• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    " Exclusive hírdető, kizárólag nálunk található meg a hírdetése! " Felcsigázta érdeklődésemet, hiszen a kizárólagosságán kivül a név: " Laura " különösen kedves, több mint három évvel ezelőtti "ISTENNŐM" neve is. A HÖLGY nem fogad üzeneteket, nincsen bővebb információ, sem VTR-, így telefont ragadtam és bátraké a szerencse, felhívtam a rendelési időben. A déli órákban sikerült elérnem, és koraeste màr kezei közé kerültem.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. A 4-6 - os villamos 2.- ik megállója a Szél Kàlmán tértől. A néhány perces séta maximálisan megéri a villamosmegàllótól, a szépen berendezett lakást is magában foglaló épületig. A cím pontos, a parkolással lehet napszaktól függően némi gond, bár fizetős a lehetőség. A kód ismeretében a bejutás probléma mentesen sikerül.
  • Helyszín:

    Több szobás lakás, minden lehetséges, de Laurán kívül senkivel sem találkoztam! Rend, tisztaság, amerre jártam és amit láttam. A fürdőszoba minden igényt kielégítő felszereltségű, fürdőkádas, száraz kádkilépővel, a tusfürdő választék bőséges, a szájvíz és a kis színes műanyagpohárral csak azt várja, hogy használatba legyen véve.
    A babaszoba praktikusan a célnak megfelelően van berendezve, ( tatami, masszázspad, pipereasztal a segédanyagok részére, szobainas, óriás ágybetét, melynek végén teljes szélességében led világítással tükör. Ma én is moziztam.) itt kaptam meg a friss illatú hatalmas fürdőlepedőmet.
  • Lány külseje:

    Rendkívül csábító, sexi együttesben fogadott. A szavam is elállt, ahogyan az összkép látvànya tudatosult bennem. Ellenállhatatlan vonzerejét mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy már az előszobában elvesztem a látványtól. Sportos, sudár testalkat, csillogó kék szempár, rövid vörösre festett haj. A méretes ( 120 cm. ) keblek az álló bimbókkal. Lehettem és lettem is kebelbarát. A külsőhöz még a fazonra igazított formás punci és a nagyon finom tapintású bőr tartozik. Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve - fordult meg a fejemben a cipők levétele közben.
  • Erotikus masszázs:

    A résnyire nyitott ajtón az előszobában fogadott. Csók nincs, kéznyújtással, bemutatkozásával üdvözölt. A babaszobába érve lecsüccsentünk néhány mondatban megbeszéltük, egyeztettük a következő együtt tölthető órácskánk lehetőségeit az adatlapján felsorolt masszázskategóriàk közül mi lenne személyre szabottan a legkedvezőbb hatású. Ezt követően indultam is a jól felszerelt kádas fürdőszobába , az út porától megszabadítani önmagam. Sajnos közös fürdés nincs, így egy gyors szóló karrierbe kezdtem. Visszaérkeztem a babaszobába látványos vetkőzésbe kezdett, engedve a segítő kezeim hasznos közreműködést. A kebleit mikor a tartójától megszabadítottam, le is esett az állam. A valóban 120 cm nagyságú keblek az ágaskodó kívánatos bimbókkal lenyűgöző látványt nyújtanak. A fazonra igazított punci, már csak hab a tortán. Hasamra fektetett, és a teljes testre kiterjedő olajos svédmasszázzsal kezdődött a masszázsos része az együtt töltött időnknek. Alaposan, szakértelemmel megdolgozta testemet, közben lelkemet is ápolta. Nagyon szépen, választékosan beszél, örömmel hallgattam. A hátmasszázsnál a popómon mesztelenül ült, fantáziám teljesen beindította, itt kezdtem " mozizni ".
  • Levezetés:

    Talán a lingam masszázs már ide kerülhet az erotikusmasszázzsal együtt. ( Az eddigi több, mint három évem, amit az oldalon töltöttem most voltam erotikusmasszázson negyedik alkalommal, így ez a terület még fehér folt számomra.) Hátamon fekve kezdett a kényeztetésembe. Apró puszik az orcámra, a nyakamra, mellbimbóimmal is incselkedett, közben mindkét kezével aktív felfedező útra indult. Óvatosan meg is érkezett a kiskukihoz, melyet először körbe, majd hosszára nyalogatott, végül az egészet eltüntette a szájban. Heréimet, ágyékomat símogatta, majd rövidesen következhettem és kényeztethettem én. Én is fentről kezdtem, sajnos csók nincsen, így puszilgattam, símogatva haladtam a méretes keblei felé. Bimbói már keményen meredeztek arcom felé és hálásan fogadtàk a törődésem. Nyalogattam, szoptattam, símogattam felváltva mindkettőt, míg Laura egészen el nem érzékenyült. Komótosan megérkeztem a már nyíladozó, fazonra igazított puncihoz, ahol szoros együttműködésünk eredménye az lett, hogyan HÖLGY csúcsra jutott. Nem is fukarkodott elismerő szavakkal illetni, de az igazi elismerés a 69- be fordulást követően érkezett, melyben kézmentes bőnyálas francia tudását megcsillogtava juttatott a kéjek birodalmába. ( A kölcsönösség csak a másfél óra és az azon felüli időben működik, ezért egyeztünk meg a plusz fél órában. ) Egymáson pihentünk, majd a hosszabbított idő végének közeledtével tisztálkodás, ajándékozás és távozás. EGÉSZSÉGÜNKRE váljék.
  • Elszámolás:

    Utólag, a telefonon egyeztetett, a helyszínen a közös megegyezéssel félórával megnövelt időtartamának megfelelő csokor került a pipereasztalra. Nem foglalkozott vele, hiszen az egyedivé varázsolt ajándékával volt elfoglalva.
    A masszázs oldalon nem vagyok otthonos, így a csokor nagyságát nem ismerem, nekem megérte.
  • Összkép:

    Randevúnk utolsó perceiben mindketten sajnáltuk, hogy a HÖLGY nem a szex partner oldalon hírdet, oly jól sikerült az egymásra hangolódásunk és még a kémia is kiválóan működött köztünk. Szívesen leszek más alkalommal is a vendége, ha egyeztetni tudunk legközelebb is. Ahogyan ígérte, személyre szabott intim kényeztetést kaphattam, melyben egy igazi NŐre lelhettem.
    Jó szívvel ajánlom minden érdeklődőnek egy- egy randevú erejéig, utàna jön a következő, már saját tapasztalatok alapján.
Happy Massage