amikor az "Elérhető" jelzés felvillant már hívtam is. Elsőre nem vette fel, de egyből visszacsörgetett. A telefont úgy vette fel mintha egy ügyfélszolgálatot hívtam volna. ;) Elmondta, hogy miben tud segíteni és meg is beszéltünk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    A hegyvidéken található a helyszín. Én BKV-val mentem. A busz a közelben tesz le, a buszra több nagy csomópontnál fel lehet szállni. A címet könnyű megtalálni, az épületen belül is el lehet igazodni. . Parkolni lehet az épület előtt.
  • Helyszín:

    Egy újépítésű ház lakásában fogadott Aliz. A lakás hangulatos, tiszta rendezett. Érkezésem után beinvitált a rendelőjébe. A szobában egy kanapé és egy szobainas segíti a leülést és az öltözést. A földre egy matrac van kiterítve azon történik a kezelés. A falon mozaiktükör, a háttérben megnyugtató zene és hangulatvilágítás segíti az ellazulást. A fürdővel minden rendbe volt, sok féri és női tusfürdő közül lehet válogatni. Tiszta és rendezett minden. A környezet mindenben a relaxációt segíti.
  • Lány külseje:

    Sok remekül elkészített fotója van fenn, a valóság teljesen megfelel ennek. A fotókon az arca nem látszik teljesen, de a valósságban az itt eltakart részekkel kiegészítve a teljes összkép is nagyon kedves. Érkezésemkor egy fekete bodyban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Korábbi tapasztalataim (egy alkalom) alapján úgy döntöttem, hogy már az első találkozás alkalmával másfél órás programot szervezek le. Ez esetben így is történt. Elmentem fürödni és a visszatérésem után elterültem a kijelölt helyen. Aliz megkérdezte, hogy nem gond, ha ő is megszabadul a ruhájától. Jeleztem, hogy nem gond így egyen öltözékben folytatódott a program. Aliz csendben és szerényen lekuporodott a lábaimhoz és elkezdte a masszázst. Módszeresen kezdte végig gyúrni a testemet kezdve az egyik majd másik lábammal. Közben az újra és újra aktuális testrészhez megfelelő pozícióba telepedett át. A végén már kénytelen volt rám is telepedni, ami ellen természetesen ne tiltakoztam. ;) Kapott masszázs a lábam, a farizmom, a hátam és meg az alkarom is, a tenyeremet és az ujjaimat is beleértve. Az alkar masszázs esetén különös bizsegést éreztem, az átmelegedő olaj mellett.
  • Levezetés:

    A gyógyító erejű masszázs után következett a még erotikusabb masszázs. Hason fekve maradtam közben ő beolajozta a felső testét (ezt a műveletet (is) tükörből figyeltem). Hullámzó mozgással végig csúszott a hátamon és közben még a lábaimon is. A remek bemelegítés után fordultam és megismételte a műveletet. Ekkor már nem kellet a tükör felé sandítanom, szemtől szembe csodáltam a mozgását. Mintegy pihentetésképp sor került a lingam masszázsra is, majd folytatódott a csúszkálás. A végső pozícióban Aliz a combjaimra ült, egyik kezével a matracon támaszkodva a másik kezével a combjai közé "szorult" szervemet fogva. Így történt a kézi levezetés. Hagyott kicsit szusszanni, majd mellém telepedett. Beszélgettünk, majd megsúgta, hogy egy kis simogatásért cserébe elárulja, hogy hogyan lehet a legkönnyebben leszedni az olajat. Megfizettem az információ "árát", bár közben kicsit túl lelkesen masszíroztam a nyakát, ami miatt felszisszent. Remélem nem okoztam serülést. A titkos módszer birtokában elmentem megtisztulni, majd felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltük, a helyszínen már nem kerütl szóba. Szó nélkül helyztem el az ajándékot az asztalon.
  • Összkép:

    Nincs sok tapasztalatom az ilyen jellegű masszázs terén, de szerintem magas szintű gyógyítóra leltem. Úgy érkeztem, hogy kicsit be állva a vádlim és a derekam és is, de távozáskor határozattam könnyebb lett mindkettő. Az erotikus rész is nagyon intenzív és érzéki volt. A beszélgetés is őszinte és élmény dús volt. Érdemes volt válaszolnom Aliz toborzó felhívására. ;) ( És még egyszer bocs a nyakas malőrért).
Happy Massage