• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves Hedonist1!

    Köszönöm a beszámolót, nagyon örülök, hogy jól érezted magad!
    Szép szavaid nagyon jólestek.
    Várlak máskor is:

    Kiki

  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem a hirdetését, láttam hogy elérhető, hívtam, felvette, másnapra egyeztettünk időpontot. Sajnos ez miattam meghiúsult de pár napon belül új időpontot kaptam ahol már flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    Lehel tér közelében, én autóval mentem, egyértelmű volt a helyszín, hétvégén a parkolás sem jelentett problémát, a ház előtt tudtam megállni.
  • Helyszín:

    Újabb építésű emeletes ház, amikor odaértem, hívtam Kikit, megkaptam a kódot a belépéshez, minden rendben ment. Szép és tiszta lakás, többen is rendelnek itt de csak Kikivel találkoztam. Fürdőszoba tiszta, teljesen rendben van, sokféle tusfürdő, kád. A szobában diszkrét félhomály, sejtelmes világítás, kényelmes fekhely, minden elő volt készítve.
  • Lány külseje:

    Már amikor közelítettem a folyosón, nyílt az ajtó, ahogy beléptem egy nagyon szép, bájos arcú, csinos vékony lány állt mögötte, elsőre rettenetesen megtetszett. Most rövidebb a haja mint a képeken de sztem eszméletlenül jól áll neki. Kis rövid ruhában és magassarkúban fogadott, majd a zuhany után már teljesen meztelen volt, láthattam finom puha bőrét, formás cickóit és tökéletes popsiját.
  • Erotikus masszázs:

    Megbeszéltük hogy szeretem az erős masszázst, így azt kaptam a hátamra, tényleg erős volt, a kezével és az alkarjával is masszírozott, különösen a lapockámnál, ahol sikerült is eltüntetni pár csomót. Kikinél ugyanakkor már itt a masszázs részben megjelenik az erotika, masszírozta a fenekemet, idonkent a zacsit is és bizony be-be tévedt a finom kis keze alám is és finoman simogatta, csavargatta az ezredest, aki határozott keményedéssel reagált. Eszméletlenül szexi és izgalmas volt ez, iszonyatosan élveztem ezt a részt.
  • Levezetés:

    Miután megkaptam az engedélyt a fordulásra, Kiki a lábaim közé helyezkedett, arcán kéjes mosollyal bőségesen csorgatta az olajat a velem egykorúra, közben pedig már elkezdte simogatni. Fantasztikus technikával tette ezt, gyakorlatilag 1-2 perc alatt teljesen felhúzott, de még sok időnk volt. Előszeretettel kirándultak kis kezei a mellbimbóimhoz is, és töltöttek ott némi időt, amire én baromira be tudok indulni. Idonkent a combjaimon és a hasamon körözött, mintegy szétterítve a szexuális energiákat testemen, de mindig visszatért a velem egykorúhoz, az egyik kezével tartotta a tövénél, illetve ott masszírozta, a másikkal a makkomat masszírozta, de valami olyan hihetetlenül izgatóan, hogy folyamatosan a határon voltam, kapaszkodtam a lepedőbe és levegő után kapkodtam. Időnként a gátat sőt az ánuszomat is masszírozta, prosztatamasszázs jellegű élmény volt. Közben vagy szemkontaktust tartott, vagy átszellemült becsukott szemmel élte végig az egy órát, ami szinten nagyon erotikus volt. Így szépen lassan juttatott el a csúcsra, próbáltam tartani ameddig bírtam, de esélyem se volt Kiki ellen, végül hatalmasat élveztem kis kezei között. Külön öröm h még itt is végig simogatott, nekem így tökéletes az orgazmus és az élmény. Végül letisztogatott, gyors zuhany, és a távozás mezejére léptem egy rövid beszélgetés és két puszi után.
  • Elszámolás:

    A végén helyeztem le a polcra, a telefonbeszélgetésben megbeszélt számú rózsaszálat, bár először voltam nála, nem kérte előre. Korrekt, sztem átlag körüli. Az élmény mindenképpen maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Kiki nem véletlenül hirdeti magát a lingam hercegnőjeként, eszméletlen érzékien és finoman ér hozzam, változatos technikával és nagyon erotikusan masszíroz, ráadásul kedves, szép, jó hozzáállású lány, maximálisan ajánlott, biztos h újra fogunk talalkozni
Happy Massage