• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nagyon könnyen elérhető. Igaz hogy nem vele beszélünk, de engem ez nem zavar. Gyorsan megbeszéltünk mindent, és 2 óra múlva már a helyszínen voltam.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem. Eltévedni nem lehet, így aki először látogatja meg annak se kell aggódni mert egyértelmű a cím, gps is pontosan a címhez vezet. Az épület mellett mindig van hely. Ház mellett van egy buszmegálló, de ebből semmit sem hallani a lakásban.
  • Helyszín:

    Átlagos felújított panel.Lift nincs, de nem is kell magasra mászni. Nem futottam össze senkivel se. Másfél szobás lakás. Rend és tisztaság jellemzi. Az időnk nagy részét a nappaliban lévő hatalmas franciaágyon töltjük el.
  • Lány külseje:

    Ugyan az a lány fog ajtót nyitni mint aki a képeken van. Feszes popsi, tenyérbe illő mellek, simára borotvált punci. Nincs agyon sminkelve, nem hord hegyes műkörmöt se. Igazi természetes szépség. Pár nem túl nagy tetoválás található rajta.
  • Action:

    Kicsit beszélgettünk, közben lassan megszabadultam a ruháimtól. Kaptam egy jó nedvszívó törölközőt majd irány a fürdő. Itt minden van amire ilyenkor szükségünk lehet.
    Mikor visszatértem elállt a szavam. Hason fekve várt az ágyon, közben az összekulcsolt lábait lóbálgatta. Nagyon sexy volt.
    Gyorsan a feneke fölé ültem és elkezdtem csókolgatni. Szép lassan haladtam a nyakától a fenekéig. Imádom a fenekét. Láthatóan neki sem volt ellenére az egész. A fehérneműtől is ebben a pózban szabadítottam meg.
    Visszatértem a nyakához, de ekkor már lágyan elkezdtem ujjazni is. Pár percig biztos így voltunk, majd következett a fordulás. Már alig vártam hogy megcsókolhassam. Igazi nyelves csók. Az ujjazást itt sem hagytam abba, és közben felváltva játszottam a melleivel. Ez mindkettőnknek nagyon tetszett, bele is remegett. Gondoltam ideje megkóstolni az addigra már igen nedves punciját, de mivel már ő is nagyon kívánt engem így 69-be fordultunk. Kellemesen, lágyan csinálja közben egy kicsit kezezett is, de én pont így szeretem. Hamarosan szóltam is neki, hogy feldobhatnánk egy gumit különben itt és most a szájában lesz végem.
    Az ágy pont jó oldalán voltunk így nagyon könnyen elérte a vv-t. Felgumizott, mindezt úgy hogy a hasamon ült ( isteni érzés volt ), majd egyszer csak előrébb csúszott és háttal nekem beleült. Ezt nagyon élvezte mert hamarosan el is ment. Kérte hogy egy kicsit forduljunk misszibe. Nem ellenkeztem mert nagyon szeretem így is, mert ilyenkor aztán szüntelenül lehet csókolni. Sokáig így voltunk, persze volt egy kis lábpakolgatás ide-oda, de végig lassú tempót diktáltam. Lassan időnk végéhez közeledtünk, így megkértem fejezzük be doggyba. Nagyon örült neki. Pár lassú lökés után gyors tempóra váltottam. Meg is lett az eredménye, gumi gyorsan le és a fenekére és a hátára élveztem.
    Miután magamhoz tértem segítettem neki letörölni az együttlétünk eredményét. Egy gyors tusra még maradt időm.
  • Elszámolás:

    Az elején az asztalra tettem. Nem került szóba egyszer sem és távozásomig ott is maradt.
  • Összkép:

    Remegő lábakkal léptem ki az ajtón. Kedves, aranyos, figyelmes. Ha kell irányít, de ha úgy adódik sodródik az árral. Távozáskor megígértem neki hogy még biztosan találkozunk.
Happy Massage