• Kamilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Elsőre nem sikerül beszélnünk, de egy órával később igen. Pontos tájékoztatás, pontos útbaigazítás. Öt perccel korábban hívtam a megbeszélt időpont előtt akkor még nem vette fel, de pontban a megbeszélt időpontban igen. Rendben ment. Valószínű (biztos), hogy más is kezeli ezt a telefon számot), mert egy kis érdekességként megemlítem, hogy miközben már együtt voltunk (69-es pózban) a telefonom csörgött. Utólag láttam, hogy kamilla volt az???. Bár én már semmin sem csodálkozom, mert akár a telefon is önállósíthatta magát és tárcsázott magától. (Volt rá nálam is precedens.)
  • Megközelítés:

    Könnyű minden eszközzel. A 6. kerület lassacskán megújuló részén található, de frekventált út mellett. Meglepő volt, hogy könnyű volt a parkolás, de a környékhez viszonyítva meglehetősen magas árkategóriájú. (Vagy csak emelték a tarifát az elmúlt időszakban.) GPS könnyen megtalálja.
  • Helyszín:

    Új építésű ház. A lakás tiszta minden szempontból megfelel a célnak. Fürdő szintén tiszta száraz. Normál eredeti tusfürdők és szájvíz is található a kínálatban.
  • Lány külseje:

    Nem igazán lehet hozzá fűzni a képekhez. Pontosan úgy néz ki mint a hirdetésen. Kedves arc, és mosoly jellemzi. Pici apró teremtés, de ez az adatlapon is látható. Nekem tetszett.
  • Action:

    Kötelező tisztálkodás után, már meztelenül jött be a szobába Kamilla. Igazán kellemes látvány.
    Egyszerre látni benne a nőt és a termete miatt mégis kiviláglik a zsenge kora. Mert bár szépen szabott és arányos női formákkal rendelkezik, de a magassága mégis kölcsönöz neki egy gyermeki vonást.
    Itallal kínált, amely többféle választékból állt. (Kávé , víz, üdítő) Választásom után gyorsan szervírozta is az általam választott üdítőt.
    Ez a pár perces előkészület kellett ahhoz, hogy immár először elmosolyodjon Kamilla. Tényleg nagyon kedves mosolya van, mint ahogyan azt már előttem is leírták.
    Friss lepedőt terített fel. Szeretem, ha előttem teszik ezt meg mert látom a tisztaság iránti elkötelezettséget ebben a mozdulatsorban.
    Ágyon kezdtük meg egymás felfedezését.
    Lehet simogatni mindenhol így ezzel kezdtem. Majd csókkal folytattam. Igazából Kamilla csókja a szájra puszi és a nyelves valós csók között helyezkedik el. Lehet "nyalni", szopogatni csókolni az ajkait, de a nyelves csata nincs. Néha elértem a picit fogai között előredugott nyelvének hegyét , de többet nem enged. (Legalábbis ezen a találkozón nem.
    A lehetőséggel életem és ajkait csókoltam. Közben egy egy szünetre melleit csókoltam, nyaltam-faltam.
    Jó volt igazi ciciket érezni. Valós szövetek rugalmasságát és ruganyosságát.
    Mivel az igazi nyelves csók nem szerepelt a repertoárban így leügyeskedtem magam a kelyhéhez.
    Remekbe szabott szép igazi nőies kehellyel és "lepkékkel" áldotta meg a sors. Illatos kertjét nagy élvezettel kényeztettem.
    Hosszan kitartóan. Kamilla aktívan mozgott nyelvem alatt pont olyan tempóban amilyet én szeretek.
    Célba nem értem, de elég hosszan időztem lent, hogy érezzem néha hasának és lenti régiójának záróizmainak egy egy összehúzódását, de a katartikus ritmikus összehúzódások élményével ezúttal nem lettem gazdagabb.
    Javasolta , hogy forduljunk 69-es pozitúrába. Így is lett és immár mindkettőnk izgatása folytatódott.
    kellő időt töltöttünk így el.
    Szerettem volna folytatni még úgy, hogy csak egymás mellet vagyunk és kézzel folytatjuk, de mivel csók nem az a vad igazi érzéki és ujjazás sincsen így kértem a védő felszerelést.
    Misszionáriusban voltam benne. igazán jó érzés Kamillában érezni magát az embernek. Hosszan lassan mozogtam benne. Néha föl egyenesedtem, hogy láthassam , hogyan mozog ki be benne a velem egykorú, de visszatértem az eredeti pozitúránkhoz.
    Bár most jól tudtam magam kontrollálni, de eljött aminek el kellett jönnie.
    Utána letisztogatott, majd egy kicsit beszélgettünk.
    Most már, hogy "közelebbről is megismertük egymást oldottabb lett Kamilla és többet mosolygott.
    Igazán jól áll neki a mosoly, nagyon kedves ilyenkor a tekintete.
    Nem szeretek kapkodni és elmentem a fürdőbe letisztítani magam.
    Miután végeztem még egyszer megkínált itallal ami igazán jól esett. Jeleztem, hogy sajnos az időm lejárt, de kedvesen megjegyezte, hogy nem kell sietnem, mert senki nem sürget bennünket.
    Tudom a szabályokat így elbúcsúztam és így ért véget ez a kis kalandom.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban megtalálható mérték. Régi Pesti átlag. Előre érkezésemkor adtam át magamtól, mint mindig.
  • Összkép:

    Nagyon kedves törékeny ízig vérig fiatal lány. Nekem az igazi csók hiányzott, de amúgy mindenben szolgálatkész, nagyon jó szolgáltató.
Happy Massage