• Vivien27

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap, telefonon beszéltük meg a szombat kora délutáni találkát. Nem kért megerősítést, ismerjük egymást.
  • Megközelítés:

    A Béke tér közelében található. A 20E busszal közelítettem, onnan egy sarok. A parkolás nem probléma, a Szegedi úton mindig van (fizetős) hely. A csendes kis utca neve jármű, féreg és kút jelzője lehet.
  • Helyszín:

    Két lépcsőházas, újszerű társasház. A lépcsőházak kapui egymás közvetlen közelében vannak, vigyázz, melyiknél csöngetsz. Dupla kódos beengedés. Liftezendő emelet, kilépve arra fordulsz, amerre Amerikában pirosnál is lehet, és mégy, ameddig menni lehet.
    Nagy, tágas lakás. Az előszoba, a nappali és a konyha egy légtér. A játszószoba közvetlenül a fürdő mellett van, egyáltalán nem szűkös. Hangulatosan félhomályos, de nem túl sötét. Kinyitható franciaágy, szobainas, kanapé, éjjeliszekrény. Színvonalas fürdő. Tusolás a kádban, függöny mögött, kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, minden, ami kell.
  • Lány külseje:

    Vivien arca szép, bájos, aranyos. Van mit fogni rajta, de ez nem túlsúlyt jelent, még kevésbé molettséget, egyszerűen csak nem modellalkat. A kiírt súly értékelésekor figyelembe kell venni, hogy megfelelő magassághoz párosul. Keblei bámulatosan gyönyörűek. Nagyok, teltek, mégsem gravitálnak egy kicsit sem, mert kemények, ruganyosak, és jól kényeztethetők. Dereka nem darázs, de szép, kerek popsiban folytatódik, majd hosszú, arányos combokban. Csacsogósan édes, magas hangú lány. Vidám, kommunikatív, igyekvő, kedves. Higiéniája tökéletes.
  • Action:

    Abban a piros, testhez simuló miniruciban nyitott ajtót, amelyet legutóbb viselt, és már akkor is nagyon tetszett. Tusolás után az ágyon fekve várt anyaszült meztelenül. Popsiját, combjait puszilgattam, simogattam, egyre mélyebbre furakodva közéjük. Egyszer csak Vivien átfordult, magához húzott, és egy hatalmasat nyalt a számba. Szemből egymáshoz simulva folytattuk az immár kölcsönös simizést, somázást, puszilkodást, csókcseréket. Leginkább kedvesem cicijeit gyűrögettem. Ritka szépségű csecsebecsék, különösen ebben a mérettartományban! Néha elkalandoztam a korábban már hátulról felderített területekre is, ez alkalommal belülről is átsimogatva Vivien nőiességét. Másik érzékeny testrészemmel is szívesen kipróbáltam volna, az azonban időközben máshol talált meleg fogadtatásra. Meleg, heves, odaadó, bőnyálas fogadtatásra. Éreztem, esélyem sincs rá, hogy kitartsak a testnyílásváltásig. Hagytam hát, hogy drágám elélveztessen, és magáévá tegye kéjem minden cseppjét. Ekkor sem pihent meg, hanem teljes megnyugvásomig tovább kényeztetett.
    Kiugrottam egy gyors kukitusra, majd elfogyasztottam drágám vendégszeretetének újabb jelét, az immár hagyományos bodzaszörpöt. Összebújva, összeölelkezve, összetapadva beszélgettünk, már amennyire ilyen helyzetben beszélgetni lehet. Majd Vivien átvette az irányítást, és ott folytatta, ahol iménti kényszerű lelankadásomkor abbahagyta. Tevékenységét kibővítette kebleinek bevonásával, megkukiztatta őket, illetve megciciztette a kukimat. Ajkai között pillanatok alatt felkeményedtem, de még jó pár percen keresztül élvezhettem játékát, mielőtt óvszerért nyúlt volna. Egyúttal helyet is cseréltünk, és felülről hatoltam forró, puha ágyékába. Combjaival átölelt, sarkait fenekemre helyezte, és magába húzott. Először lassan, melleiben gyönyörködve mozogtam benne, majd ráhajoltam, és intenzívebb tempóra váltottunk. Ő is alám dolgozott rendesen. Majd fölém került, és meglovagolt. Se kezeimet, se szemeimet nem tudtam levenni kebleiről, de azért módját ejtettem, hogy mindenhol simogassam, miközben hüvelyével lelkesen masszírozta kispajtásomat. Popsija ütemesen paskolta fölétartott tenyeremet. Kipróbáltuk hátulról is. Csattogtunk rendesen. Aztán kinyújtott lábai között, összezárt combjai szorításában döngettem kedvesemet. Végül ismét a terpeszben pucsítós összecsattogásnál kötöttünk ki, és műveltük, amíg ki nem döglöttem. Viviennel általában szokott sikerülni, de ez alkalommal nem jött össze a második robbanás. Nem baj, ennek ellenére fergetegeset szexeltünk, nagyon élveztem.
    Az óra erősen közelgő vége ellenére engedélyt kaptam levezető tusolásra. Vivien nagyon tudja, mi kell nekem, meztelenül várt vissza, és így búcsúztatott.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban említett csokrot hálám jeléül helyeztem el az egyik bútordarabon.
  • Összkép:

    Kedves, szép, aranyos, odaadó lánnyal töltöttem ezt a gyorsan elrepülő órát. Remélem, még sok hasonlóban lesz részem vele, rajtam nem fog múlni.
Happy Massage