• Norina

  • Beküldte:
  • Norina reagálása

    Drága Móriccka! :) ♥️

    Nagyon meglepett a beszid és hálásan köszönöm, hogy vetted a fáradságot! :)
    Na nem azért lepett meg, mert én nem éreztem magam ugyanolyan jól, mint Te, hanem mert az is nagyon meglepő volt, hogy ennyire gyorsan egy hullámhosszra tudtunk kerülni, hogy egyikünknek sem okozott különösebb gondot, hogy egy vadidegen embert közel engedjünk magunkhoz, főleg ennyire! :P
    Egy nagyon különleges embert ismerettem meg személyedben, aki nem mellesleg úgy néz ki... mint Te...(ezt most nem részletezném... :P)
    Szóval igen igen, szerencsések voltunk mindketten, hogy gördülékenyen ment minden és az, hogy utána nehezebb volt egy kicsit, még véletlenül sem azért volt, mert nem vagy szimpatikus!!!! Sőt! :)
    Most már, hogy itt a tél, vegyél egy nagy téli kabátot, hátha beférek melléd és hazavihetsz a vitrinbe! :D
    Végre valaki helyesen írta, igen a masszázs a talpak áll kezdődik!! :) de azért ezt a sportmasszőr dolgot átgondolom.. Bár nem hinném, hogy túl sokan jelentkeznének, hiszen senki sem nézi ki belőlem, hogy milyen erő van a kezeimben... Kicsi a bors, de erős :)
    És Szívem, a párnát a vállad alá tettem, hogy ne húzódjon annyira! :) csak ezt az apró "hibát" véltem felfedezni, de nem kötekszem! :)
    És milyen jól megfogalmaztad... Tényleg mindenben volt közös pont és ennek én nagyon örültem!!! De a szerelem tényleg így alakulhat ki.. Ha két ember ennyire ég, hullámon lebeg.. Csak igen, ahogy írtad is, tudjuk helyén kezelni a dolgokat! :) ♥️
    Na de nem szaporítom tovább a szót, egy a lényeg :
    Nagyon szépen köszönöm a beszámolód és hogy engem választottál! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek! :)
    Ja és természetesen vissza várlak! De nem kérdezted meg, amit elfelejtettél, úgyhogy tessék legközelebb jegyzetelni! :D
    Millió csókot küldök Neked!!! ♥️♥️♥️♥️

  • Egyeztetés:

    Nekem iszonyat szerencsém volt, mert elsőre sikerült telefonon elérnem, utána még leveleztünk is, az is simán működött végül VTR-en keresztül foglaltam. Onnan is tudom, hogy szerencsém volt, mert azóta újra próbáltam elérni, főleg levélben, de nem egyszerű. Már arra is gondoltam, hogy talán mégsem voltam szimpatikus.... de talán erről nincsen szó.
  • Megközelítés:

    Teljesen egyértelmű volt hova kell mennem, tömegközlekedésről fogalmam sincsen mert autóval mentem. Első körben megcéloztam a szomszédos parkoló udvart de tele volt, így mentem még egy kört. A parkolást 2 utcával arrébb sikerült abszolválnom, de nem a helyhiány miatt, hanem mert egy kukás éppen az utamat állta. Jobbnak láttam leparkolni és gyalog fejezni az utat.
  • Helyszín:

    A ház közepesen lelakott bérház, de a lakás cserébe profin felújított, szép és tiszta . A fürdőben van minden ami kell, a háló kicsi de hangulatos. Földön tatami, tükör akol kell, szóval a célnak több mint megfelelő.
  • Lány külseje:

    Egy igazi tündér. Kedves állandóan mosolygós arccal, karcsú de ahol kell kerekedő alak. A bőre mint a bársony, tökéletesen sima, nem bírtam betelni a tapintásával. A cicik szép kerekek, fincsik, a popó tökéletes, körzővel se tud senki szebbet rajzolni, no és a punci, nálam a number one. Sajnos puszilni tilos, de hel lehetne biztos sokat elidőznék vele :D Nekem nagyon tetszik, simán haza vinném, ha elférne a zsebemben :) A higiénia tökéletes. Nagyon figyel a saját és így az én egészségemre is.
  • Erotikus masszázs:

