• Zoya eszo

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már sokat hallottam Zoya-ról az ismerősöktől, akik voltak nála. Gondoltam ideje nekem is felkeresni. Kellett párszor próbálkozni mire elértem, de mondták is, hogy próbálkozni kell. Végül sikerült elérnem. Nagyon kedvesen elmondott mindent és válaszolt a buta kérdéseimre is. Lebeszéltük mit szeretnék, ő elmondta mibe fog ez "fájni" nekem. Teljesen megfelelő volt az ajándék mértéke.
  • Megközelítés:

    Mióta feltalálták a GPS-t, szinte lehetetlen nem megtalálni egy címet. A technika ezúttal is a megadott címen jelezte, hogy megérkeztem. Parkolással nincs gond.
  • Leírás:

    Hát sajnos nem fogok tudni beszámolni a haveroknak, hogy milyen volt Zoya masszázsa, mivel nem jutottam be hozzá. Illetve valami másról viszont tudok majd mesélni nekik. Történt ugyanis, hogy mikor beengedett a lakásba és éppen az ismerkedési beszélgetés végén jártunk, jelezte, hogy mivel először járok nála, szeretné ha előre adnám át a hozzájárulásomat. Természetesen mondtam, és a biztonság kedvéért rákérdeztem annak mértékére, csakhogy jól emlékeztem-e. Hát nem. A korábban a telefonban említett csokrot ott a helyszínen megtoldotta még néhány szállal. Mikor említettem, hogy a telefonban nem erről volt szó, elég flegmán válaszolt, hogy a telefonban is ezt mondta és ha nem tetszik, akár el is mehetek. Nem tetszett.
    A történteket még aznap este elmeséltem az egyik barátomnak, aki az ajánlók közt volt, és akiről kiderült, hogy többször is járt már Zoyánál. Nagyon elcsodálkozott és azonnal fel is hívta a lányt. Elmesélte mi történt, mire a lány kissé kiakadva arra utalt, hogy én miért nem említettem, hogy kinek az ismerőse vagyok.
    Hát komolyan már itt is protekció kell ahhoz, hogy korrekt legyen a szolgáltató? Behalás!
    Én mindenesetre levontam a megfelelő konzekvenciát, Zoyát kihúztam a bakancslistámról.
Happy Massage