• Kamilla

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Kamilla hirdetésével itt az oldalon találkoztam,nem túl régen.Mivel nagyon szimpatikusnak találtam,elmentettem a kedvenceim közé,és néhány napja jelzett a rendszer,hogy Kami új fotókat tett fel.Miután megnéztem a képeit,írtam a csevijébe néhány sort,majd reakcióját követően privát üzenetben váltottunk néhány levelet.Mindig aránylag gyorsan válaszolt,majd miután rákérdeztem egy alkalmasnak látszó időpontra, vtr-n erősítettem meg szándékomat,melyet gyorsan vissza is igazolt,küldve a pontos címet. Telefonon csak ezek után beszéltünk,ott is gyorsan elérhető volt.
 • Megközelítés:

  Vtr-n kapott cím alapján Bkv-t vettem igénybe.Kamilla kéjkuckója Nyugati pályaudvar közelében található,néhány perc sétára a kék metrótól,bár ahogy láttm,a szomszédos utcában troli is jár.Gépkocsival érkező kollégákat Gps ház elé navigálja, ahol a parkolás megoldható,bár ahogy láttam fizetős.
 • Helyszín:

  Régi,közel száz eszendős épületek közé rejtett újszerű társasház nem túl magas emeletén találunk rá Kamillára. Kapun bejutást telefonon kapott instrukciók segítik,ottjártamkor lift éppen nem üzemelt, szerencsére azért nem kell az égig mászni :) .
  A kéjobjektum egy szépen rendben tartott lakás,legalább két szobával,mi az ajtó felőliben voltunk,babaszobában kényelmes,hatalmas ágy ,bár matrac lehetne picivel keményebb is,de hát nem aludni jöttem :).illetve komód,fotel a cuccoknak, fürdőben kád+tusoló,zuhanyfüggöny,száraz kilépő,friss törcsi,szájvíz pohárkákkal,és majd elfelejtettem a lényeget ! Többféle tusfürdő közül választhat a megtisztulni betérő vándor.
 • Lány külseje:

  Lakásba belépve egy kb 150 centi magas, elragadóan mosolygós szextündérke fogadott utcai ruhában,feszes,testre simuló farnernadrágban,mindent jól megmutató felsőrészben.Kedves moso
  mosolyától szinte zavarba jőve, alig tudtam felmérni,hogy kedves vendéglátóm milyen gyönyörűen csillogó szemekkel,hosszú,sötét hajzuhataggal,formás keblekkel melynek bimbói majd kiszúrták a pólót ,van megáldva!
  Mint néhány perc múlva megyőződhettem a meztelen igazságról,tudtam,hogy Kami nagyon jó választás volt . Formás,tenyérbeillő cickói,kemény,izgatásra hevesen reagáló bimbói,karcsú,törékenynek látszó alakja,szépen ívelt ,fissen borotvált kelyhecskéje láttán az emberfia gyorsan elveszti az eszét,ami pillanatok alatt az alsóbb régiókba tevődik át.
 • Action:

  Miután kellően kigyönyörködtem magam Kami elragadó szépségében,és képes voltam mondani Neki már összetett mondatokat is,átadtam a neki szánt kedvenc cskot és egyéb apróságot tartalmazó ajándékot.Megbeszéltük a programot,hogy elsősorban ismerkedő jellegel érkeztem,kedvesen innivalóval,és kávéval kínált,majd felszólított,hogy dobjam le a ruhákat,kezembe nyomott egy friss törcsit,és nem az ujjamat fogva bevezetett a fürdőszobába

  .Megkért,hogy várjak egy pillanatot,ezt kihasználva töltöttem magamnak egy felest a szájvízből,majd kedves vendéglátóm váratlanul Éva-kosztümben lépett be hozzám,és közölte,hogy szeretné,ha együtt tusolnánk.Mivel nem vagyok én semmi jónak az elrontója,kézségesen beleegyeztem Kami kérésébe,és helyet szorítottam neki magam mellett,amitől az eddig félkómában levő Kispajti rögtön elkezdett öntudatra ébredni.
  Házigazdám ezt észlelve elkezdte játékosan fürdetni asszisztensemet,egyre határozottabban simogatta a tusfürdővel,majd elkezdett a csatolt tartománnyal is intezíven foglalkozni,Közben én is lelkesen " fürdettem" ,simogattam vendéglátóm csodaszép cickóit,kicsit elidőzve a formás,keményedő bimbóknál,melyek heves nyújtózkodással reagáltak a kedvességre,majd tenyerembe öntve némi tusfürdőt lejjebb kezdtem haladni bájos kedvesem testén,Szépen odaértem a szépen borotvált kincséhez,gyengéden végigsimítottam,amire Ő megremegett és megszorította hamvas combjaival a kezemet.Éreztem,hogy nincs ellenére a dolog,de nem szerettem volna csúfosan rövid randit,ezért határozottan elvettem tőle játékszerét,megtörölköztünk.és átmentünk a játszószobába.

