• NOÉMIII

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Noémivel legfőképpen privát üzenetben tartom a kapcsolatot, a randi megbeszélése is így történt. Persze ezt megelőzte egy hosszabb bemutatkozó beszélgetés, még az első randi előtt. Kellemesen és közvetlenül elbeszélgettünk, főképpen az engem érdeklő lehetőségekről, amik a bővebben telefonon megjelölést hordozzák. Fontos itt megjegyezzem, hogy ezek az opciók az első látogatáskor csak korlátozottan igénybevehetőek, és természetesen szimpátia függőek. Az alábbiakban leírt történet sem az első látogatásom eseményeiről szól, de gondolatébresztőként megosztom veletek, persze csak az illendőség határain belül.
 • Megközelítés:

  Árpád híd Pesti hídfőjének közelében van a randi helyszíne, a parkolás fizetős, és napközben könnyű találni parkolóhelyet. Én a mellékutcában kaptam helyet. Közelben van az 1.-es villamos és a Metrópótló megállója is, úgyhogy ideális a helyszín.
 • Helyszín:

  A 60-as években épült tégla, nem panel, de modern építésű, és beosztású, alacsony belmagasságú épület. A lakás teljesen felújított, igaz csak az előszobát, a fürdőszobát és a masszázsszobát láttam, de ezek minden igényemet kielégítették. Nem ingatlanügynök vagyok, így egyebet nem tudok róla leírni, dióhéjban ennyi. Kaptam egy nagy bolyhos törülközőt, kádban lehet zuhanyozni, kedvenc tusfürdömet is megtaláltam, volt száraz kilépő, szájvíz, kispohár. A masszázs szobában a földön tatami, a falakon tükör. A szekrény oldalán fogasok, ide akasztottam ruháimat. A feltételek mindenben adottak voltak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, a körülményeket optimálisnak lehet tekinteni, ehhez még hozzájárul vendéglátóm kedvessége, közvetlensége, de ez már a következő fejezetre tartozik.
 • Lány külseje:

  Noémit már nagyon régóta kinéztem, nagyon szimpatikusak és szexiek voltak a fotói. Képei alapján kicsit magasabbnak képzeltem el, de végül is a magasság stimmel, a többi érzéki csalódás. Csodálatosan bájos teremtés, nagyon szimpatikus volt már első pillantásra, az arca különösen megigézett. Igen ezek az első benyomások, és igen szubjektívek, nekem nagyon tetszett. Elmondhatom még, hogy sportos alkat, csodás gömbölyded cicikkel, ezeket öröm volt dédelgetni, persze minden egyebet is, külön kiemelném az igen gusztusos popsikat. Van egy két tetkó is, de engem nem zavart, mivel ízléses kivitelezésű. Jajj, és olyan huncut szemekkel tud rám nézni, igen tudtam, hogy remekül fogjuk magunkat érezni. Egy köntösben, és egy egyrészes body szerű szinte teljesen átlátszó testszínű valamiben fogadott, ez már igen megmozgatta fantáziámat.
 • Erotikus masszázs:

  Gyorsan túlestem a kötelező tisztálkodási ceremónián, a fürdővel pont szemben van a masszázs szoba, úgyhogy eltévedni nem lehet. Randit masszázzsal kezdtük, lesegítettem róla a fehérneműt, ezt nagyon szeretem magam végezni, de most a segítségét is igénybe vettem. Lassan és érzékein megszabadultunk ezen cseppnyi ruhadarabtól, közben puszikat kaptam a vállamra, a fülem mögé, majd a szájamra is. Húúú, még most is beleborzongok, gyorsan megtaláltuk a közös hangot, és különösen jó és feszengés mentes őszinte kapcsolat alakult. A masszázs során különleges habszerű krémet használt. Én nyugodt voltam és türelmes, kiélveztem a masszázs pillanatait. Szeretem ahogy hozzámér, szeretem ahogy lágyan végig simít, és imádom mikor erősebb fogásokat alkalmaz. Éreztem, hogy most át is ugorhatnánk ezt a programpontot, de aztán közösen úgy határoztunk, hogy mégis a masszázzsal kezdünk, de persze Nono mindig úgy helyezkedett, hogy nekem is élvezetes legyen. Nem volt ez olyan kemény átgyúró masszázs, inkább egy érzéki előjáték a következő részhez.
  Úgy fejeződött be ez a rész, hogy én ugye hason fekszem, Nonóka előttem guggol, a punci az orromtól pár centire, erre már nem bírtam magammal és megfordultam. Ez megadta az alaphangot, éreztem, hogy itt most nagyon szeretve vagyok.
 • Levezetés:

