• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Dunai Hajós barátom!

    Én mindig szeretek a dolgok mögé látni, így most az izgat, hogy vajon miért épp erre a nicknévre esett a választásod? Talán Jules Verne (vagy ahogy mi magyarok szeretjük: Verne Gyula) könyvein nőttél fel és ez az egyik kedvenc szereplőd volt? Vagy lehet egy egészen más, prózaibb indok is. Ha lesz legközelebbi randink majd elárulod.
    Kedves, aranyos írás ez a mi kis találkozónkról. Talán nem túl bő lére eresztett, de nem mindenki szeret/tud/akar novellát írni. Láttam, hogy valaki lehetne jobb értékelést adott rá...még szerencse, hogy nem tisztem mindenre reagálni, így most csak te vagy inkább terítéken. Egy apró megjegyzést azért tennék: érdemes egy-két személyesebb momentumot is megírni, mert egyébként ha privátban nem fedted volna fel magad akkor nem tudnám ki vagy. És akkor most miről írnék a reagálásomban? Megint egy Varga Andis kamaszkori sztorival jöhetnék elő. Bár lehet így is sort kerítek rá.
    Egy apró megjegyzést ígértem? Bocsi, lesz ez kettő is. Legyünk őszinték, legyünk természetesek, ne akarjunk egy kicsit sem trükközni. Te úgy beszéltél nekem magadról a telefonban és személyesen is mint akinek nincs túl sok tapasztalata a kikapcsolódás e formájáról. Pedig Lelkes írogató vagy, még a beszámolok.com oldal szerint is. (Ezúton csak így zárójelben megjegyezném, hogy ennek a titulusnak a helyesírása némi kívánnivalót hagy maga után itt az oldalon.) Mindenféle hasznos tanácsokkal láttalak el, hosszasan elmagyaráztam neked hogyan tudsz ide jutni, melyik ház lesz az, hogyan jutsz be, merre menj házon belül...erre ma kiderült, hogy már jártál nálunk, vagyis Noémi kolléganőmnél. Így kissé vicces azt olvasni, hogy tőlem minden hasznos infót megtudtál az idetalálással, a parkolással kapcsolatban, hisz tudtál te már magadtól is mindent. Szeretek okoskodni, de csak ott ahol arra tényleg szükség van (vagy én szükségét látom).
    Aki ismer az tudja, hogy milyen nyelvtannáci vagyok, szeretem ha a gondolatok jó helyesírással vannak “papírra” vetve. Erre mi történt velem? Múlt hét óta másik telefont használok, és ezen nem tudom beállítani rendesen a nyelvezetet. Ezért minden általam elküldött sms-ből hiányoznak az ékezetek. Fájdalmas még látnom is a végeredményt. Viszont ez nem változtat a szokásomon: még így is képes vagyok a billentyűzetből kikeresni a megfelelő magánhangzót, pedig tudom, hogy miután megnyomom a küldés gombot ugyanúgy el fognak tűnni az ékezetek. Makacs vagyok mint az öszvér, tudom.
    Nemrég GáborXI kolléga írt rólam egy beszámolót, amire szerény képességeim szerint reagáltam. Erre kaptam egy olyan üzenetet (persze nem tőle, mert szerencsére vele egy hullámhosszon vagyunk), hogy micsoda borzalmas és kegyetlen nőszemély vagyok, hogy így reagáltam az engem méltató írására. Pedig szerintem szinte csupa jókat írtam. Remélem most senki érzékeny lelkét nem sikerült felzaklatnom. Lehet legközelebb kiteszek a reagálásom elé egy 18-as karikát és egy ajánlást, hogy csak humorral és kellő lazasággal rendelkező egyéneknek ajánlott elolvasni.
    Ez egy jó első randi volt. Szerintem maradtak még mindkét oldalról tartalékok, kiaknázatlan területek. Van még egy-két trükk a tarsolyomban amit lehet legközelebb előveszek. Hogy miért csak lehet? Mert nálam semmi nem biztos vagy előre kiszámítható.