  Miután elhelyezkedtünk az ágyon,megkértem a ház úrnőjét,hogy hadd kezdjem én a kényeztetést,amibe lelkesen beleegyezett.
  Először is váltottunk néhány csókot,ami meglepetésemre nem a tipikus szájrapuszi-oszt-jólvan volt,hanem igazi,barátnős nyelves csók ! Már ezért megérte idejönni !
  Szép lassan ottagyva kedvesen ajkait,elindultam dél felé hogy üdvözöljem a kádban már bemutatkozó szépséges ikreket.Jól fogadták kényeztetésemet,a bimbócskák majd átszúrták a nyelvemet,miközbem vidáman köröztem rajtuk.
  Lassan otthagytam játszótársaimat,és megérkeztem Kami ékességéhez,ahol már a kis pillangó szárnyak enyhén kinyílva várakoztak,készen állva gazdájuk elröptetéséhez.Beköszönésképpen benyalintottam szép,húsos ajkai közé,majd elkezdtem a nyelvemmel lassan ,simogatóan kényeztetni kedvesem csupasz ékszerét,ami érezhetően nem volt ellenére.Reakcióit érezve fokoztam tevékenységemet mire észrevettem,hogy Kami szinte némán a gyönyörök kertjébe röppent,mindezt csupán csípője heves remegésével,és combjai összeszorításával éreztetve.

  Miután jelezte,hogy most picit érzékeny lett,pihenésképpen elkezdtünk picit matekozni,egy kis osztás-szorzás után mindkettőnknek a 69 jött ki végeredménynek,ezért csinos házigazdám megkért ,hogy feküdjek hanyatt.
  Kényewlmesen elhelyezkedtem,Kami még egy picit tett-vett fölöttem,majd éreztem ,hogy kispajtim a lehető legjobb helyre,illetve ajkak közé került.Kami kedvesen megkérdezte ,hogy milyen erősen és milyen intenzitással szeretem,majd lágyan franciázni kezdett .Szenzációs élményben volt részem. Előszőr lágyan,szinte csak a nyelve hegyével körözött a makkomon,majd szépen lassan az egész rudat végignyalogatva,csókolgatva éreztem ,hogy lassan teljesen eltűnök csöpp kis szájacskájában.Közben én is csókolgattam,nyalogattam finom kis kelyhecskéjét,csak itt jöttem rá,hogy a magasság beli különbségek vízszintben is megmaradnak,mert ha kedvesemet jobban ráhúztam arcomra,akkor utána Ő kapaszkodott visszafelé játszópajtásához,szóval jó kis húzd meg -ereszd meg játék lett belőle :)! Soha rosszabb időtöltést nem kívánok senkinek.
  Miután éreztem ,hogy közeleg a vég,jeleztem Kaminak,hogy fel a kezeket,mert lövök,huncutul visszanézett rám és átkapcsolt egy kellemes,lágy kézivezérlésbe,mire már én sem bírtam tovább tartani magam és útnak engedtem az ovisokat,olyan bőséggel,hogy jutott belőle mindenhova vendéglátóm cickórai nyakára ,mire mosolyogva mondta,hogy a végeredményből látva jól éreztem magam :) .
  Kedvesen letörölgetett megkínált innivalóval,majd barátnősen hozzámbújt,mint egy kiscicia,és kellemes beszélgetésbe kezdtünk az élet nagy dolgairól.Mivel az órára pillantva éreztem,hogy második kör részemről már csak nagyon összecsapva sikerülne,ezért mondtam,hogy már csak maradjon így mellettem és dumcsizzunk,Erre ártatlan szemmel megkérdezte,hogy esetleg egy masszázshoz mit szólnék? Hát,mit szólhattam volna!

  Szépen hasrafordultam , és elkezdett olajjal bekenve masszírozni. Bár állítása szerint nem tanulta de olyan lelkesen,nagy hozzáértéssel csinálta,hogy le a kalappal előtte ! Sosem hittem volna,hogy egy ilyen törékenynek látszó pici lányka kezében ilyen erő lakozik!
  Nagyon kellemesen ellazított,átgyúrta a derekamat,időnként sajongó vállaimat,hogy úgy éreztem,teljesen újjászülettem.
  Mivel már időm erősen végéhez közeledett,és sajno sidőpontra kellett valahova mennem,kénytelen voltam lassan a távozás gondolatával kacérkodni, bár Kami egy pillanatig sem foglalkozott az idővel.
  Szépen elvonultam tusolni,kedvesen megkérdezte,hogy kérek -e másik törcsit,majd velem tartott a kis drágám,és kedvesen megmosta a hátamat
  Ezek után öltözködés,érzékeny búcsú részemről,és tipli a dolgaim után.
 • Elszámolás:

  Extrát nem vettem igénybe,hacsak kedves vendéglátóm kedvességét,maximális barátnős hozzáállását nem tekintem extrának.
  Virágcsokor mértéke meglepően a régi pesti átlag , került bele az ajándékos zacsiba,amit még érkezésemkor tettem le a komódra,és távozásomig ott is volt.
  Ajándék nagyságáról bővebb infóból tájékozódhatunk,illetve Kami is elmondja kérésre telefofon,Ennek mértéke az előzetes infókhoz képest a helyszínen sem változott.
 • Összkép:

  Kamilla személyében egy nagyon kedves,szerethető leányzót volt szerencsém megismerni,Már az első piilantban kedvesen csacsogva beszélgetett,zárkózottságnak nyoma sem volt,és nagyon nagy szexkultúrával van megáldva.
  Ajánlom Őt mindenkinek,aki szeretne egy kis időt kellemesen eltölteni egy filigrán,csinos őrülten szexis hőlggyel.
  Kedves Kamilla!
  Nagyon örűlök,hogy végre megismerhettelek,egy nagyon kedves személy ismertem meg Benned,és köszönöm az élményt,amiben részem lehetett Általad ! Szeretnék hamarosan visszatérni Hozzád,mert hogy a debütáló randink sikere után jöhet a folytatás !
Happy Massage