• Amanda528

 • Beküldte:
 • Amanda528 reagálása

  Szia. Kedves Laller22. Elöször is elnézést szeretnék kérni, hogy csak most olvastam a csodás beszimet. Csak kaptam egy idegbecsípődést a derekamba, ugyhogy szombat óta csak a földön és az ágyban, felváltva fekszem. És nagy fájdalmaim voltak.De ez nem fontos. Szó szerint el vagyok ájulva, ettől a fantasztikus beszámolótól. Tényleg olyan vagy mintha már régóta barátok lennénk. Vicces, aranyos pasi vagy. Minden nagyon tetszett, és nagyon jól éreztem magamat veled. Egy egyéniség vagy. Laza és természetesen kedves is. Puszillak.. Amanda

 • Egyeztetés:

  Amanda hirdetésével itt az oldalon találkoztam,miután olvastam néhány beszámolóját, lekértem a bővebb infóját,ami meglepő módon két üzenetben érkezett,egy nap eltéréssel.
  Ezután személyes üzenetben kerestem meg ,amire gyorsan válaszolt.
  Néhány levélváltás , és telefonbeszélgetés után vtr -n fixáltunk időpontot egy ismerkedős, tömény erotikával fűszerezett randira.
 • Megközelítés:

  Pontos címet vtr-n kaptam, Angyalföld szinte már kertvárosi részén találjuk Amanda kéjkuckóját, szent királyunkról elnevezett út mentén. Gps ház elé vezet,figyelem ,parkolás fizetős ! Bkk csodái közül sárga,és kék paripák robognak a vándorral a helyszín közelébe, majd pár perc séta után megpillanthatjuk célpontunkat.
  Vágyaink helyszíne egy nemrég épült kisebb társasház x emeletén található,melyet lift hiányában lépcsőn érünk el,miután vendéglátónk telefonon elcsacsogja a bejutáshoz szükséges tudnivalókat.
 • Helyszín:

  A kéjobbjektum szépen berendezett,jó kialakítású kecó,fürdőszobában kád,színváltós tusolófej,figyelmességként kád slján csúszásgátló szőnyeg,bőséges tusfürdő készlet,száraz kilépő,friss,ropogós törcsi várja a tisztulásra vágyó betérő kalandort.
  Leányszobában szekrényke az elkövetkező idő kellékeinek,állvány a ruháknak,kényelmes,nem nyikorgó ágyikó , és természetesen maga AMANDA fogadja a látogatót.
  Összességében az egész kecót elfogadnám sajátomnak, amennyiben az adásvételi szerződésben a lakás csinos úrnője is benne foglaltatik !
 • Lány külseje:

  Megérkezésemkor az ajtóban állva egy csodaszép arcú, hosszú barnahajú angyal fogadott. Harmincas évei elején jár,kb 160 centi magas,feszes farmer,formás,ikreket jól kirajzoló felső volt rajta,hirtelen olyan érzésem volt,mintha a kedvenc szomszédnőmhöz ugrottam volna be egy kicsit beszélgetni,majd egy nagyot szeretkezni :) .
  Amanda megpillantása után alig vártam,hogy közelebbről is megismerkedhessek gyönyörű testi valójával .
 • Action:

  Lakásba belépve két puszival üdvözölt,majd kérdeztem hogy ilyennek képzelt-e,vagy elmenjek mire pajzánul azt felelte,hogy csak akkor menjek el, ha Ő ehhez segítő ajkat,vagy kezet nyújt :).
  Így aztán „kénytelen" voltam maradni,átadtam kedves vendéglátómnak a magammal hozott kedvenc virágot,és egy kis édességet és egyéb apróságot ,a szerinte egyedi ajándékzacsival .
  Kedvesem útmutatása alapján elrobogtam letudni a higiéniai protokollt,majd igyekeztem vissza a játszószobába ,a ház szexi úrnőjéhez.

