• Xena

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont Ő kezeli , azonnal fel is vette , és két órával későbbre meg is beszéltük a randit.
    Éppen a közelben volt dolgom, és gondoltam egy kis kikapcsolódás rám fér. Egy órás programra jelentkeztem be.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, nagyon könnyű megtalálni , a parolás ingyenes, és ott szerintem mindig van szabad parkoló. Egyébként tömegközlekedéssel is kitűnően elérhető, nem kell sokat gyalogolni a látogatónak.
  • Helyszín:

    Átlagos panel egyik emeleti lakása , nem kell sokat lépcsőzni.Közel parkoltam a bejárathoz ,és a kapunál megadta a bejutáshoz szükséges kódot , majd az emeletre érve már nyílt is az ajtó.A lakásban van kutya is , de nem találkoztam vele szerencsére , erről a Hölgy gondoskodik, és jelezte is számomra.
  • Lány külseje:

    Amikor ajtót nyitott arra gondoltam, hogy az oldalon látott fotók kicsit korábban készültek róla.Nem tudnám pontosan meghatározni a korát de 30-tól szerintem bőven több.Nem okozott gondot (csak megjegyzem) , és nagyon kedves volt , mert meg is kérdezte , hogy tetszik-e nekem , és ez nagyon korrekt .Hatalmas műszempillái vannak, festett hosszú fekete haj, és nagy nagy gravitáló mellek. A szobában nagy francia ágy van, a fürdő rendben ,a kádban lehet tusolni, többféle tusfürdő, nem számoltam meg.
  • Erotikus masszázs:

    Megbeszéltük az egy órás programot , amely választható, egy vagy két kényeztetéssel fűszerezve, és közben masszázs természetesen. Amit megbeszéltünk , letettem a kis szekrényre, és mentem zuhanyozni. Amikor bementem a szobába , meztelenre vetkőzött ,én a hátamra feküdtem , mert már állt a farkam , és kértem, hogy kezdjük is egy felvezetéssel. Tetszettek a nagy gravitáló mellei , amelyeket simogattam kicsit , miközben Ő a farkamat simogatta.A masszázsról sokat nem tudok írni , mert a felvezetés után , és a levezetés között egy simogatást kaptam a bokámtól a nyakamig , de masszázs igazából nem is volt .Mivel ez esetben az elsőrangú az volt , hogy a farkamat kényeztesse , nem is volt lényeges a számomra.
  • Levezetés:

    Tehát a hátamon feküdtem , Ő mellém ült az ágyra és simogatta a farkamat , én pedig a nagy ciciket . Kértem ,hogy kapja be a farkam , és azonnal teljesítette is ezt, szépen szopni kezdett oldalról ütemesen , és elég mélyen.A környéket , golyókat nem kényeztette , nem volt változatos , de nagyon jól esett.Nagyon hamar közeledtem a durranáshoz, de még egy kicsit élvezni akartam a száját. Felálltam az ágyra , elém térdelt , és így szopott tovább. Megfogtam finoman a fejét , és diktáltam az ütemet , közben a golyóimat maszírozta , ami nagyon kellemes volt , és hát nem is bírtam sokáig ebben a helyzetben. Amikor éreztem ,hogy el fogok sülni, mondtam , hogy verje ki a melleire , amit készségesen teljesített . A mellei alá nyúlt az egyik kezével, megemelte őket, és szépen rá is verte a tartalmat , igaz ment egy adag a háta mögé is amikor nem jól célzott.Nagyot élveztem , jó nagy adag spermát kapott a két nagy cici.Ezután letörölgette magát, én a farkamat törölgettem, miközben az ágyon feküdtem.A beszélgetés közbeni hát, és lábsimogatás kb. 20-25 percig tartott , amikor megfordultam, és megkértem , hogy újra kapja be a farkam. Mellém ült és azonnal szopni kezdett ismét ütemesen. Nem mély torkos a franciája , de elég mélyre csúszott a farkam a szájában , és perceken belül ismét a melleire verte a második adagot, ami meglepően nagy mennyiség volt . Megint jó nagyot élveztem , és ez neki is tetszett , teljesen kielégültem , és egy-két perc pihenő után mentem is zuhanyozni.Közben Ő is rendbe tette magát a zuhanyozóban.Felöltöztem , aztán gyors távozás, mert munkaidőben voltam.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak alapján , kétszeri lehetőséggel számomra elfogadható.Előre letettem ,mert még nem találkoztunk korábban.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, sokat beszélgettünk közben, és azt tette amit kértem,jól irányítható, nem óranézegetős , tehát minden rendben volt.Kedves , és tájékoztatott minden fontos részletről.Hozzáteszem, hogy a masszázs részt nem igazán értékelem, mert nem is ezért mentem.Az egyedüli apróság ami számomra negatívum, a törülköző illata, ezen javítani kellene.Mivel ez jelentéktelen kis részlet , vissza fogok még menni Xena-hoz a jövőben.
Happy Massage