• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Drága Bemapó!

    Köszönöm, hogy látogatásoddal emelted a napom fényét. Magamat adom, örülök, hogy jól érezted magad, remélem hamarosan újra találkozhatunk!
    Millió csók és ölelés,
    Jázmin :)

  • Egyeztetés:

    Egy megbeszélés lemondása miatti felszabaduló időm hasznos eltöltésére kezdtem keresni egy masszázs hirdetőt a közelben. Minthogy Jázminnál villogott a zöld négyzet, felhívtam. Pár csengetés után felvette és mivel egy lemondás miatt neki is felszabadult az ideje (ismeretlenül is köszönöm a lemondást kedves MT!) gyakorlatilag indulhattam is hozzá. (Jázmint egyébként valamiért nem hozza most ki nekem a neve és a telefonszáma szerint sem az egyszavas kereső. Eredetileg kerület szintű keresésben bukkantam rá.)
  • Megközelítés:

    Mivel a Széll Kálmán tér környékéről van szó, mindenképpen a tömegközlekedést, vagy a Mammut parkolóját javaslom. Onnan csak pár perc egészségügyi séta a sarokház, ahova igyekezni kell.
  • Helyszín:

    Úgy a 80-as években készülhetett el az épület. Tiszta lépcsőház, működő lift, minden OK. A lakás szépen berendezett, az ott rendelő lányok jó ízlését dícséri. Jázmin tatamin masszírozott, ami mellett mindkét oldalon tükrök vannak. És milyen jó, hogy ott vannak! A fürdő modern, megfelelő tusfürdő ellátmánnyal.
  • Lány külseje:

    Jázmin egyszerűen szép. Nem is értem, hogy miért nem tűnt fel korábban a hirdetése! Az oldal látogatói előtt csak az arca marad rejtve, gondolom a privát szféra, a magánélet védelme érdekében, mert egyébként igen bájos és mosolygós, kész öröm ránézni. Egy rafinált fehér csipkés egyberészes body-ban várt, ami kiemelte bőrének egészséges barnaságát.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhi után tisztáztuk, hogy masszázzsal kezdjük és kényeztetéssel zárjuk az egy órát. (Ha valaki más sorrendet szeret, biztos működik úgy is.) Hasra heveredtem, Jázmin pedig elindult a bokámtól felfele. Masszázsa középerős, végigmegy mindkét oldalon a nyakig. Közben tudatosan úgy helyezkedik, hogy a tükörből is a legszebb látvány táruljon a vendége elé. Masszázsának két nagy pozitívuma van: Egyrészt nem húzza el vele az időt, hanem az alapos (és szimpátia esetén) kölcsönös kényeztetés időszükségletével is kalkulál. Másrészt igen jót lehet közben dumcsizni vele. Mivel kommunikatív, nyitott és pozitív beállítottságú, ez talán még jobban feltöltött, mint a masszázs közbeni érintései.
  • Levezetés:

    Fordulás után azonnal egy kihívás fogadott: Hogyan lehet lehámozni róla a szexi cuccát? Kis segítséggel sikerült, és végigsimíthattam az addig csak átsejlő, tenyérbe illő, kemény mellein. Jázminnak finom és érzékeny erogén zónái vannak, cicije és puncija is jól reagál a kényeztetésre. Ha jól reagálnak, hát kényeztettem is őket, ahogy csak tőlem telt. Kölcsönkenyér visszajár alapon ezután én kerültem sorra: Jázmin a tükör felé bepucsítva oldalról kapott el. Technikáját inkább gyakorlatiasnak, mint rafináltan kifinomultnak nevezném, de mit várjunk el pár hetes gyakorlat után? Tekintettel arra, hogy milyen őszintén törekszik a vendégek tökéletes kiszolgálására, biztos vagyok, hogy meredekebb fejlődési pályát fog befutni, mint (Matolcsy szerint) a magyar gazdaság. Mindenesetre a farkincám nagy örömmel ficánkolt, mindegy hogy éppen a kezében, vagy a szájában volt. Jázmin már az elején szólt, hogy NFVSZ-t nem vállal, ezért a megfelelő pillanatban jeleztem, hogy célegyenesbe fordultam és már nincs megállás az orgazmushoz vezető úton. A feledhetetlen pillanat után megtörölgetett és megitatott. Kis pihegés után újra elballagtam tusolni. Puszival búcsúztunk, majd visszaindultam a melóba.
    A melóból való megpattanás esetén mindig izgulok, hogy visszatértemkor nehogy valami másszázskrém/füstülő/parfüm szagot fogjanak a kavaró- és kombinálógép kolléganőim. Ezen a diszkrét helyen ilyen kockázattól nem kell tartani, de azért a biztonság kedvéért menet közben beugrottam a Fény utcai piacra egy jó fokhagymás lángosért :-)
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszélt, ma szokásosnak tekinthető csokrot távozás előtt rendeztem.
  • Összkép:

    Összbenyomás? Kiemelkedően pozitív hozzáállás! Kedves úriemberek! Menjetek és élvezzétek ezt a tündi-bündi kincset, aki jelen életszakaszát önzetlenül a mi javunkra szenteli.
    (A szalonban dolgozik egy másik imádnivaló tündérke, én ökör azonban elfelejtettem megkérdezni, hogy páros masszázst vállalnak-e. Már csak ennek a tisztázása miatt is vissza kell majd mennem :-)
Happy Massage