• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem értem el, de nem sokkal később visszacsörgetett. Meg is beszéltünk egy másnap délutáni randit azzal, hogy délelőtt pontosítjuk a címet. Ez meg is történt, majd a ház elől hívtam mikor megérkeztem. Nagyon kedves hangja van és már a telefonban is érezhető, hogy egy kedves, intelligens lány.
  • Megközelítés:

    Béke tér környéke, csendes mellékutca újszerű háza. Parkolóhely mindíg van a környéken, fizetős. BKV: busz, villamos, metrópótló villamos és néha metrópótló villamost pótló busz jár a környéken.
  • Helyszín:

    Jó állapotú, újszerű lakás. A szobában kényelmes ágy és polc a ruháknak. A fürdő tiszta, rengeteg tusfürdőből lehet választani, a szájvízhez kerámiapohár. A törölköző nagyméretű és puha. Rend és tisztaság az egész lakásban.
  • Lány külseje:

    A képek alapján volt egy benyomásom Lizzieről, de élőben mást kaptam. A képek jók, de leesett az állam amikor megláttam ezt a gyönyörű lányt... Aranyszínű hajzuhatag, gyönyörű szemek, formás test, nagy és kemény cicik, a popsi pedig maga a csoda. Bár nem tartozik a külsőhöz, de Lizzie egy kommunikatív és rendkívül értelmes lány.
  • Action:

    A liftből kiszállva nem kell sokat gondolkodni, hogy merre is induljak, mert nyílik az ajtó, mögötte pedig Lizzie egy rózsaszín melltartóban és bugyiban. Bemutatkozás, majd be a szobába. Levetkőztem, az ajándékot leraktam, majd megmutatta a fürdőt. Siettem, mert az érkezés óta nem tudtam levenni a szemem róla, így igyekeztem minél rövidebb ideig hanyagolni a társaságát.

    A szobába visszatérve egy kellemes masszázzsal kezdett felvezetésképpen. A hátamat masszírozta, közben beszélgettünk, majd összebújva csókolóztunk és simogattuk egymást. Ezután Lizzie kényeztetni kezdett. A francia nagyon kellemes, nem pornós, viszont nagyon egyedi technikája van. Először a környékkel játszadozott, majd kezelésbe vett. A kezét is használja, néha csak a makkommal játszott, majd kellemesen, sokszor a szemembe nézve kényeztetett. Mikor éreztem, hogy ha tovább folytatja elsülök, kértem egy cserét. A melltartót Lizzie vette le (túl sok volt a kapocs, nem akartam bénázni), a bugyitól én szabadítottam meg. Lizze puncija nagyon ízlésesen fazonra igazított (megőrülök érte)és nagyon finom. Miután végigcsókoltam a testét, a csodás ciciknél egy kicsit eldőzve, nyalni kezdtem. A hangokból és a nedvesedésből ítélve jól érezte magát, mikor érzékennyé vált feljebb csúsztam és megcsókoltam.

    Rövid pihenést követően gumit húzott és rámült. Volt, hogy keményebben, volt, hogy lágyabban lovagolt, csókolt, vagy mosolyogva a szemembe nézett, miközben a cicijét, vagy a golyóimat simogatta. Ezt nem is lehetett sokáig bírni, rövidesen nagyot élveztem...

    Kis pihenés után érezte, hogy készen állok a folytatásra, a koreográfia hasonló volt az előzőhöz, ismét kaptam egy csodás franciát, én is kényeztettem, amire hasonlóan reagált... Most hátulról közelítettem, amíg élek nem fogom elfelejteni ezt a látványt. Miután elélveztem finoman letörölgetett, majd lassan le is járt az időm, így felöltöztem, Lizzie is felkapott egy köntöst és az ajtóhoz kísért.
  • Elszámolás:

    A régi átlag, amiért egy nagyon átlag fölötti élmény jár.
  • Összkép:

    Régóta a kedvenceim között volt és most én is elmondhatom, hogy kár volt eddig várni. Egy nagyon kedves, odaadó, természetes lányt ismertem meg, igazi barátnő feeling-el. Nagyon jól éreztem magam, hatalmas élménnyel gazdagodtam és ha Lizzie is úgy akarja akkor lesz még folytatás...
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2018-09-25 17:14:07
Happy Massage