  Belépve egy pillanatra elakadt a lélegzetem mert mire vissaértem, Amanda ledobta fogadószettjét,és egy mikroszkópikus méretű fekete tangában az ágyon heverve tárta elém gyönyörű bájait,huncut mosollyal közölve,hogy siessek mert fázik!
  Nekem sem kellett több,törcsit leszórva gyorsan mellette termettem mert bát ugye úriember nem engedi kedvesét megfagyni !
  Lágyan csókolózni kezdtünk,ami igazi átélős barátnős nyelvescsók volt a javából,elvesztem smaragdzöld igéző szemében,majd miután megdicsértem bronzbarna ,szolizott bőrét,elindultam megismerkedni a déli tartománnyal. Először szép,formás tenyérbe illő igazi nőiesen rugózó kebleivel kötöttem lözelebbi ismeretséget , melyek bimbói gyors nyújtózkodással hálálták meg a törődést,kpzben azért időnként felcsusszantam néhány csókot lopni.
  Kellemes cickó-játszóház után továbbhaladtam eredeti úticélom felé puszik,és csókok kíséretében ,végül elértem a Csodák Völgyébe.
  Egy szép,selymesre borotvált kelyhecskét találtam,mely a keblekkel való törődés hatására már intenzív nedvesedéssel fogadott.
  Köszöntésképpen először xsakr finoman negnyalintottam a szépséges pillangószárnyacskákat,majd élénkebb tevékenységbe kezdtem,amire Amanda heves remegéssel reagált.
  Felpillantva láttam,hogy kezeivel kebleit simogatja,ezért odanyúltam,hogy segítsek Neki,miközben tovább kényeztettem mézízű kincsét,remegő csiklóján táncoltatva nyelvemet.Hamarosan elröppent a drága a pillangószárnyakon a gyönyörök kertjébe.
  Öröm volt nézni kedvesem élvezetét,ezért mikor jelezte,hogy már nem olyan érzékeny, tovább kényeztettem,ezúttal ujjamat is bevetve,mire ismét elröppent. 2:0 oda :).

  Ezután határozottan hanyatt parancsolt,majd a már türelmetlenül fickándozó Kispajtit vette kézbe,majd szájacskájába is.
  Egy isteni franciát kaptam,mely először csak lágy,a makkot épp csak érintő,simogató piszi volt,majd a rudat végigcsókolva ,a csatolmányokkal is alaposan foglalkozva egyszercsak hammbekapta, és kispajti szinte tövig eltűnt Amanda mohó ajkai közt amit nagyon élveztem. Kedvesem hosszan kényeztetett,hol kiengedve,hol mélyre bevéve ,közben sokszor rámpillantva ,hogy lássa a visszajelzésemet.
  Mivel nem akartam így bevégezni,ezért kértem 69-t ami szintén fantasztikus élmény volt. Miközben én finom csuprocskáját ízlelgettem,Ő szorgosan dolgozott kispajtin,mígnem úgy éreztem,hogy tovább kell lépnünk.
  Amanda szinte észrevétlen gyorsaságal gumit applikált barátomra,és mire észbekaptam,lovaglópózban ráereszkedett a felszerszámozott rúdra. Egy szenzációsan szűk ékszeresdobozba csusszanhattam bele,amely örömmel és nagyszerű nedvesedéssel fogadta látogatóját.
  Egy nagyon kellemes lovacskázás vette kezdetét,imádtam szemem előtt ringó melleit simogatni,időnként csókolgatni,miközben házigazdám vidáman mozgott rajtam.
  Nem bántam volna,ha itt megáll az idő! De mivel egyszer minden véget ér,csak eljött az igazság pillanata,és hatalmasat robbantam a vv-be,szinte ugyanabban a pillanatban mikor Amanda újrabelröppent ! Ezt a meccet 3:1- re Ő nyerte.
  Miután kiszálltam letörölgetett,elmenten tusolni,és érzékeny búcsú valamint egy visszavágó felajánlása után a távozás mezejére léptem.
 • Elszámolás:

  Virágszálak mértéke bővebb infóban,vagy telefonon negtudható, Amanda nagyon csekély szálú virágcsokorral is boldoggá tehető. A csokromat érkezéskor,a kedvenc csokikkal együtt adtam át csinos vendéglátómnak. Csokor mértéke helyszínen sem változik.
  Egy extrát vettem igénybe,magát Amandát :).
 • Összkép:

  Nagyon jól éreztem magam Amanda társaságában,olyan volt mintha a régóta kívánt,szexis szomszédnőhöz ugrottam volna át, egy kellemes pásztorórára. Teljesen korrekt,full barátnős érzést keltett bennem,ajánlom Őt mindenkinek,aki szeretné magát jól érezni egy érett,odaadó szeximádó Hölgy társaágában .
  Kedves Amanda!
  Nagyon örülök,hogy végre megismerhettelek,köszönöm a hozzám való türelmedet,ami az én egyéb problémáim miatti csúszásokat illeti. Ahogy mondtad is,amilyen nehézkes volt a főpróba,annál nagyobb robbanás lett a premier :) !
  Élveztem a Veled töltőt idő minden pillanatát, személyemben új rajongódra találtál ! KÖSZÖNÖM !!! :)
Happy Massage