  Megfordultam és rögtön belenyalintottam az elém tárt lehetőségbe. Lassan megfontoltan, puszilgattam, nyelvem hegyével izgattam a csiklócskát. Úgy helyezkedtünk, hogy mindkettőnknek kényelmes legyen, birtokba vettem a ciciket is, az érzékeny bimbókat izgattam nyelvemmel. Lassan visszatértem a kelyhecskéhez, bizony ez nagyon érzékeny játékszernek bizonyult, Nonóka közben Ficánkát markolta. Kiderült, hogy bizony mind a ketten nagy kéjencek vagyunk, de senki se számítson pornó feelingre. Megbeszéltük, hogy hogyan tudjuk egymásnak a legnagyobb gyönyöröket okozni. Befészkeltem magam a lábai közé, és nyaltam szenvedélyesen. Nonó reakciói bátorítottak, és éreztem jó úton haladunk, elértük azt a pontot, ahonnan nincs visszaút, Nonó csodálatos orgazmussal ajándékozott meg, éreztem persze, hogy itt még nincs vége küldetésemnek, egyre jobban szomjaztam azt a kissé kesernyés, de isteni nedűt, amivel tevékenységem jutalmául részesültem.
  Puszilgattam, simogattam kedvesemet, én is el lettem halmozva szeretettel, no és természetesen finom puszikkal. Rövid pihenő után az én kényeztetésem következett. Noéminál nincs csúszkamasszázs, de vannak egyéb élvezetek, amik mindezért kárpótolnak. Jajjjjj….. nagyon szeretem az érzéki összebújós ölelkezést, közben kapok rengeteg simogatást, és még több szeretetet. Jó visszagondolni ezekre a percekre. Közben Ficánka már nagyon nyugtalankodott, hogy hát aztán már vele mi lesz. Noémi őt is pártfogásába vette, először csak kézzel, majd ajakkal is érintette. Változatos technikával tette magáévá, igen Ő is élvezte a játékot, játszott velem és irányított az orgazmus felé vezető úton. Teljesen rábíztam magam, volt, hogy az volt az érzésem, hogy dugom a száját, volt hogy éreztem a torkát, volt hogy egyszerűen a kezet, szép lassan vezetett a menyország felé vezető úton. Ekkor már kezeink összekulcsolódtak, fokoztuk a tempót, kialakult az összhang, ajkai körbefonták Ficánkát, és végül én is megajándékoztam orgazmusom kincseivel. Húúú…., még most is beleremegnek a lábaim. Sokáig voltam a mennyben, mire visszatértem kincseim a szilviába kerültek, de még sokáig ölelkeztünk, éreztem a közelségét, közben érzelmes szavakat suttogtam a fülébe mint legkedvesebbeik barátnőmnek anno.
 • Elszámolás:

  Én az elején szoktam rendezni, a telefonon elmondottak alapján, a csokor mértéke szerintem átlagos, mostanában szóba se kerül, igaz a látogatásom elején szoktam a polcra csempészni, hogy a randink jellegét ne is érezzem. Nonóka abszolút partner ebben is.
 • Összkép:

  Most legszívesebben azokat a szavakat írnám ide, amit ugye nem szabad leírni. Inkább azt mondom, hogy nem vagyok irigy és mindenkinek ajánlom, aki szereti a érezni a barátnő feelinget, és nem az első találkozás alkalmával szeretne mindent megkapni, hanem haladni tud Nonóka tempójával. No és nem utolsó sorban partner tud lenni egy erotikus szituációban. Kiemelném még a masszázst is, hiszen ezen keresztül vezet az út, az élményhez.
  Azt sem gondolom, hogy Noémivel a beszámolómban leírtak alapján, elvárással tervezzen, hiszen a kölcsönös élményeket mindig a pillanat szüli, és ezek megismételhetetlenek.
Happy Massage