• Heni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel, könnyű volt elérni, és sikerült egy igen közeli időpontot egyeztetni, aminek nagyon örültem!
  • Megközelítés:

    Nagyon szép környezetben található a ház, autóval és bkv- val is könnyedén megközelíthető, még a belváros előtt található az utca.
  • Helyszín:

    Miután megkaptam a kapukódot, és utána ajtót nyitott, egy igazán igényes környezetbe kerültem. Mindenhol rend és tisztaság uralkodik, a fürdőszobában többféle tusfürdő és szájvíz is megtalálható, a baszoba is magáért beszél, szobainas és tükrök igényesen elhelyezve, és a falon kedvcsináló szex képek találhatók.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögé bújva fogadott, miután megláttam, mindjárt tudtam, hogy végre jó helyen vagyok, rögtön letaglózott a szépségével! Azért írtam, hogy végre mert mostanában több rosszul sikerült randim volt a kapkodásom miatt! Visszatérve Henihez, olyan szexuális kisugárzása volt, hogy kicsit le is fagytam, és nálam abszolút átjõtt a tini feeling, igényes szexi lenge ruha volt rajta, a képek alapján abszolút erre a finom kis csodás hölgyre számítottam.
  • Action:

    Miután beléptem az ajtón bemutatkoztunk egymásnak, és egy kis szájra puszi is volt. Ezután mint egy szállodában, olyan illedelmesen mosolyogva megmutatta a fürdőt, kaptam egy törülközőt és a fürdés után, irány a baszoba.Heni is kért pár percet, amit már alig bírtam kivárni. Mikor betoppant a szexi ruha költeményben, amit sikerült szép lassan levenni róla, és elém tárult gyönyörű teste, mely végig páztázása után, kellemes csók csatával folytattuk. Ezután kértem feküdjön hanyatt, puszilgatva eljutottam gyönyörű kelyhéhez, amit kellöen rendesen kinyaltam, halk nyögésekkel jelezte, hogy tetszik neki is a kis nyelvjáték. Azután fordultunk 69 -be, és egy nagyon finom franciával kezdett, még időben kértem a védőeszközt lovagó pózban folytattuk, kértem hogy lassan mozogjon, ahogy közben rámhajolt, és néztem gyönyörű testét, miközben szenvedélyesen csókolt hosszú kibontott haját simogattam, és halkan nyögdécselt közben, az valami földönkívüli élmény volt. Kutyusban folytattuk, ahol megfogtam formás fenekét, de ezután mégegyszer meglovagolt, mert nem bírtam betelni azzal a látvánnyal ami ilyenkor fogadott. De sajnos közelgett az óra vége, úgyhogy egy erősebb franciával folytattuk, aminek az eredményeképpen, a szexi szájában lett végem. Egy gyors zuhanyra még volt időm, azután remegő lábakkal távoztam, egy búcsu csók kíséretében. Nagyon jó volt Henivel, nem beszél sokat, de lehet még az első találkozás az oka, de biztosan lesz még folytatása.
  • Elszámolás:

    Az ajándékkal együtt adtam neki oda a csokrokat, a mostani pesti átlag, de Heni inkább az Istennő kategóriába tartozik, úgyhogy szóra sem érdemes a csokrok száma! Extrákat nem kértem, mert amit vállal alapból, az bőven megfelel nekem.
  • Összkép:

    Biztosan megfogom még látogatni, mert egy csodálatos, felejthetetlen élményben volt részem, még az sem vette el a jókedvemem, hogy azt hittem nem fizetős övezetben pakoltam, de tévedtem, úgyhogy egy szép mikulás csomag is fogadott a szélvédő mögött, de Henire gondolva, csak mosolyogtam magamban, és arra gondoltam, hogy legközelebb legalább tudni fogom, mert lesz folytatása ennek az élményekkel teli randinak!
Happy Massage