• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Köszönöm szépen! :)
    Puszi!
    Enikő

  • Egyeztetés:

    A telefont nem vette fel, de utána írtam SMS-t, amire már válaszolt is, majd VTR-en és SMS-ben lett egyeztetve a randi.
  • Megközelítés:

    Duna bal partján épült újabb társasház, autó, BKV, bringa, amit csak akarhatunk. Parkoló is akad néha, a reggeli órákban esélyesebb. Ez esetben semmi fennakadás és kényelmetlenség nem volt.
  • Helyszín:

    Jó ízléssel berendezett elegáns lak, vállfa, szobainas, kabátakasztó, nappali-konyha, kéjszoba, fürdő, minden tökéletes. Fürdőben nagy választék, minőségi zuhanyfüggöny. Hálóban hatalmas franciaágy, minőségi ágytakaró, párnák, kellemes hangulatvilágítás, és a hajnali nap függöny mellett beóvakodó sugarai.
  • Lány külseje:

    Enikő az ajtó mögé bújva fogadott egy fekete koktélruhában, igényes reggelhez illő sminkben. Halk, csendes lányzó, de nagyon kellemes és intelligens beszélgetőpartner. Középhosszú haja szépen keretezi hosszúkás arcát, csillogó szeme és csókos szája van. Közepes magasságán magassarkú cipővel növel, ettől még vékonyabb hatást kell. Pici, de könnyen izgatható cicije, és formás popsija van. Süt belőle az érzékiség.
  • Action:

    Érkezés után kaptam egy pohár hideg vizet, majd leültünk a kanapéra egy kis beszélgetésre. A reggeli időpont egyáltalán nem érződött rajta, pedig még említette is, hogy sokáig nézett éjjel filmet. A kis fecsegés után kedvesen elkezdte legombolni rólam az inget, majd elvonultam a fürdőbe. Innen a szobába vezetett az út, ahol éppen zenét próbált kreálni Enikő, de aztán inkább ölelkezni és csókolózni kezdtünk, szépen lassan kibontva a ruhából, a csipkés melltartóból, majd hátulról átölelve simogatni kezdtem a melleit, ami igencsak tetszésére volt.
    Ezután az ágyra heveredtünk, es elkezdtem simogatni, csókolgatni, ahol csak értem... lekerült a tanga is, kapott egy kis olajat a cici meg a punci, és szimultán simogattam, majd a nyelvemmel is kényeztettem.. jónéhány percen át, többször is elszállt, olyan kisebbeket, majd fordultunk, és Enikő kezdett a szájával istenien kényeztetni. Nem veszi mélyre, de nem is kell, nála nem ettől nagyon finom ez, hanem amit a nyelvével és a szivóhatással művel.
    Éreztem is, hogy nem lesz jó vége, kértem a gumit, és máris nyeregbe pattant, itt is élvezkedett egy kicsit, és persze én is.. Volt, amikor rámborult, volt, amikor kiegyenesedve fogtam a mellét, néha ő mozgott, néha én, és persze az ujjam már a hátsó bejáratot kereste, amit Enikő is díjazott.
    Felvetettem, hogy ugye nem lenne ellenére, ha a popsit is kipróbálnánk, már nyúlt is a síkosítóért, és fordított oldalt fekve hátat. Picit még a punciban járattam, majd átkértem magam popsiba. Az elején óvatosan, majd egyre gyorsabban, aztán átfordultunk kutyusba, Enikő is elkezdte izgatni magát, és így lett végem, lenyomva Enikőt teljesen leszorítva az ágyra. Neki sem kellett már sok, így még tovább mozogtam benne, és Ő is elrepült.
    Kis pihenés közben még beszélgettünk egy jót, majd lezuhanyoztam, és elbúcsúztam.
  • Elszámolás:

    Enikő magas fokú szexualitása mindent megér :) de az ajándék nagyon jutányos szerintem, főleg az extrával együtt.
  • Összkép:

    Megint jól éreztem magam vele, nagyon izgató, ahogyan élvezi az együttlétet, és ehhez hozzájárul a kedvessége, intelligenciája. Szívesen látogatom meg ezen túl is.
Happy Massage