• Norina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem egyszerű, mert nem mindig elérhető, néha napokra is eltűnik, de ezt jelzi az oldalon, így akkor érdemes keresni, ha egyértelműen kiírja, hogy "elérhető". Telefonon kerestem, nem sikeredett elsőre elérni, de pár óra múlva visszacsörgött, és nyugodtan tudtunk beszélni. Mindig örülök, ha hallom a hangját, hiszen olyan kedves, barátságos, mint egész lénye. Persze, ha éppen nem tudunk telefonon kommunikálni, akkor az oldalon privát üzenetben is szoktam vele randit megbeszélni. Rugalmasok vagyunk, igaz az időpontot jó előre akár egy héttel előre tisztázzuk, Noncsi se szereti az azonnali látogatókat. Persze az előre egyeztetett időpontot a látogatás reggelén, azért egy SMS erejéig mindig megerősítem.
    Telefonon alapos tájékoztatást kaptam, hogy mire számíthatok, no és mire nem, hiszen egy csomó lényeges változás van, ezt természetesen megbeszéltük, Noncsi izgult egy kicsit, vajon hogy fogok viszonyulni az elmondottakhoz. Biztos voltam benne, hogy a változásoktól függetlenül remekül fogom magam érezni, hiszen már régóta ismerem Őt.
  • Megközelítés:

    Megközelítés nagyon könnyű, hiszen központi helyen a Nyugati pályaudvar közelében van. Autóval napközben sem probléma, azonban a délutáni csúcs komoly feladatokat adhat annak aki a pontos megjelenést is lényeges kérdésnek tekinti, főleg a parkolás szempontjából. Fontos megjegyeznem, hogy ebben az utcában húzódik a parkolási zóna határa, ezért körültekintően kell eljárni a parkolóhely és a parkolóóra kiválasztásakor, mondjuk én a telefonos alkalmazást részesítem előnyben.
  • Helyszín:

    Tipikus belvárosi múltszázadi körfolyosós épület, átesett már kisebb felújításon, talán a felsőbb szinteken még mostanában is dolgoznak, de elmondható róla "Tiszta udvar rendes ház" A kapuban a belépési kódot telefonon kapom meg, Noncsi kedvesen üdvözöl, ezzel megadva az alaphangot, és már repülök is a felfele a lépcsőn, majd a résnyire nyitott ajtó fele.
    Belépve Noncsi áll a függöny mögött a pici előtérbe, ahol cipőmet hagyhatom, minden egyébbel most a jobb oldali szobába invitált. Itt kanapé, tatami, és polcos szekrények vannak, illetve a falakon megfelelő magasságban tükrök. A fürdőt a pici konyhán keresztül lehet megközelíteni, itt zuhanykabin minden szükséges kellékkel. Fontos leszögeznem, hogy Noncsi nagy gondot fordít a rendre és a tisztaságra, mindig friss és száraz és extra puha téglalap alakú kilépő fogad, a zuhanyzó fertőtlenítve, a zuhanykabin ajtaja csillog villog, szóval minden igényt kielégítő vizesblokkal találkoztam, és még a konyhában is süppedős puha szőnyeg van, hogy a mezítelen lábammal ne a hideg kövön közlekedjek :D, de persze nem ez a lényeg, a lényeg ezután következik.
    A lakásba lépve, mintha a "Csillagkapun" léptem volna keresztül. Egy különös és csodálatos világba érkezem, igen Noncsi világa és kedvessége, teljességgel magával ragad, mindez sokáig megmarad és energiával tölt fel.
  • Lány külseje:

