• Rubi Swallow

  • Beküldte:
  • Rubi Swallow reagálása

    Köszönöm szépen drágám neked, és várlak vissza mert hidd el sok mindent meg kell még mutassak neked :) Csók arra a szép farkadra és mindenedre. Jelszó : Dugjál, élvez és én boldog vagyok :)))))

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, délelőtt kerestem Őt, 2 órával későbbre kaptam is időpontot.
  • Megközelítés:

    14. kerületben az Örstől nem messze található a hölgy. Én autóval mentem, gyakorlatilag lehetetlen eltévedni. Ha jól láttam BKV is jár közvetlenül a ház mellett.
  • Helyszín:

    Sok emeletes panelben rendel Rubi, igy nagyjából tudtam is, hogy mire számitsak a lakásnál. Rubi a folyosó ajtón be kellett engedjen először is, utána értünk be a lakásba, kellemes meleg fogadott, ennek nagyon örültem ugyanis odakint jó hideg volt. Gyorsan körbemutatott mindent, háló és fürdő is teljesen célnak megfelelő.
  • Lány külseje:

    A képék nem hazudnak, nagyon csinos hölgy. Én a magasságát kicsit benéztem, nem számitottam rá, hogy ilyen magas lesz (hozzám képest) Rubi, de miután jöttem ki a fürdőből Ő pedig már pucsitva várt rám, ez egyáltalán nem izgatott
  • Action:

    Gyorsat beszélgettünk, majd elindultam fürdeni. Próbáltam gyors lenni, de fel is melegiteni magamat a nagy hideg után. Mire kijöttem a fürdőből Rubi már pucsitott nekem az ágyon. Kaptam az alkalmon és el is kezdtem nyalni punciját illetve popsiját. Öröm volt nyalni mindkét lyukat, hamarosan 1-2 ujjamat is bevetettem aminek hangot is adott. Nemsokára viszont fordult a kocka, Rubi elkezdett vadul cumizni. Egy darabig csak élvezkedtem, néztem ahogy ügyködik rajtam, aztán gondoltam kicsit rásegitek. kényszerfranciát nagyon jól birja a hölgy én pedig nyomtam neki ahogy lehet, dugtam a száját rendesen. Aztán úgy éreztem, ha ez sokáig megy igy akkor már egyből durranok is a szájába, ezért kértem, hogy térjünk rá jövetelem céljára, a popószexre. Egy aranyos mosoly kiséretében már nyúlt is a gumiért és a sikositóért, aztán pikk-pakk bent is voltam. Ilyet még egy lánynál se tapasztaltam, hogy amint beengednek popsiba egyből lehet nyomni fullba, de Rubi ilyen. Szereti popsiba és élvezi is, amit a fenek látványa nyújt popószex közben az valami hihetetlen. Sokáig gyönyörködtem benne ahogy ki-be jár farkam gyönyörű lyukában, éreztem, hogy igy kell befejezni. Nagyobb tempóra kapcsoltam, itt már Rubinak is megjött a hangja majd egy hatalmasat élveztem a gumiba. Rubi hagyott lenyugodni még egy kicsit a popsiban aztán segitett a takritásban.
  • Elszámolás:

    Először voltam Rubinál, ilyenkor mindig odaadom előre. Most csak azért nem történt igy, mert nem tudtam meddig maradok, ezért a végén történt az ajándékozás, de szerintem ezt Rubi nem vette magára.
  • Összkép:

    Sajnos csak fél órát tudtam maradni, de egy felejthetetlen élményt kaptam. Biztos visszamegyek még hozzá, de csak is hosszabb időre. Ebből a nőből fél óra nem elég
Happy Massage