    Nagyon köszönöm az írást, szerintem látjuk még egymást!

    Aliz

    Ui: Nem ez lett életem reagálása. Sajnálom, most csak ennyire futotta, most ennyire éreztem inspirálva magam. Bár azt hiszem még így is sikerült kilépnem a szokásos: imádlak, millió csók, várlak vissza, te vagy a kedvencem sablonok bűvös hálójából.

  • Egyeztetés:

    Felhívtam telefonon, elmondta a programot. Már a telefonban is igen meggyőző volt. Azt hiszem nagy szerencsém volt, mert fél órával későbbre tudtunk időpontot egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Pontosan adta meg a címet. A házat is körülírta. Könnyű volt megtalálni. Autóval mentem, már a telefonbeszélgetésből megtudtam, hogy a ház előtt tudok parkolni, és úgy is lett.
  • Helyszín:

    Úgy láttam, hogy más jellegű szolgáltatók is vannak az épületben, könnyű és diszkrét a bejutás. A lakás szép és ízléses. Mindenhol tisztaság van. A fürdőben többféle tusfürdő és többféle szájvíz is van. A konkrét tetthely egy matrac, teljesen kényelmes, a célnak megfelelő.
  • Lány külseje:

    A képek elég jól visszaadják, az arcát sem takargatja, ahogy látszik gyönyörű NŐ. Amit talán csak sejteni lehet, hogy a bőre feszes és puha. Szinte minden porcikájához volt szerencsém, és mindet imádtam. Nem lehet belekötni, és nem is szeretnék.
  • Erotikus masszázs:

    Hason fekvésben kezdtem. Ő is mellém hasalt, és egy kis beszélgetéssel indított. (Persze már előtte is beszélgettünk, zuhany előtt, után.) Ekkorra már megszabadult a szexy kis fehérneműtől, amiben ajtót nyitott. A motivációimról érdeklődött, hogy miért kerestem fel. Amikor ezzel megvoltunk, elkezdte a nagyon alapos láb, hát, kar masszázst. Szakszerűen és elég erősen megmasszírozott a vádlimtól az ujjam hegyéig.
  • Levezetés:

    Már hason fekvésben elkezdődött a kényeztetés része. Teljes testével csúszkált a hátamon, kezével a lábaim között kalandozott. Egyértelmű utasításra fordultam a hátamra. Itt jól össze kell szednem a gondolataimat, mert sokkolóan jó élmény volt. Úgy csúszkált rajtam szeretkezést imitálva, hogy az érzés nagyon közeli volt az igazi szeretkezéshez. Amikor az arcunk közel került egymáshoz, egy csók is elcsattant. Ez az egész program egyik legjobb része volt. Sajnos később nem volt folytatása, de lehet, hogy csak azért nem, mert amikor megfordult 69-be kerültünk, és az egész arcom az orrom hegyéig olajos lett. A nyelvem és az ujjaim úgy elkalandoztak, hogy néha azt sem tudtam merre járok. :) Volt amikor már azt hittem, ezt le fogja állítani, de szerencsére nem így lett. Nagyon sok pózban csúszkált, pörgött forgott, mozgott rajtam, nekem szinte mozdulnom sem kellett. A vég szinte megváltásként ért. Kis törölgetés után mellém feküdt, és közölte, hogy megmaszíroztatja a fenekét. Nagy örömmel tettem. Az egyetlen hátránya az lett a dolognak, hogy néhány perc múlva merevebben álltam mint a masszázs vége előtt. De sajnos ekkor már a tusolás következett.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. Nem kétséges, hogy nagyon megéri. Nehéz lenne ezt az élményt ajándékban kifejezni.
  • Összkép:

    Hihetetlenül jól éreztem magam. Kicsit reménykedem benne, hogy Aliznak sem volt rossz élmény. Engem meggyőzött, hogy szívesen csinálja. Szóban távolságtartóbbnak és keményebbnek tűnik mint tettekben.
Happy Massage