    A lényeg az a hihetetlen kedvesség, és közvetlenség ami teljesen elvarázsol, elbűvölő a személyisége. Teával kínál, amit mindenképpen ki kell próbálni, a teázás Noncsival külön fejezet a randi történetében. Külön itt is kiemelem, hogy tényleg randinak tekinthető ez a "testet és lelket simogató" találkozó, hiszen Noncsi egy nagyon érzékeny lélek. Persze fontos eleme ennek a szimpátia, hiszen olyan sokfélék vagyunk, de fontos elolvasni és értelmezni a bővebb infót és a bemutatkozást, és az ott leírtakhoz alkalmazkodni, igen a kulcsszó ez lehet, alkalmazkodás, ebben az esetben a szimpátia nagy eséllyel kialakul.
    Most itt a külsőről is kellene írjak. Norina egy csodás és bájos teremtés, az újabb képei jobban visszaadják azt a harmóniát, amit a külső és a belső tulajdonságok egysége határoz meg. Csodálatos és igéző szemekkel tud rám nézni, óóóó….. azok a szemek, és a tekintet, elmondhatom különlegesek, láthatom hogy amit ad, azt szívből adja, és képes befogadni azt is amit én adok neki, ezek a reakciók nagyon őszinték, szeretetet sugárzóak, hiszen a szem a lélek tükre, és örülök, hogy ez nincs minden képen kitakarva. Visszafogott sminkben fogadott, ezzel egyből levett a lábamról. Mostanában fogyott pár kilót, izmos és feszes testét élvezettel öleltem át. A cicik is kicsit fogytak, de ez nekem határozottan bejött, de ezek a külsőségek mind relatívak. Tudom kedves Makktársaim a többségnek ez is nagyon lényeges, főleg első alkalommal, de ha jobban megismeritek, akkor ráébredtek a rejtett szépségekre és értékekre is. Mindezeket egybevetve igazat kell adjak egy itteni Makktársnak, aki a cseviben megjegyezte, Noncsi az egyik legszebb lány az oldalon, egyetlen pillantással elbűvöl és elcsábít, ezért sajnos nem tudok érzelemmentes, tényekre alapuló beszámolót írni, de úgy látom ez még senki másnak sem sikeredett, aki ezért majd azt gondolja, hogy beszimet "lehetne jobban is megírni",büszkén állok elébe. Hát igen el lettem csábítva, és rajongásom ebből fakad, de higgyétek el ez nagyon jó érzés.
  • Erotikus masszázs:

    No most aztán majd hasznos infók is lesznek, szépen sorban. Először is hideg fejjel a masszázsról is írnék, ez nekem nagyon fontos programpont, hiszen büszke lehet az, aki reggel felébred és sehol sem fáj semmije, nos én nem ebbe a kategóriába tartozom, egy ilyen randevún, minden igényt kielégítő masszázsban is részem van, ezt nem tekintem elfecsérel időnek. Szakszerű svédmasszázst kapok hason fekve, vádlimtól indítva, erőteljes, határozott mozdulatokkal, némi thai masszázs elemekkel színesítve, derekam, vállam, alaposan átgyúrta, a comb belső izmai is sorra kerültek, Noncsi tényleg maximalista. Minden gondom bajom elfeledtem, közben mindenféléről dumcsiztunk, filmekről, könyvekről, persze közös titkainkról is, meggyóntam összes bűnömet is. Valahogy mindig előkerülő téma, közös kedvenc könyvük: "Egy gésa emlékiratai", hát igen ezért szólítom Őt sokszor kicsi gésámnak.
    Arra eszméltem, hogy Noncsi mellettem feküdt, már csak simogatott, én féloldalt felé fordultam és lágyan megöleltem, voltak ott puszikák is, az események összefolytak, a masszázs részt is kényeztetésként éltem meg, igen úgy gondolom a lélekmasszázs részhez érkeztünk. Ekkorra már a bugyi is lekerült, tudtam, hogy most valami más fog történni, mint amit megszoktam, no engem már az is boldogsággal töltött el, hogy Noncsit simogathatom, és ölelhetem. Érzem, ahogy a finom kis lélek-receptorok szkennelnek, hogy megteremtsék a teljes testi és lelki harmóniát.
  • Levezetés:

