• ANNA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette és azonnal adott időpontot.
  • Megközelítés:

    A közelben lévő dupla pláza parkolójában hagytam a járgányt, gyalog max.10 percnyi séta.Villamos megálló a közelben.
  • Helyszín:

    Régi korfolyós bérház,lift van de nem vettem igénybe.A szoba vörös hangulatos fényben úszik, tükör a falon,matrac a földön.A fürdőszoba zuhanyzós full tusfürdő készlet.Tisztaság és rend.
  • Lány külseje:

    A képeiből is árad a nőiesség de élőben igazán Vaditóan sexy.Sportos testalkat kerek markolni való fenék atom brutál cickók.Szép arc
  • Erotikus masszázs:

    Hasra vágtam magam Anna mellém térdelve krémet bőven hasznàlva kezdte gyúrni a fenekem,kellő erővel és szakértelemmel, először egyik oldalán majd a másikon,de nem kapkodva nagyon finomam.Fokozatosan haladva a hátamra először a derekam majd a hátam minden egyes porcikáját át gyúrta.A nyakam vállam és a karjaim is tökéletesen masszirozta. Alaposan átgyúrta a felső testem elkezdte a lábaim megdololgozni.Kezdte a talpammal fokozatosan haladva a vádlikon át a combjaim hátsó feléhez, nagyon érzékien csinálta,egyre bátrabban érintette a zacskót és az ánusz környékét.Nagy adag olajat nyomott a fenékre amit a cickóival masszirozott tovább,a kezeivel két oldalról alám nyúlva markolta a farkam.A cickóival masszirozott csúszott fel a hátamon a tarkómig.Finoman puszilgatva húzta az agyam.Bekapta a fülcimpám és kélyesen bele súgott a fülembe tetszik?
  • Levezetés:

    A hátamon a cickóival csúszott a fenékig, puszilgatta finoman harapdálta.Befurta az arcát a farpofáim közé és a nyelvével kényeztette a golyókat olyan szinten fúrta a nyelvét az ánuszba hogy csak sziszegni tudtam.Ujra csúszott fel a hátamon a tarkómig újra kezelésbe vette a füleim.Oda voltam a gyönyörtől.
    Pozíciót váltott 69 pózban feküdt a hátamra,arcal a hátsó felemnek,igy folytatta a kényeztetésem.Kezeivel folyamatosan a farkam masszirozta.A seggem olyan szinten nyalta hogy nem akartam elhinni hogy mit is művel.Istennő!
    Nagyon sokáig így játszott velem.
    Nagyon szépen megkérlek mondta,fordulj meg...lehet nemet mondani?
    Megfordultam ő a lábaim közé befeküdt, nagyon durván nyalta csókolta szívta a zacsit,a golyókat külön külön szopdosta,alig bírtam magammal.
    A tövében megmarkolta a farkam a szemembe nézve szépen finoman szopni kezdte,a talpam is ökölbe szorult!
    Oda mászott az arcomhoz tetszik?... kérdezte
    Magamhoz húztam megcsókoltam a balkézzel a mellét markoltam,a jobbal benyultam a bugyiba finoman megsimogattam a puncit.
    Nagyon mocskosul elfoglak kapni szóltam neki,erre ő sajnos ma nem lehet.Biztos megvolt az oka hogy nem endette, nem feszegettem a témát.
    Visszatért a farkamhoz,és nagyon lassan élvezettel szopta a farkam,az arcához dörzsölte imádta a kőkemény farkam.Élvezetes látványt nyújtott,hol a tükörben lestem hol a szemeibe nézve.Egyértelmú volt hogy ugyan olyan jól érzi magát és élvezi a dolgot mint én.Próbáltam minnél tovább húzni a dolgot,de nem tudtam visszatartani és megfeszült testtel bele robbantam a szájába. A kezeim az arcomba markolva próbáltam uralkodni magamon,Anna a farkammal a szájában közben simogatva várta míg lehiggadok.Elég sokáig tartott a szájában, a farmra nem engedte vissza a gyerkőcöket azt se láttam hogy kiköpte volna, több mint valószínű lenyelte az utolsó cseppig...;))
    Oda bújt hozzám és cirogatva incselkedett az imádni való kis dög...::)))
    Tisztálkodás után nadrág ing fel, cipőbe bújtam puszi puszi,bye bye... távoztam.
  • Elszámolás:

    Közel három órát voltunk együtt,az ajándék mértéke egy picit sincs arányban amit kaptam tőle azt semmiben nem lehet megszabni.Maximálisan elégedett vagyok
  • Összkép:

    Anna egy imádni való csaj, sokszor fogom még kényeztetni vele magam.
    Akinek sikerül egy hullám hosszra kerülni vele annak felejthetetlen élményben van része.
Happy Massage