    Elnavigált a lakásig, majd az ajtó mögött állva várt. Fekete bugyi, melltartó volt rajta. Csak azt a közhelyet tudom mondani, hogy amikor megpillantottam azonnal tudtam, hogy jó helyen járok és maradni akarok. Kedvesen elbeszélgettünk, miközben én megszabadultam a ruháimtól, majd egy tusolás és vissza.
    A tatamira hassal lefelé feküdtem le, Norina pedig a lábamnál kezdte a masszázst, a bugyi és a melltartó rajta maradt. Alaposan megmasszírozta a talpam, a vádlim és mindent ami felfelé az útjába került. Norinának a masszázs nagy erőssége és itt szó szerint értem :) Egyrést erős és nagyon technikás is. Sportmasszőrnek is simán elmehetne, aminek én annyira nem örülnék... szóval hibátlan. A csúcs, hogy a vállat kifordítós, kezet hátra hajlítós, lapocka alá be masszírozós technika alatt még párnát is tett a könyököm alá. Mindeközben beszélgettünk. És annyi de annyi közös témát találtunk amiben mindketten érdekeltek vagyunk, sport, hobbi stb. hogy az hihetetlen. Az affinitás hatalmasra növekedett. Szerintem így alakul ki a szerelem... persze tudom a helyén kezelni a dolgot ;)
  • Levezetés:

    A masszázs vége fele egyre gyengébb, gyengédebb lett a masszázs és nem tudom, hogyan csinálta de amikor belepillantottam a tükörbe azt vettem észre, hogy meztelen. Úgy szabadult meg a textiltől, hogy észre se vettem. Alaposan beolajozta magát és engem is, a hátamon csúszkállt, lassan, közben puszikat kaptam mindenfelé éppen amerre járt. A fülembe halk erotikus hangokat hallatott, majd kérte, hogy forduljak meg. Az ágyékomra ült melleire olajat csorgatott, ami végig folyt a testén és a gyönyörű puncikon keresztül rám is. Az elölről csúszka simán felért egy szeretkezéssel. Csókot is kaptam, sőt olyannyira, hogy az inkább már csókolózás volt. A farkam hol a combjai köz siklottak, hol az Ő és az én hasam között, fantasztikus volt. Mindeközben én puszilgattam, ahol csak értem, meg ahol szabadott :) A kezeim élvezték a selymes olajos bőrét. Egyszer csak egy gumit vette elő, feladta rám és franciázásba kezdett. Előtte vagy utána, már nem emlékszem, mondta, hogy nála új rendszer van. Nincsen natúr francia és kölcsönösség se, az egészség védelem miatt. Mivel semmilyen hátrányát nem éreztem a guminak egyáltalán nem zavart. A franciája isteni volt. Jó mélyen bekapott, a környéket a golyókat se hagyta ki a játékból. Én pedig folytattam a tapit, a punciját is simogatta. Kérdezte, hogy akarom e gumi nélkül kézzel a befejezést, de tényleg annyira nem volt zavaró, hogy a franciát választottam. Sitty sutty végem is lett, a gumiba, ami a szájába volt ért a vég. Egy kicsit még simogattuk csókolgattuk egymást, közben letakarított végül zuhanyozni is elkísért, lemosta a hátam, kaptam néhány jó tanácsot mit használjak mit ne.... sajnos nem tudtam megjegyezni ezét vissza kell mennem. ;)
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, mind a rózsaszálak mennyisége mind az érte kapott masszázs és levezetés, sőt több mint korrekt :) a végén helyeztem egy polcra.
  • Összkép:

    Minden pillanatát imádtam a találkozásunknak. Mondhatnám, hogy mindenkinek ajánlom, de nagyon irigy vagyok és főleg csak magamnak ajánlom :)
Happy Massage