• Dóra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dóra hirdetésére a rosszlányok.hu-n lettem figyelmes. A kimondottan igényes, dekoratív képeit látván úgy döntöttem, hogy ideje lesz meglátogatnom őt. Egyébként ezen a portálon Dórika20 néven hirdeti magát. Egy szép nap, 11 óra körül próbálkoztam a hívásával kétszer is, de nem vette fel. Gondoltam várok egy kicsit. Kb. 2 óra múlva újból hívtam, ismét sikertelenül. Majd kitartóan próbálkozva még egyszer felhívtam és végül felvette. Szóval elég nehezen sikerült elérnem, de végül is csak sikerült. Meg beszéltem vele az időpontot fél háromra, és a telefonba még megkérdeztem az utca címét, amit készségesen közölt is.
  • Megközelítés:

    Találkozásunk Szegeden történt, a Puskás utcában. Többféle közlekedési járművel is könnyen megközelíthető (busz, villamos) és a parkolási is ingyenes. Ugyanakkor mivel épp a városban volt dolgom és a közelben voltam, én a gyalogszert választottam. Gyorsan oda is értem és hívtam a pontos címért. Ekkor már gyorsan felvette és közölte velem a szükséges információkat.
  • Helyszín:

    Amint fentebb is írtam, Szeged, Puskás utca. A lakása teljes mértékben rendben volt. Tiszta, igényes szépen berendezett. Igazából erre nem is fecsérelném a szót, mivel a célnak megfelelt és én ilyen helyre nem háznézőbe szoktam járni.
  • Lány külseje:

    Szép lány. A képeit látván gondoltam, hogy ezzel nem lesz probléma. Gondolom ezért van ilyen népszerűsége a fizető férfiak között, mivel sajna ez az egyetlen pozitívum, amit találkozásunkkor vele kapcsolatban megtudok említeni: a következőkben ki is fejtem, hogy miért.
  • Action:

    Először is azzal kezdeném, hogy mikor az ajtón beléptem szép látvány fogadott, már ami a külsőt illeti. Csak ugye van az a mondás, hogy nem a borítójáról ítéld meg a könyvet, ugyanis a hozzáállása véleményem szerint egy nagy NULLA. Egyből éreztem, hogy itt nem fogok még csak látszat kedvességet sem. Kb. Örülhettem, hogy egyáltalán köszönt. Beinvitált a hálóba és azonnal elkérte az összeget. Fél órára mentem és nem is vettem igénybe semmilyen extrát, de majdnem annyit kért ennyi időre, mint más egy órára. De még ezzel nem is lett volna, bajom ha azt kapom ami elvárható lenne. Ezek után kérdezte, hogy akarok e tusolni. Válaszom igen volt.Elkísért a Fürdőszobáig és a formás popsiját látva egy állt a farkam. Gyorsan lefürödtem és vissza tértem a hálóba, ahol már meztelenül várt. Hát ezek után sem volt valami beszédes. Mondta, hogy akkor kezdené. Mondom oké. Újabb kérdés, a franciát gumival vagy nélküle kérem e. Természetesen utóbbit választottam. Elkezdte, de sajnos nem volt valami nagy élmény, mivel éppen csak a farkam végét nyalogatta. Mondom neki, hogy ha lehet, csináld légyszíves egy kicsit mélyebben. Erre az a válasz, hogy túl nagy a farkam és csak ennyire megy neki. Nos, hát azzal eddig is tisztában voltam, hogy nincs kicsi péniszem, de azért nem egy méter hosszan lóg a gatyámban, hogy ne lehessen normálisan bekapni. Viszont ő erre nem volt hajlandó. Ezt kb csinálhatta két percig, próbáltam élvezni az egészet, de azt veszem észre, hogy már csak a farkamat húzogatja. Csak kézi munka. De ez lenne a legkisebb bajom, csak az a baj, hogy amikor ránéztem, olyan unalmat láttam rajta, hogy az valami borzalom. Iszonyat, hogy valaki ennyi pénzt elkér és csak meg se próbálja eljátszani, hogy élvezi. Nagyon kiábrándító volt. Eztán mondtam neki, hogy váltsunk. Erre az a válasz, ismét számomra kiábrándítóan, hogy előre közli, hogy nem tehetem be egészen, ugyanis túl nagy a méretem és nem akar szétszakadni. Na hát mos erre mit mondjak? Ezért fizetek? Aktus közben végig oda tette a kezét. Hatalmas CSALÓDÁS volt. Kértem, hogy kicsit bújjon hozzá azt mondta, hogy nem. Megfogtam a melleit azt mondta, hogy ezt se csináljam. Kb semmit nem engedett. Iszonyat, hogy milyen hozzáálása van.
  • Elszámolás:

    Amint már írtam előre kérte a pénzt, méghozzá nem is keveset. Fél óráért majdnem annyi mint másnál egy óra.
  • Problémák:

    Hát ebből van bőven sajnos. Főleg a hozzáállására értem. Olvastam már róla beszámolokat, hogy nincs barátnő feeling, stb, de úgy voltam vele, hogy majd a külseje kárpótol. Nos hát nem. Szép lány ez igaz, viszont ha nem szól hozzád semmit és érzed rajta, hogy alig várja, hogy húzz innen, akkor nagyon nehéz élvezni bármit is. Összességében nagyon elégedetlen vagyok vele. Soha vissza nem megyek hozzá az biztos. Az eddigi legrosszabb választásom. Senkinek nem ajánlom.
Happy Massage