• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Jajjj te drága ,meg mindig imádlak ;-)

  • Egyeztetés:

    Most is,mint első találkozásunk alkalmával könnyen elértem,első hívásra felvette.Ekkor még nem tudtuk az időpontot lefixálni,mivel a kiszemelt napra volt egy függőben lévő megbeszélésem,így kértem,hogy csak ideiglenesen írjon be.Az adott nap délelőttjén érkezett a telefonhívás,hogy a megbeszélés elmarad,így azonnal hívtam Pamelát,hogy a megbeszélt időpontban érkezni fogok.Az egyeztetés során nagyon rugalmas volt
  • Megközelítés:

    IV.kerület központi része,közel egy neves cukrászdához.A GPS most sem tévedett,talán még emlékezett előző látogatásomra.A sok parkoló most is megvan,annyi különbséggel,hogy most volt néhány szabad hely,így közel a bejárathoz tudtam megállni.Mivel ismét autóval érkeztem a tömegközlekedésről továbbra sem tudok infóval szolgálni.
  • Helyszín:

    Mivel kevéssel a megbeszélt idő előtt érkeztem, Pam kért 2-3 percet,ami tényleg nem volt több,majd telefonon jött a kapukód.A lépcsőházban rend,tisztaság,a lift hibátlan.A megadott szintre érkezve a lifttel szemben a Pamela által körülírt lábtörlő egyértelművé tette,hogy nem tévedtem el.A lakásban kellemes illat fogadott.A hancúrplacc ismét a kis szoba volt,ami legutóbbi látogatásom óta nem változott,a célnak tökéletesen megfelel.A másikban barátnője dolgozik.A fürdő tiszta,több féle tusfürdő,két féle szájvíz,a fürdőkád előtt új,vagy frissen mosott kilépő.
  • Lány külseje:

    Pam ismét gyönyörű volt.Igéző kék szemek,barna hosszú haj,mestermű cicik,formás izmos lábak,kemény,szép formájú popsi.Testén néhány apró tetoválás látható,de ez még engem sem zavart,aki nem híve a tetoválásnak.E miatt senki ne kezdjen filózni,hogy meglátogassa-e!Korát nem nézném annyinak,mint ami az adatlapján szerepel.
  • Action:

    Érkezésemkor szokása szerint az ajtó mögött várt.Most óvatos voltam,hogy ne csak a cicikre koncentráljak,így le tudom írni fogadóruházatát is,ami csak egy sötét bikini volt,a fehér magassarkúval.Testének láttán megfogalmazódott bennem,hogy a Holdig mennék érte,pedig útálok gyalogolni.
    Puszi puszi,majd bevezetett a már ismerős kis szobába.Az ágyon ülve megbeszéltük az eltel hét eseményeit,majd irány a fürdő.
    Tisztálkodás után Pam az ajtó előtt várt,már Éva kosztümben.A szobába érve Ő elheveredet a franciaágyon,én jéghideg lábacskáit próbáltam melegíteni.Kis idő után fölfelé indúltam,végigpuszilgatva selymes testét,majd csodák csodája ismét a gyönyörű ciciknél kötöttem ki,ahol hosszan elidőztem.Közben Ő kezével kényeztette a kisöreget.Nem volt nehéz dolga,mert testének látványa és a cicik puszilgatása lényegesen megkönnyítette dolgát.
    Egyre lejjebb haladva elértem fínom puncijához.Először annak környékét szeretgettem,majd nyelvem bejutott a forró,illatos barlangba.
    Pár perc múlva elindúlt a lágy csípőmozgás kellemes hangok kiséretében,de most sajnos nem jött el a végkifejlet.Ennek oka az volt,hogy Pam fáradt volt,ugyanis előző éjszaka nagyon rosszul aludt,de ez hozzáállásán és kezdeményezőkészségén nem volt érezhető.
    Kis idő múlva egyszerre fogalmazódott meg bennünk a gondolat,hogy jöhet a védőfelszerelés.Ismét mindkettőnk kedvencében,kutyusban és missziben egyeztünk meg.Pam megfordúlt,majd nyelvemmel bebarangoltam a két ismerős helyet,de már nagyon vágytam Pam belső melegére,ami zökkenőmentesen teljesűlt.Ismét a mennyekben jártam Pam fínom szoritásától és popsijának markolászásától.Később kértem forduljon meg,a lábacskák ismét a vállamra kerűltek.Kimondhatatlan jó érzés volt tövig elmerűlni Pamelában,közben látni arcát,mely most még szebbnek tűnt.Így érrt a gyönyörű vég.Hagyott lenyugodni,majd gondosan letisztogatott.
    Egymás mellett fekve pihentük ki a fáradalmakat,közben beszélgettünk magánéleti dolgainkról,megbeszéltük főzési tudományunk egy-két részletét.
  • Elszámolás:

    Elmúlt látogatáso óta nem változott,aki nem tudja a rózsaszálak számát,az a bővebb infóban megtalálja.Nekem nem volt ismeretlen,érkezésemkor az ágy melletti éjjeliszekrényre tettem az egyéb apró ajándékok mellé.
  • Összkép:

    Továbbra is azt mondom,hogy Ő a Nagybetűs nő.Kedves odaadó,az adatlapján feltüntetteken belül mindent készséggel teljesít.Javaslom,nézegessétek képeit,de hagyjátok meg nekem.Ha ez mégsem lehetséges,nagyon vigyázzatok rá!
    Köszönöm Pamela!
Happy Massage