• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia Spyyyy. Köszönöm szépen az újjabb beszikémet.. Nem igazán szoktam eltünni, az igaz hogy sokat nem dolgozok.. De pont ezért nem egy fútószallagon müködik a dolog. Most pont betegség miatt nem tudtam szombat óta dolgozni. Kaptam egy kellemetlen idegbecsípődést a derekamban.. Nekem kimondottan tetszik a szomszédasszonyi, jelző. Inkább ilyen mint a pornós, szerintem. De mindent köszönök, én jól éreztem magamat.Még azt szeretném jelezni hogy az ágyon lévő popsis kép, kb 2hetes.Remélem hogy lessz még majd lehetőségük randizni. Puszi..

 • Egyeztetés:

  Sajnálatos módon legújabb istennőm eltűnt, néhanapján ugyan rövidke időre megjelenik a hirdetése a kedvenc listámon, de hiába hívtam, sosem sikerült elérnem. Így kényszerültem újabb istennő keresésébe fogni, a jelöltek listáján szereplő hölgyek közül viszont többeknél is sikertelen telefonhívások sorozata után újabb és újabb jelölttel kellett próbálkoznom.
  Amanda régóta a listán szerepel, elsősorban az igézően gömbölyű popsi okán. Amikor nála próbálkoztam, elsőre felvette és minden gond nélkül sikerült agy másnap délelőtti találkát megbeszélnünk.
 • Megközelítés:

  Szokásomhoz híven autóval közelítettem meg a tetthelyt, ami Angyalföld külső részén, a második szent királyunkról elnevezett csendes utcában található, viszonylag új építésű házban van. A parkolás itt is fizetős már, mint a 13. kerületben mindenütt, de a legolcsóbb tarifával. Tömegközlekedők kb. 6-10 perces sétára számítsanak, attól függően, hogy busszal, vagy a távolabb közlekedő villamossal érkeznek. A bejutáshoz a kapuból hívtam, megadta a kapukódot, és rutinosan a további instrukciókat is, hogy melyik lépcsőn lehet feljutni a szentélybe. Lift nics, de nem is kell nagyon magasra menni.
 • Helyszín:

  Tipp-topp lakás, maximális tisztaság, rend ahogy a nagy könyvben meg van írva. A kisebbik szoba a tetthely, nagy, kényelmes franciággyal, célszerű berendezéssel, Ikea szobainasra lehet lepakolni a göncöt. A fürdő kádas, zuhanyfüggönnyel, kis polcon többféle tusfürdővel és a több kolléga által már megemlített színes fényekkel világító kézi zuhany fejjel. Ez nagyon megtetszett, de sajnos elfelejtettem megkérdezni, honnan szerezte?
 • Lány külseje:

  Amandáról nincs túl sok kép, azok sem a legfrissebbek, de az biztos, hogy a képeken ő látható. Az arc kitakarás mindig magában rejti a meglepetés lehetőségét, én is másra számítottam, valami vadmacskásra, ehelyett kedves, szolíd arc, nekem olyan csinos szomszédasszony érzet jött le belőle, akinek kezicsókolommal illik köszönni, és csak jelentősebb alkohol mennyiség elfogyasztását követően merülne fel vele kapcsolatban a hancúrozás ötlete. A popsi és a cicik olyanok, mint a képeken külön-külön, az összkép valamivel kellemesebb, jó karban lévő, nagyon ápolt MILF. Selymes szolárium-barna bőr, élvezet simogatni.
 • Action:

