• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetésnek más egyéb módja nem lévén, így betűről - betűre, szóról - szóra továbbra is azt írhatom: a HÖLGY csak hagyományos módon, telefonon érhető el, így ez az egyetlen lehetőség a randevú időpontjának egyeztetésére a beszélgetés. Elérni, időpontot egyeztetni a jelzett " elérhető, most hívhatod " alkalmakkor a legcélszerűbb és a legegyszerűbb megoldás. Rendkívül rugalmas, kompromisszumkész, kedves, de határozott, kislányosan bájos hangján gyors egyeztetésre törekszik. Már- már olyan ,mint ama svájci óra, pontos és precíz. Telefonját önmaga kezeli, egyedül fogad.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedem. A legegyszerűbb az Örs vezér terétől induló 276E busszal, még átszállni sem kell. A HÖLGY készségesen és kiválóan navigál. Teljes mértékben érdemes útmutatàsára hagyatkozni, akkor a legegyszerűbb módon és a leggyorsabban juthat az ígéretes célhoz a kiéhezett vándor. Az utcában ingyenesen lehet parkolni, a cím könnyen megtalálható.
  • Helyszín:

    Peremkerület, kertesházas övezet, csendes utcájában található emeletes épület, melynek földszinti részen az előszobában lehet a cipőtől megszabadulni, majd lágyan ringó csípőjét követve a lépcsőn fel az emeletre, ahol a randevú érdemi része következik. A szépen felújított lakásban minden ragyog a tisztaságáról. Problémamentesen lehet lábbeli nélkül közlekedni. A babaszoba a tetthelynek teretadó franciaággyal, fogassal a ruhàzat részére, valamint egy nagyobb komóddal a szörpök, retró üdítők , csokoládék és cukorkàk társaságában egy ízlésesen berendezett kéjbarlang. A fürdőszoba jól felszerelt, a felfrissüléshez minden rendelkezésre áll a számtalan tusfürdővel, szàjvízzel, pohárral. Az illatos, frissen mosott, hatalmas fürdőlepedőre sem lehet egyetlen panaszos szavam sem, és még jó nedvszívó is. Örömmel észleltem, semmilyen negatív változás sem történt látogatásaim között eltelt időben.
  • Lány külseje:

    Az oldalán bőségesen található fotók elegendőek, esztétikailag azonosak a valósággal, csábítás felső fokon, ízlésesen tálalva. Formás testalkat, sötétbarna hajkorona, mely oly egyedivé teszi az oldalon hírdető több,mint ezer HÖLGY között, de erről a tényről érdemes személyesen is meggyőződni a korosztályát kedvelő MT- nak. Csillogó barna szemei már a kapuban megigézik a vándort. Formás keblei tenyérbeillő méretűek, kemények, érzékien reagáló bimbói majd kiszúrják vendégváró ruhájának elejét. Fazonra igazított puncija a valóságban sokkal megigézőbb, kívánatosabb, mint a fotón látható. Hófehér, selymes bőr és a fülbevaló, derék és bokalánc teljesen kiemelik teste arányossàgát, született szépségét.
  • Action:

    A bővebb infót elolvasva előre kiválasztott egy órácskát szerettem volna ismételten minél action dúsabban eltölteni, melyben a HÖLGY érkezésem pillanatától, egészen távozásomig maximálisan odaadó csodálatos partnerem volt. Az egy órás alapprogram Pema kisasszony a boduàrjában a gyors zuhanyozást követően ( a fürdőszobába elkísért, a víz hőmérsékletét a kívánt hőfokra beállítja. A törölközéshez is felajánlja segítségét. ) hatalmas franciaágyon egész testre kiterjedő klasszikus svédmasszázzsal kezdődött. A hasamon feküdtem, mezítelen testével rajtam ült, nyakamtól haladt lefelé egészen a sarkamig. Az alapos masszázsa visszaútban lassan átalakult erotikusmasszázzsá. Apró rejtett csókok, finom puszikák, és megérkezés a golyókhoz. Ezt a csodás élményt már sokadjára sikerült átélnem odaadó, a vendégre maximálisan figyelő, partnerekkel. Gyengéd kényeztetés mesteri módon, és mesterfokon. Szinte az élvezetek birodalmába repített, szájával ügyesen beöltöztetett, kezeivel mellkasomat, ágyékomat felváltva símogatta. A programnak megfelelően a kedvenc 69 következett. Nyalakodásomra megérkezett teste reagálása is, melynek eredményeként segédanyag használata nélkül misszionárius pózban, egymàst ölelve, gyengéden símogatva, ölelkezve egymáséi lettünk. Éjszakai műszakból érkeztem, most sem kellett rohannom, így a számunkra fontos, értékes perceket beszélgetésre, egymàs símogatàsára és kellemes ölelkezésre használtuk. Turbékoltunk, mint a gerlék, majd ismételten elkísért a fürdőszobába, beállította a kívánt vízhőfokot, rövid időre magamra hagyott, majd visszatérte utàn ismételten segített a törölközésben. Személyes ajándékom átadása következett, melynek szemmel láthatóan most is, ( mint mindig ) nagyon is örült. Elköszönés, visszatérő vendége vagyok, így nem búcsúzkodnunk. Nagyon szépen köszönöm az újabb és újabb lehetőségeket, váljék egészségünkre a legújabb randevúnk minden pillanata, és minden perce.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltek szerint történt, előre. A csokor távozásomkor is ugyanúgy a komódon volt, ahogyan letettem. A kapott élmény elérhetővé vált... Az új fővárosi átlag alsó régiója, de az átélt örömteli percekért érdemes áldozni.
  • Összkép:

    Számomra az idei esztendő egyik legnagyobb felfedezettje, írtam az első beszámolóm alkalmából, mellyel emléket szerettem volna randevúnknak állítani. A kapunyitástól tàvozásomkor történő záródásáig velem van, együtt él abban az előre kiválasztott időtartamban. Rendkívül jó partner, továbbra is felejthetetlen élmények átadója! Ezután is jó szívvel, tiszta lelkiismerettel ajánlott HÖLGY, minden MT részére, aki veszi a fáradtságot és adatlapja elolvasása után hívja csak fel, időpont egyeztetés céljából. Ez esetben csalódás kizárva.
Happy Massage