• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyszerűen ment, minden fennakadás nélkül sikerült leegyeztetni a megfelelő időpontot.
    Kimondottan kellemes hangja volt már a telefonban is, minden szükséges információval ellátott.
    Véleményem szerint úgy ment mint ahogy annak kell. Plusz pont, hogy van bővebb infó és üzenetre
    is gyors választ kaptam.
  • Megközelítés:

    Angyalföld, csendes nyugodt környék. Szerintem mind BKV-val, mind pedig autóval könnyen megközelíthető.
    A villamos barokkos túlzással lakás előtt áll meg. A parkolás fizetős, de helyet könnyű találni.
  • Helyszín:

    Panel, nem a sok emeletes fajtából. Bejutás könnyen ment. Maga a lakás a célnak funkcionálisan berendezve,
    gyakorlatilag mint egy klasszikus masszázsszalon. Fürdő zuhanyzóval, praktikus, bár aki magas és testes lehet nehezen férne el, de nekem nem volt probléma. Tusfürdő több féle, bár külösebben nem figyeltem. Összességében hangulatos, rendezett helyszín, nem tudnék kivetnivalót mondani. Utólag visszagondolva talán egy kicsit több fény lehetett volna, de nem kértem, ott nem jutott eszembe. (Pusztán csak azért említem meg, mert Niobé csinos lány, több fénynél többet lát az ember, bár kellemes hangulata volt a félhomálynak).
  • Lány külseje:

    Ráesett a választásom, mert a fotók alapján azt a kategóriát/típust képviseli ami közel áll hozzám. Relatív, hogy kinek mi a zsánere, de akinek bejön a fotók alapján az szerintem nem fog csalódni. Én nem csalódtam, a valóságban is igazán dögös. Tetoválásai retuáslva vannak a fotókon, engem legkevésbé sem zavart. Arc ugye ki van takarva, de szerintem itt sem éri csalódás a látogatót: helyes, az a dögös kategória. Az a csaj aki ha szembe jön az utcán utána fordulsz...
  • Erotikus masszázs:

    A választott programban egy teljes testes masszázst kaptam ami krémmel történt. Kellemesen átgyúrt, kimondottan jól esett, főleg a hát résznél. Ugye a sok ülés... Lehet, hogy nem szakszerű a megfogalmazás, de éreztem, "hogy van erő a kezében". Utána következett egy olajos masszázs, két felvonásban: pad és tatami. Kedvesen felajánlotta, hogy lehet választani, így kipróbáltam ezt is azt is. Nem tudom egyéb opció lett volna-e, de ez így nagyon rendben volt. Érezni, hogy tudja mit csinál, rutino. Ami kimondottan tetszett és kiemelném: érezhetően törekszik arra, hogy jól csinálja amit csinál. Az egész program alatt az volt az érzésem, hogy igyekszik a vendég kedvében járni, unottságot fásultságot stb.. nem tapasztaltam. Ügyfélközpontúság!
  • Levezetés:

    Hosszan nem részletezném. Itt is helytálló a masszázs szekciónál írt vélemény miszerint odafigyel, érezhetően törekszik arra, hogy kellemes élmény legyen az egész program.
  • Elszámolás:

    A korábban megbeszéltek szerint. Tudomásom szerint a pesti átlag. Itt sem ért meglepetés. Diszkréten a program végén, talán szó sem esett róla.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam. Negatív momentumot nem tudnék mondani. Niobé egy kedves, dögös lány aki igyekszik a vendég kedvében járni. Én legalábbis ezt tapasztaltam.
Happy Massage