• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt 10 után hívtam, egyből felvette. Kedélyes hangvételben egyeztettünk időpontot 13 órára. Nagyon kedves, már az előző alkalommal is az volt. Bátran hívható, nem megjátszós.
  • Megközelítés:

    Duna plázától nem messze. Ezzel szerintem mindent elmondtam, bkv 2 percre, parkolás nem lehet gond. Cím egyértelmű, nem lehet fennakadás.
  • Helyszín:

    Sokemeletes egy felsőbb emelete, de egészen az ajtóig csak épphogy térképet nem ad. Tökéletesen rendben tartott (és tisztán) kis kéjlak. A jobbra nyíló szoba szolgál a tettek mezejének, balra fürdő és wc, ebben a sorrendben. Máshová még nem tévedtem be. A fürdő elég kicsike (panel), de minden megtalálható benne, mire férfiembernek szüksége lehet. Alkalomadtán még Noyácska is. Az akrobatikára szolgáló szoba igényesen berendezve, jó hangulat fogad, középen egy nagy franciaágy hívogatóan terpeszkedik, tölti ki a tér nagy részét.
  • Lány külseje:

    Nos, itt vagyok bajban. A hölgy igazán csinos, kedves, de nekem egy kicsit túl sportos, látszik rajta, hogy karban tartja magát. Én speciel jobban kedvelem azokat, akiken van mit fogni. Akkor mi a fenét keresek itt, vetődik fel a kérdés. Nos a rejtély kulcsa Noya hozzáállásában rejlik. Tudom, hogy rá mindig számíthatok, ha egy mód van rá, eszébe nem jutna visszautasítani, mert esetleg nincs kedve. Ha van szabad ideje biztosan fogad, és rendkívül közvetlen, barátságos természet. Nem utolsó sorban pedig, jó abban amit csinál.
  • Action:

    Nos, szokásommal ellentétben egyedül vonultam el tisztálkodni (ami késik nem múlik, egyszer vele is kipróbálom, ha még egyszer megadja a sors, hogy láthatom csodás fővárosunkat). Visszatérve még dumcsiztunk kicsit, majd finoman kezdve belecsaptunk a lecsóba. A hölgy nagyon érti a dolgát, hamar felhúzza az (erősebb) nem képviselőjét, majd bekapja, megrágja és kiköpi, kicsavarva mint egy citromot. A viccet félretéve, én kezdtem kényeztetésébe, amit félreérthetetlen jelekkel reagált le. Noya elveszi amit akar, és mindent akar, elhihetitek. Ember legyen a talpán, aki tartja vele a lépést. Volt ott nyalás (nyalatás) ujjazás és ki tudja mi még. Vad, buja pajzánkodás. Kezdőknek, félénkeknek csak feltételekkel tudnám ajánlani jó szívvel. Ha megérzi rajtad a félelem szagát, véged van, mint a botnak. Egyébként tud ő barátnős, és piszokul érzéki lenni is, de szerintem azt ki kell érdemelni. Majd ő következett. A mélytorkozás mintaképe lehetne. Finoman, lágyan kezdi, majd fokozatosan evez át a keményebb vizekre. A végén már csak azt érzed, hogy minden másodpercben koppan az orra a hasadon, ha mégsem, akkor lent tartja hosszú ideig, mármint a torkán a férfi becsességét. Majdnem kivégzett. De erőt vettem magamon, és gumit kértem. Végigcsókolgattam a testét, mert ami jár az jár, és missziben kezdtük el a dugást. Általában finomabban szoktam fogalmazni, de ezt még jóindulattal sem tudnám másképp nevezni. Ez nem szeretkezés volt, vagy pamacsolás, hanem kőkemény baszás. Noya nem kér, egyszerűen megragadja amire szüksége van. Ha te nem teszed a dolgod, kötelességed, akkor megteszi ő veled. Később áttértünk kutyus pózba. Majd újra francia következett. És eljött a popsi kényeztetésének ideje. Én kerültem alulra, ő pedig fölém állva szépen beleereszkedett. Mind a paci, mind lovasa szeme előtt csak egy cél lebegett, kiélvezni a vad vágtát. Ezt sikerült is maximálisan abszolválni. Később még átfordultunk kutyusba. Én az ágy szélénél állva, ő pedig azon térdepelve, két kezén támaszkodva kínálta fel popsiját. Utána még missziben is magamévá tettem Noyácska un. wrong hole-ját. Még egy ideig folyt a testedzés, és amikor már azt éreztük, hogy mindketten megkaptuk amiért itt vagyok, átfordultunk kölcsönös franciába, én a punciját nyaltam-faltam ő pedig nekiállt kivégezni engem. Már nem is kellett sokáig várni a végkifejletre, hamarosan torkába élveztem. A szexcsatánk így ezzel befejezettnek volt tekinthető. Még dumáltunk egy kicsit, majd elvonultam átmosni meggyötört testemet. Így ért véget 2 órás programunk.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag, előre szoktam, de most kivételesen erre később kerítettünk sort.
  • Összkép:

    Noya maximálisan meghálálja a belé vetett bizalmat, nála nincsenek tabuk, kényeskedés, csalódás kizárt. Miután belépsz hozzá, csak a te igényeidre koncentrál, neki te, a vendég vagy a legfontosabb. Ha nem ilyen lelki állapotban lennék, talán még többet ki tudnánk hozni egy-egy találkozóból. Mindenesetre, köszönet illeti a hölgyet.
Happy Massage