• Jessyca

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyű volt őt elérni. Telefonon hìvtam délelőtt, ő vette fel, kedvesen tájékoztatott és néhány órával később már fogadott is.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, bár nekem sikerült kicsit eltévednem (én hibámból) mert még a régebbi címére mentem, de nem messze költözött onnan uh gyalog pár perc alatt meglett a jó ház. Villamos pont a ház előtt tesz le, kocsival is könnyű parkolni és ingyenes helyek vannak a közelben.
  • Helyszín:

    Lakás klasszikus régi panel sokadik emeletén helyezkedik el. Belülről sem kell sokat várni, szoba néhány szekrényből meg egy ágyból áll (asszem tv is van meg szék, szárító de ennyire nem maradt meg).
    Fürdő semmi extra, kicsi panel fürdőszoba egészen normális állapotban és kinézetben, célnak megfelel. Tusibol is van választék.
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet így nincs meglepetés. Képeknek teljesen megfelel. Élőben is egy igazi csokicsoda nagy szép szilikoncicikkel, pici vékony testalkattal.
  • Action:

    Többször voltam már nála. Először mikor még máshol rendelt és a cici műtét előtt, most is ez egy jó pár hónappal ezelőtti élmény lesz, de még tisztán emlékszem mindenre.
    Érkezés után szobába kísért, ott ajándék elhelyez, előre szeretem hogy később már ne kelljen foglalkozni vele. Gyors vetkőzés és bekìsért a fürdőbe, ki voltam éhezve úgy hogy nem sokat szöttyögtem, már érezni akartam. Azon túl hogy bakancs listás volt nálam egy csokilány kipróbálása a többi beszámoló és a régi személyes tapasztalatom miatt választottam, fókuszban a mélytorok kényszerrel. Zuhany után nem is húztuk az időt, kis csók ami valóban nem a legbarátnősebb, tehát aki kifejezetten csók rajongó annak nem ajaánlom. Ő leült az ágy szélére én eléálltam és kezdődött a csoda. Imádom a száját, először finomabban szopott, de aztán hamar áttért a vadabb, köpködős igazi mélytorokra. Van amikor pornós hangulatban vagyok és Jess ebben telhesen partner, lehet húzni, nyomni a fejét nem nyafog, tocsogtunk a nyáltól, többször már öklendezésig lenntartottam a fejét de bìrta, ráköpött a brére, szétkente és ugyanolyan vehemensen folytatta. Az elsőnek így is lett vége, a szép nagy cicikre vertem, kifejezetten szép volt a kontraszt ahogy a nem kis mennyiségű fehér sperma beborìtja a csoki melleket. Kis pihi, beszélgetés és aztán lusta pasi pózban szopattam amíg kemény nem lettem. Pár pózban kipróbáltuk egymást de a második menetre való tekintettela háttal lovaglós lett a befutó, fantasztikus látvány ahogy a rózsaszín punciban ki be csúszkál az ember és közben a segge föl le ring... na ez bele égett az agyamba :) Mikor éreztem hogy jön a vég megint eléálltam hogy egy kicsit még élvezzem a torkát aztán ismét a mellére lőttem az utódokat.
    Végül gyors tusi, öltözés, érzékeny búcsú és mentem is tovább utamra.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek szerint, új pesti átlag. Előre elhelyezve a polcon, hogy ne legyen baj később. Exta nem kellett nekem, kényszer és mélytorok alapban, engem most ez érdekelt.
  • Összkép:

    Amit adatlapon ír maximálisan vállalha, kedves, közvetlen hozzáállás. Végre egy szolgáltató aki nem csak beìrja a mélytorkot, hanem tudja is mi az! (és nem csak beveszi olyan mélyen amekkora a szájürege)
    Mindenkinek csaj ajánlani tudom.
Happy Massage