• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR -en egyeztettünk. Gyorsan válaszolt. :)
  • Megközelítés:

    Új építésű lakópark a belváros közelében. Ennek következtében a könnyen megközelíthető mint tömegközlekedéssel, mint autóval. A parkolás a parkban elég körülményes, amint az a hirdetében olvasható a közeli parkolóban lehet ingyenesen parkolni. Erősen javalott a gépet ott letenni.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark. A lakást barátnővel közösen bérlik. Vele nem találkoztam. A logisztikára különös figyelmet fordítanak. A szobában nagy ágy. :)
  • Lány külseje:

    A képek önmagukért beszélnek. Szép arca van. Alkata kellemesen nőies. A rajta lévő egyrészes ruha jó rálátást engedett a dekoltázsára. 8)
  • Action:

    Az érkezés a szokásos procedúra. Nyílik az ajtó. (Ilyenkor mindig van 1 kis adneralin bennem. Ki vár az ajtó mögött a kiszemelt hölgy vagy 1 hatalmas frász? :) ) Szerencsére Fanni volt az ajtó mögött.
    Mosolyogva fogadott. A szobába kísért és kellemes beszélgetés mellett megvárta még megszabadulok a textiltől. A kötelező higéniai etap után a szobában folytattuk a csevegést miközben Fanni is megszabadult a textiltől, kellemes rálátást biztosítva alakjára.
    A beszélgetésből szépen lassan csókokra váltottunk. Majd nem sokára Fanni délnek vette az irányt az ágyra leülve. A hangulat barátnős volt. Gondoltam illik viszonozni a kedvességet amit Fanni nem ellenzett. :) Így aztán én vettem délnek az irányt rajta. Lassan haladtam lefelé a ciciknél kicsit elidőztem. :) A francia óra kellemes zenei aláfestés mellett folyt majd elérkezettnek véltem az időt védőfelszereléshez.
    Hittérítősbe folytattuk aminek hangulata még mindig barátnős volt. Kellemesen telt az idő és gondoltam mivel a kedvence a kutyus forduljunk át. Itt ért egy kis meglepetés. Miután befogadott a lábait oldalról áttette az enyémen. Mintha nem engedné, hogy meghátráljak. (Eszem ágában sem volt. :)) A tempót lassan fokoztam. Előbb a lába között át nyúlva a combomban kapaszkodott meg, amikor gyorsultunk az ágy fejtámlájánál támaszkodott meg félkézzel. Itt már nem volt vissza út...
    A szünetben folytattuk az elején elkezdett csevegésünket. Örültem, hogy bizonyos korlátok között természetesen, de hajlandó volt részelteket megosztani a saját életéből.
    Lassan éreztük, hogy a vágyam kezd nem bírni magával ezért Fanni ismét délnek vette az irányt. :) A második kört így fejeztük be.
    Az idő sajnos lejárt így egy új száraz törölközővel a fürdő felé vettem az irányt. Ezt követően öltözés közben még beszélgettünk majd búcsú puszi.
  • Elszámolás:

    Helyi átlag. Előre helyeztem az asztalra.
  • Összkép:

    Fanni kellemesen nőies alakja, illetve finom stílusa nagyszerű a kellemes időtöltéshez. A plusz, hogy hajlandó volt megosztani részleteket (legalább is velem) saját hétköznapjaiból emeli a találka értéket. Mindeképpen az ajánlott kategória.
Happy Massage