• ANNA

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, gyorsan elfogynak az időpontok. Kora délutánra talált a kolleganő egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Gyakorlatilag a villamos megállóban van a cím, tehát tömegközlekedéssel könnyen elérhető. Autóval a szokásos belvárosi, budai helyzetre kell számítani.
  • Helyszín:

    Bérház emeleti nagy, többszobás tágas lakása. A berendezés amolyan nagypolgári hangulatú. Fürdő teljesen felújított, nagy és tágas zuhanyzóval. Ez már az igényes fajta behajtható üvegajtós. Rengeteg tusfürdővel, kétféle szájvízzel. Szobában intim félhomály, matrac. Egy fotelra emlékszek, és valami komód féleségre.
  • Lány külseje:

    Nagyyon formás hölgy, meglepően csinos. Gyakorlatilag egy deka felesleg sincs rajta. Tetoválások vannak, és orrpiercing, de egyik sem zavaró. Nagyon erotikus jelenség.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs nem túl erős, viszont szakszerű. Nem tépi meg az izmokat, és nem is nyomkodja szét a csomókat, viszont van benne erő. Talptól a nyakamig átgyúrt, kellemes volt, és néha elkalandozott, ami előrevetítette a későbbi történéseket. Lehetett választani krém és olaj közül, én a krémet választottam. Igen képzett ezen a vonalon, kedvesen elmagyarázta milyen olajok és krémek vannak, és mire kéne oda figyelnie a masszázs lányoknak a krém illetve olaj kiválasztásakor. Úgy gyúrt, hogy néha egy egy cici végigsimult a hátamon, ezzel csempészve még több izgalmat a tevékenységébe.
  • Levezetés:

    Az igazi erotikus rész akkor következett, mikor a karomhoz ért, melyet kért tegyek hátra, és ekkor finoman befogta a lába közé a csuklóm. Ez után már sokkal finomabbak lettek a mozdulatai, és kaptam pár puszit inenn-onnan. Lágy simogatások a hátamon, majd finoman ráült a combomra, és így hasal el a hátamon. A masszázst egy cérna tangában végzi, gyakorlatilag csak a lényeg van takarásban. Gondolom ez is lekerülhet, de ezt most nem is kértem. Aztán lecsúszott, és nagyon finoman elkezdte puszilgatni a fenekem. Nagyon jól esett, még a nyelve is előkerült, azt hiszem kedvet kaptam ehez a műfajhoz. Majd fordulás, és nagyon lágyan elérkezett a farkamhoz. Érzékien, elnyújtva franciázott, többször megállva, a golyókkal is foglalkozva. Majd mikor látta nem bírom a feszültséget gyorsabb, erőteljesebb tempóra váltott, és kivégzett. Hagyott lenyugodni, hozzám bújt és simogatott.
  • Elszámolás:

    Az elötte megbeszéltek szerint pesti átlag került a komódra. Nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kedves és értelmes nő. Rá nem tudom a lány szót használni, ő egy komoly nő. Amit nem írtam le, jó beszélgető partner is.
Happy Massage