• DORKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Isteni szerencsém volt, ugyanis jó ideje szemeztem Dorka hirdetésével - megigézett a formás popsija - bevillant, hogy ma nagyon meglátogatnám, tárcsáztam, felvette és másfél óra múlva még éppen volt egy szabad órácska amire le is csaptam.
  • Megközelítés:

    XIII. kerületben a Lehel tér közelében egy nyugodt kis utcácska. Parkolóhely mindig akad de fizetős. Könnyen megközelíthető több irányból.
  • Helyszín:

    Kellemes kis kuckó, az igényeknek tökéletesen megfelel de nem egy luxuskégli. Nekem minden megvolt amire ilyenkor szükségem lehet. Miután Dorka tökéletes popsiját megtekintettem minden más elhomályosult... :)
  • Lány külseje:

    Ritka kivétel, aki a róla készült képeknek nem csak hűen megfelel, de élőben még szexisebb és izgatóbb. Nálam a keskeny derék és a formás popsi a gyengém, ezek Dorkánál 10+ pontot érdemelnek. Hibátlan és nagyon kellemes kisugárzású hölgy.
  • Erotikus masszázs:

    Ilyen gyönyörű teremtés társaságában a masszázs egyáltalán nem érdekelt. Persze mivel leső alkalommal látogattam Dorkát, így nem pofátlankodtam, hogy ugorjunk és a massz közben jól esett vele beszélgetni, legalább megismerkedtünk. Főleg a hátammal foglalkozott, de annyira belemerültünk különböző témákba, hogy szerintem mindkettőnk másra koncentrált, nem a masszírozásra. Fordulás után megkértem, hogy kicsit hagy taperoljam én is, sajnos csak minima olajjal lehetett mert utolsó vendég voltam, sietett és nem szeretett volna már zuhanyozni. Viszont elképesztően jó feeling játszani a tökéletes formájú fenekével és a hihetetlenül keskeny derekával. Sokáig nem húztam az időt, kiélveztem amilyen gyorsan csak tudtam és jöhetett a következő etap.
  • Levezetés:

    Hanyatt vágtam magam és beindult a farkam felélesztése, érzéki cirógatásokkal, aztán csak rákérdeztem, hogy 69 felállás esetleg? A válasz: igen, mehet ha szeretném. Hát ment. Finom hamvas punci, nyaltam faltam... Kicsit önző módon tettem, bocsi érte... Közben kaptam egy finom franciát és sok kézi levezetést, amit sajnáltam, mert eszméletlenül jól tud a szájával kényeztetni Dorka. Betudtam annak, hogy siet... sebaj, legközelebb korán megyek! Most csak lassan sikerült elmenni de még épp belefértünk.
  • Elszámolás:

    Még az elején kérdeztem, de Dorka mondta, hogy ráérek a végén. Utólag letettem, nem görcsöltünk rajta!
  • Összkép:

    Dorka tüneményes és gigaszexi. Nekem pont az ilyen testalkatú hölgyek jönnek be igazán. Zavarban is voltam kicsit, amit aztán hamar el is felejtettem mert annyira közvetlen. Nagyon jól és lazán elbeszélgettünk, erotikával is kellőképpen fűszerezett volt a randi, főleg ahhoz képest, hogy első találkozás volt. Nekem nagyon bejött és szívből ajánlom! Kedves és elképesztően formás, amit saját bevallása szerint rendszeres sportolással alakítgat. Sikeresen! :)
Happy Massage