• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Szerencsémre felvette és némi kommunikációs hiba után sikerült nyélbe ütni az egyeztetést.
  • Megközelítés:

    Gépkocsival mentem és könnyen találtam parkolót, ráadásul ingyenesen. BKK eszközzel is egyszerű a megközelítés.
  • Helyszín:

    Egy toronyház tetején található a kedves, kulturált galambfészek. A helyszín tökéletesen megfelel az akcióhoz.
  • Lány külseje:

    A képeken jól látható csinos, "bögyös" lány. Nagyon helyes hölgyemény, mindene a helyén. Bombázó. Nem kérdés, hogy egy kávézóban leszólítanám, mondjuk ha lenne ehhez bátorságom.
  • Action:

    Régi ismerősként üdvözöltük egymást. Hálámat fejeztem ki, hogy tudott fogadni. Kicsi dumcsi, apró csókok után mentem a korpuszomat lesikálni. Frissen, üdén, tettre-készen jöttem vissza a tetthelyre a fürdőből.

    Az ágyon estünk egymásnak. Csókok, simogatás kölcsönösen mindenhol. Roppant módon élveztem a helyzetet. Kezemben egy dögös, cicis leányzóval, varázslatos volt. Lehaladtam délre, hogy beizzítsam a rakétáit. Élvezkedtem a kelyhén mint méhecske az akácvirágon. Álltam mint a cövek, de hagytam hogy kényeztessen, annak ellenére, hogy majd nem eldurrantam már ekkor. NF, kézimunka, cicik, szóval mindent bevetett Niki. Visszatartottam és kértem a gumit, mert nagyon akartam, hogy ficánkolhassak a résben. Lovacskára helyezkedtem el. Leírhatatlan az, ahogyan ugrált rajtam, miközben a ciciket markolászgattam. Együtt élveztük az egészet. Oly módon belelendült, hogy amikor megkérdeztem, hogy miképpen fejezzük be, akkor vadul a válaszolta, hogy ezen a pozíción már ne változtassunk.Néhány mozdulat után már robbantam bele a gumiba. Még jó darabig mozogtunk együtt mire lehiggadt testünk. Frenetikus orgazmus volt!!!!

    Letisztogattuk a "jó munkás testrészt" és elkezdtünk csevegni. Jó ismerősként teltek-múltak a percek. Erőt kezdtem érezni magamban és kértem, hogy hozza lendületbe a velemegykorút. Nosza, ez neki nem is volt nagy kihívás. Csodálatos NF, mélytorkos, nyálas, nyalogatós, miegymás. Csak néztem és gyönyörködtem az egészben, és ami nagyon fontos, hogy a végén meg én voltam.Elbűvölő volt. Ismét felkeményedtem mint a Vídia. Kértem a pajzsot ismét és kutyusban bevertem a pirosfejűt, ahogy kell. Megcsapkodtam kicsit a piros-pozsgás popsiját és váltakozó lendülettel, mélyen adtam az ívet. Érzésem szerint élvezte a dolgot mint napsugár az esőcseppet. Fáradni éreztem Nikit-de lehet, hogy csak benéztem-, így hát átfordítottam misszibe. Atyaég, hogy milyen látvány volt ahogy bedurtam a lompost, és minden mozdulatba beremegtek hatalmas, formás keblei. Tettem ide-oda a lábait. Érzésem szerint ez is kellemes volt számára. Elérkezettnek éreztem az időt és rá bíztam a befejezést. Orál, kézimunka és a beolajozott cicik között élvezkedtem a szoba több pontján. Minden percét élveztem az egésznek. Jól megdolgozott az eredményért ami jött is a cicire ahogy az meg van írva a nagykönyvekben. Elég hosszú idő telt el mire egyáltalán tudtam azt, hogy hol vagyok. Hihetetlenül jó volt!

    Csutakolás után még némi információ csere és indultam utamra kielégülve, kiürülve, lehiggadva!!
  • Elszámolás:

    A pesti átlag felett, de amit kaptam az nem kérdés, hogy megérte. Szegénykét amúgy is jól megdolgoztattam.
  • Összkép:

    Egy bombázó szőkével, két mindent elsöprő menet. Mit lehet ehhez hozzátenni. Fenomenális volt. Tök ari, közvetlen volt, amit meg az ágyban csinált velem az tuti király volt.
Happy Massage