• Évica

  • Beküldte:
  • Évica reagálása

    Szia Zolika!Örülök,hogy megint nálam voltál és köszönöm szépen a beszámolót!
    Nagyon aranyos és kedves vagy!
    Sok puszi neked!

  • Egyeztetés:

    Ritkán járok masszázs hirdetőkhöz, de Évicánál tett korábbi látogatásom annyira kellemes emlékeket hagytak bennem, hogy amikor megláttam itt a hirdetését újra meglátogattam. A kapcsolatfelvétel gördülékenyen ment, mivel korábbról elmentette a számom.
  • Megközelítés:

    Belváros lévén inkább tömegközlekedéssel mentem. Metrómegállótól nincs messze a helyszín, aki autóval menne a parkolás megoldható. A környék nem a legjobb hírű, de aggodalomra semmi ok, egyáltalán nem vészes.
  • Helyszín:

    Átlagos panel, a hölgy elmondása szerint ott is lakik, de ez látszott is. Tisztaság, és rend volt, a fürdő kicsit szűk volt, és zsúfolt, pár tusfürdővel, tiszta törölközővel. Az egyik szobában bonyolítottuk le a jövetelem célját, az is megfelel a célnak. A franciaágy, kényelmes, a ruháim is letudtam pakolni.
  • Lány külseje:

    Arccal hírdetett, és ez fogott meg benne a legjobban, szimpatikus, kedves arca van. Amúgy egy csinos 40 feletti háziasszony, az a típus amelyik az én fantáziámat a legjobban izgatja. Neki van a legszebb lábfeje amit eddig láttam, a cicik kicsik, de én elsősorban nem is ezért mentem.
    Ezúttal utcai ruhában fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Fél órás programra mentem, és azt jeleztem is, hogy engem az erotika jobban érdekel, mint a masszázs, így azt nem vettem igénybe, meg nem is voltam még kimondottan masszázs programon, így viszonyítási alapom sincs, nem tudom mit írhatnék erről a részről. Levélben megbeszéltem vele, hogy elsősorban a láberotika miatt mennék, mert az mindig is izgatott, és Évica személyében erre megfelelő partnert találtam.
    Érkezésem után beszélgettünk, majd mindketten a fürdőszobába mentünk, ahol külön-külön lezuhanyoztunk, de közben folytattuk a beszélgetést. Évica egyszerű, mégis nagyon megnyerő modorú, végtelenül kedves hölgy, így a beszélgetés is kifejezetten kellemes vele.
  • Levezetés:

    Ahogy említettem, ezúttal is elsősorban a lábai miatt mentem, így masszázzsal nem húztuk az időt, amint meztelenül befeküdtünk az ágyba, én vettem át a kezdeményezést.
    Előbb a szép lábait kezdtem kényeztetni, simogattam, nyalogattam a lábait, közben a szerszámom majd kidurrant. Nagyon tetszettek a lábai, és nagyon jó volt velük játszani, de hamarosan kértem, hogy vegye kezébe a dolgokat, Évica pedig jó adag olajjal locsolta le szerszámom, illetve a környéket. Előbb a hasam kezdte masszírozni, majd a combom belső felét, de rövidesen sorra került az ezredes is, aki már türelmetlenül várt a sorára. Évica lassan, érzékien simogatta a legjobb barátom, nem megfeledkezve a golyókról sem. Úgy helyezkedett, hogy a fontosabb dolgokhoz én is hozzáfértem, és amikor a borotvált puncihoz értem, akkor a kezemre nyomott egy kevés olajat, és így simogattuk egymást. Összességében nagyon kellemes volt, mind Évica tapintása, mind ahogy ő kényeztetett engem. Ki tudja meddig játszott volna még velem, amikor jeleztem, hogy én már nagyon szeretném ellőni a patront, ezért kértem, hogy váltsunk, és lábaival fejezze be, amit elkezdett. Újabb olaj felhelyezése után, előbb hagytam, hogy Évica diktálja a tempót, és figyeltem, ahogy a kezei után a lábai, és a legváltozatosabb technikàval játszanak rajtam, majd átvettem a kezdeményezést, és a lábfejét megfogva, én kezdtem irányítani, néha lelassítottam, és amíg az egyik lábával simogattam magam, a másikat magam felé fordítottam, és gyönyörködtem a tökéletes talpában. Aztán újra folytattam fokozva a tempót, egészen addig, amíg elért a vég, és egy hatalmas lövéssel tettem pontot az erotikus programunk végére. Némi pihenő után, Évica előbb engem, majd magát is letisztogatta, én pedig újra meglátogattam a fürdőszobát, lemosni magamról az olajat. Amikor végeztem, beszélgettünk még egy keveset, közben felöltöztem, megittam egy pohár innivalót, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Mivel már ismertük egymást utólag rendeztem, a szobában az asztalra tettem .
  • Összkép:

    Elsősorban az aktus miatt szoktam a lányokhoz menni, itt tudtam, hogy ez a program nem játszik, de régóta izgatott a láberotika, ezért mentem, és amit kaptam, azzal tökéletesen elégedett vagyok. Évica igazán érzéki partner volt a játékunkban, nem kizárt, hogy újra felkeresem, igaz azt egy kicsit sajnálom, hogy nála "csak" masszázs variáció vehető igénybe.
Happy Massage