  Amanda az ajtó mögött megbújva engedett be, tekintettel hiányos öltözékére. A kabátot az előszobában a fogasra akasztottam, cipő levétel után mutatta az utat a tetthelyre.
  A baszobába érve gyorsan levetköztem, a gönceimet elhelyeztem a szobainas megfelelő karjára. Ezalatt, látva a lendületemet, Amanda is megszabadult a rajta lévő csekély számú textiltől, majd álló helyzetben, kis csókocskákkal kezdtük a közelebbi ismerkedést. Rákérdeztem, hogy ragaszkodik-e a zuhanyzáshoz, mivel nemrég habfürdőztem otthon. Megnyugtatott, hogy érezni rajtam a tisztaságot, így kihagyhattam a bevezető pancsolást, átöleltem és folytattam az ismerkedést. A hölgy bőre hibátlan, bársonyos, a kimondottan formás popsi rugalmas, élvezet volt markolászni. Erre ő is lenyúlt a kezével, és elkapta az addigra már ágaskodó Kicsikémet, markolászta, símogatta, ami annyira jól esett, hogy úgy éreztem, az ágyon kéne folytatni! Az ágy szélére ülve a cicik pont megfelelő magasságban voltak ahhoz, hogy megszopogassam a bimbókat, éltem is a lehetőséggel, nagyon izgalmas volt...
  Mikor mindketten az ágyra kerültünk, eluralkodott rajtam a mohóság, és egyből javaslatot tettem a kedvenc 69-es műsorszámomra. Amanda fölül, én önző módon alul, mert így szabad minkét kezem, popsi és cici markolászásra, simogatásra, halmozva az élvezeteket a nyalás mellé. A punci simára borotvált, tiszta és illatos, méretes kisajkakkal, mögöttük megbúvó csiklóval, kellemes élmény volt nyalogatni minden zegét-zugát. A francia nem mélytorkos, de kellő nyálmennyiséggel és szívó hatással kimondottan kellemes volt, a minimális kézhasználat főleg a golyók izgatására szolgált. Így élvezkedtünk egy jó darabig, markolásztam a popsit, simogattam a ciciket, nyaltam a puncit és a környéket is, míg végre a punci nedvesedni kezdett, de úgy éreztem, hogy ennél többet nem fogok elérni, valahogy a kémia nem igazán akart működni kettőnk között. Gumit kértem, amit ügyesen és szakszerűen felhúzott és síkosítót kent rá. Ez sajnos biztos jele annak, hogy a hölgy is úgy érzi, nem működik az a bizonyos kémia. Amanda egy fordított lovaglással indított, a kellemesen szűk punci, és a fel-le mozgó popsi látványa a ki-be csúszkáló Kicsikémmel izgalmas volt. Mégis kértem, hogy forduljon meg, szemből lovagolni, mert így a cicikhez is hozzáférek szájjal és kézzel egyaránt, valamint a popsi is markolható, szó szerint is kézben tartva a mozgás ritmusát és intenzitását, valamint csókra is lehetőség nyílik. Ebben a helyzetben ért el a vég, ellőttem a patront. Megvárta míg lenyugszom, aztán leszerszámozta Kicsikémet és gyengéden megtörölgette. Pihenésképpen cigiszünet, közben elbeszélgettünk kicsit, értelmes a hölgy.
  Maradt még egy kevés időnk az órából, így egy esetleges második kör reményében kértem egy újabb franciás kezdeményezést, amit készséggel meg is tett, de rövid idő múlva beláttam, hogy erre nincs reális esély, úgyhogy abbahagytuk dolgot, elpályáztam a fürdőbe, ahol a világító zuhanyrózsával mostam le magam. Közben előkerült két aranyos kutyus, így öltözés közben még beszélgettünk kicsit a kutyákról, majd ajándékozás és léptem a távozás mezejére.
 • Elszámolás:

  A bővebb info pontosan tartalmazza és Amanda a telefonos egyeztetés során is elmondja, így nem lehetett semmi félreértés. Az adatlapján csak egy extra szerepel, azzal nem éltem.
  Nem kérte előre, a végén rendeztük. Átlag alatti a rózsaszálak száma, szerencsémre pontosan ki tudtam egyenlíteni, nem kellett visszaadjon.
 • Összkép:

  Amanda egy kedves szomszédasszony típusú, készséges, nagyon ápolt MILF, aki pontosan ennek megfelelően viselkedik az ágyban is. Vele kellemes, barátnős az együttlét, aki durvább, pornósabb szexre vágyik ne őt keresse
Happy Massage