    A kényeztetetés, egy csúszkamasszázzsal kezdődött, az előkészítés alatt olajjal kenegettem a ciciket, a pocit, no és a csodás izmos popsit, és a combokat, Noncsi sem volt tétlen, csorgatta bőven a sikamlós nedűt. Hipp-hopp a cicik között találtam Ficánkát, aki a dombocskák és völgyecskék között siklott ide-oda. Sok puszikát kaptam mindenfele, ezek csodálatos hangulatot tudnak teremteni.
    Noncsi ráfeküdt a hasamra, és combjai közé ügyeskedtük Ficánkát, ebben a pozitúrában némi érzéki csalódás ért, óóóóó……, hát most hol is vagyok, mi is történik velem, Noncsi nagy varázsló, az illúzió tökéletes volt. Letöröltük az olajat Ficánkáról, hogy gyakoroljuk, a gumihúzás lehetőségeit is, hiszen eddig csak szexpartnernél volt ilyen élményem, most próbáltam átadni ez irányú tapasztalataimat. A gumi szájjal felhelyezésének gyakorlása közben jókat nevettünk, de egy pár próbálkozás után már flottul ment, a letekerés még nem tökéletes, ez kézzel történt, de gondolom majd kedves Makktársaim is tökéletesítik a technikát. Kicsit féltem, milyen lesz ez a gumis francia, de elmondhatom, ez is csodálatos volt, de mivel nem így szerettem volna végezni, ezért kértem Noncsit, hogy vegyük le a gumit, és próbáljuk ki a láberotikát is. Újra olajat csorgatott Ficánkára, majd ezt én is megtettem Noncsi talpacskájára. Egymással szembe helyezkedtünk, én amennyire tudtam széttártam lábaimat, hogy minél könnyebben hozzáférjen lábfejével Ficánkához, a zacsit és a golyókat is simogatta, majd szép lassan Ficánkát is végigsimitotta hosszában, egyik majd másik talpával, ezek után a buksiját masszírozta a lába ujjacskáival, közben gyönyörködhettem az elém táruló punci csillogásában, igen bizony, Ő is beindult. Közelebb húztam, felültünk, a csodálatos melleit kezdtem simogatni, a bimbókat csókolgattam, éreztem Noncsi is élvezi, kezébe fogta Ficánkát, kezeimet az ekkor már izgatott puncira helyezte, az újakkal csak kívül simogattam, persze kellő alázattal, de éreztem hogy ez is meghozza hatását. Ez közös petting volt a javából, szinte egyszerre jutottunk a csúcsra.
    Lucskosan, és kielégülve omlottunk egymás karjaiba, jó pár perc után eszméltünk, ekkor egy kis tisztogatás után kértem Noncsit, hogy maradjunk még így, csodálatos volt ez az összebújás, kaptam finom puszikákat mindenhova, igen ilyenkor szeretném, ha megállna az idő, ezek a pillanatok mindent megérnek.
    Hát igen, az időt nem sikerült megállítani ezért sajna most az a rész következik, amiről nem jó írni, igen menni kell, hogy átadjam helyem a következő szerencsés úriembernek.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás részen igyekszem úgy túlesni a randi elején, hogy ez ne zavarja azon érzéseinket, hogy egy látogatásra ugrottam fel egy szerelmetes barátnőmhöz. Mindig viszek egy kis figyelmességet is, amit álltalában együtt fogyasztunk el. Ami egyebet a szekrényen hagyok azt is ajándéknak tekintem, semmiképpen nem "tarifának", ez a kifejezés nem idevaló, és ha valaki erről így gondolkodik ne Őt keresse. Hogy mekkora csokrot illik ott hagyni, hát erről a bővebb infó tájékoztat, akik ezt nem érik el, azok kérdezzék meg még az ismerkedős telefonbeszélgetés közben.
  • Összkép:

    Noncsival való randi különleges élmény, teljesen valóra váltja azon elképzeléseimet, ami a bemutatkozása is sugall: "Igyekszem olyan kellemes, otthonos légkört teremteni, hogy ne szolgáltatásnak éljük meg a találkozót, hanem egy kellemes, természetes randinak!" Ennél jobban én sem tudnám megfogalmazni a lényeget. Csodálatos fiatal lány, élmény vele minden randi. Van benne valami olyan plusz, amit eddig máshol nem találtam meg, és ezt nagyra becsülöm, no ezért vagyok nála visszajáró vendég.
    A masszázs és az intimitás olyan harmonikus természetességgel történtek hogy eszembe se villant, hogy végül is hol vagyok, milyen szolgáltatást veszek igénybe, nehezen teszek rendet gondolataimban ezzel kapcsolatban, ezzel kapcsolatban megemlíthetném a BF vagyis a "barátnő fealing" érzést. Jó tudom ez egy kategória, de amit éreztem az ennél azért kicsit más, kicsit több, Ő igazi barátnő, persze ezt csak az tudja, hogy miért aki ezt személyesen is megtapasztalhatta.
Happy Massage