• KIKI lingam

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Köszönöm a beszámolót!

    Örülök neki, hogy jól érezted magadat velem, és, hogy kellemesen telt az itt töltött időd, tetszett a berendezés és felszereltség, higiénia, stb. . . :)
    Ez alkalommal kivételesen nem én fogadtam a hívásodat, de örülök, hogy kedvesen beszéltek veled, és adtak időpontot hozzám.
    Legnagyobb sajnálatomra a szomszédok életét nem nagyon tudom befolyásolni, hogy ki, mikor és merre jár, úgyhogy a kellemetlenséged ellenére nem tudom megigérni, hogy máskor nem fog ilyen előfordulni.
    Extrám az van, csak valószínűleg nem került szóba. (Prosztata masszázs)

    Igazán nagy boldogsággal tölt el, hogy ilyen jó véleménnyel vagy rólam, és az együtt töltött időről, számomra is nagyon kellemesen szokott zajlani a "szeánsz" :) Várlak máskor is!
    Sok puszi :
    Kiki

  • Egyeztetés:

    Egy ideje a kedvencek listára helyeztem és pont láttam, hogy aznap elérhető, így felhívtam és kaptam is időpontot aznapra. A telefonba kedvecesn elmondta a részleteket és a helyszínt is.
  • Megközelítés:

    A Lehel tértől nem messze, BKV-val mentem és pár perces sétával oda lehet érni a megadott helyszínre. Telefonáltam és megkaptam a bejutási instrukciókat.
  • Helyszín:

    x éve épült ház, y szintjén egy nagyobbka lakás. Természesetesen tiszta volt minden, csak Kikivel találkoztam. A szobában elég sötét volt, de könnyen hozzá szokott a szemem. Masszázs és később a kényeztetés is tatamin történik.
  • Lány külseje:

    Egy egyben ruhában fogadott és egy fehér magassarkúban. Kiki szebb mint a képeken, viszont most sokkal rövidebb haja van.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés utána egyből a tatamira tessékelt és a hátammal kezdte a masszírozást. Előtte megérdeklődte az erősséget is. Masszázs, inkább egy gyúrós, lazítós volt 10-15 percben, majd áttért lábamra, fenekemre és egyre több benyúlást, simogatást csinált, amit egyre inkább élveztem és kényelmetlenebb lett a hason fekvés.
  • Levezetés:

    Egyszer csak jött a varázs szó, hogy fordulhatok és kezdetét vette az egyik leghosszabb kényeztetés kézzel, amiben eddig részem volt. Nagyon sok krémmel csinálja, illetve a technikája is változatos, a kezei pedig nagyon sokfele elkalandoznak, amelyet nagyon is szeretek. Az időérzékemet teljesen elvesztettem, de a program legnagyobb része erről szólt. 2-3 alkalommal, már azt hittem, hogy eljön vég, de ilyenkor lassított és egyre jobban húzott tovább. Az idő végével pedig rágyorsított és elég nagyot élveztem.
    Utána segített eltüntetni a nyomokat és már indultam is volna tusolni, de maradásra kért, kaptam egy kis simogatást és frissítő nyomkodásokat, hogy biztos el is jussak a fürdőig:)
  • Elszámolás:

    A tusolás után mikor visszamentem a szobába, volt pár percem és akkor helyeztem az asztalra. Végén megjegyezte, hogy rendben volt így.
  • Összkép:

    A hölgy kedves, de van egyfajta szigora is a masszázs előtt és után, illetve szabályai közben. A lignham és masszázs tetszet, illetve program közben is kedves és jót beszélgettünk.
Happy Massage