• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolari!


    Köszönöm szépen ezt a csodás beszit, örülök neki, hogy ilyen jól érezted magad Velem!
    Hasonlóanképpen gondolok én is vissza a randinkra, élveztem minden egyes pillanatát. :)))

    Remélem legközelebb már nem leszel zavarban.
    Tudod, hogy nincs rá okod. Soha nem harapok meg senkit se ( csak is finoman) ! ;))

    Várlak legközelebb is sok szeretettel :)))


    Csókol addig is a kis boszi:


    Wanda Gold :))

  • Egyeztetés:

    Látva, hogy milyen népszerű, arra számítottam, hogy nehéz lesz elérni. Ehhez képest szinte azonnal felvette, ráadásul még aznap este tudott fogadni. Nagyon édes a hangja és ahogy beszél.
  • Megközelítés:

    Nem a szűkebb értelemben vett belváros, de jó néhány busz és villamos van a közelben, amivel megközelíthető. Még a festői Rákosrendező vasútállomás sincs messze. A ház bejárata viszont eléggé el van dugva, legalábbis én elsőre elmentem mellette, oda kell figyelni.
  • Helyszín:

    A ház is szépen, igényesen néz ki, és a lakás is ízlésesen van berendezve. Ennek ellenére Wanda még jó néhány dologgal tervezi feldobni a helyet. A szoba pont akkora, amekkora kell, az ágy még talán nagyobb is, szobainasra lehet pakolni. A fürdőben jópofa világító zuhanyrózsa van, és annyi tusfürdő, hogy Wanda akár szaküzletet is nyithatna :)
  • Lány külseje:

    Wandának szép szeme és csókra termett szája van, de ami igazán elbűvölt, az a gyönyörű cicije! Nem modellalkat, de aki szereti a bögyös-faros menyecskéket (ahogy én is), az nem fog csalódni benne :) Egy pici top, bugyi és melltartó volt rajta, amikor fogadott.
  • Action:

    Belépéskor rögtön szájrapuszival üdvözölt, és úgy kezelt, mintha ezer éve ismernénk egymást. A telefonban hallott kedvessége végig megmaradt, és igyekezett oldani a kezdeti zavaromat. Kikísért a fürdőbe, közben itt-ott simogatott, persze én is őt.
    Gyors tisztálkodás után a szobában egymásnak estünk, és Wanda megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, amiben én is segítettem neki. Istenien csókol, valódi nyelves csókokkal. Kérésemre én kezdtem először kényeztetni őt. Lassan végigcsókoltam a testét, majd megérkeztem a puncijához, ami nemcsak szép és finom, hanem érzékeny is. Folyamatosan hangot adott tetszésének, ezt nagyon szeretem, és hamar el is jutott a csúcsra. Ekkor leállított, hogy ő is kényeztethessen. Viccből felvetődött, hogy ő talán egy boszorkány, és hát amit a szájával művel, az tényleg boszorkányság lehet :) Tövig eltüntette a szerszámot, és csodálatosan játszott rajta a nyelvével.
    Már a franciájától el tudtam volna menni, de muszáj volt meglátogatnom a punciját. A farkamnak is nagyon finom volt, jól érezte magát odabent. Missziben kezdtünk, közben hol egymás nyakát, hol egymás száját csókolgattuk, és amikor szabad volt a szája, olyan hangokat adott, mintha folyamatos orgazmust élne át. Annyira jó azért nem vagyok, de remélem, tényleg sikerült így is elélveztetnem. Kértem, hogy váltsunk kutyapózba, és úgy is nagyon élveztük, főleg hogy a szép popsijába kapaszkodhattam. Így is lett aztán végem.
    Utána megtörölgetett, idehozta az innivalómat, és pihenésképpen beszélgettünk. Imádtam, kedves, beszédes lány, és humorérzéke is van. Aztán kezdtük elölről a dolgokat, kitartóan dolgozott rajtam a kezével és a szájával is, és bár nagyon élveztem a varázslatos nyelvmunkáját, a második menet sajnos nem jött össze. "Megfenyegetett", hogy legközelebb nem enged el második nélkül. Úgy legyen :)
  • Elszámolás:

    Csak utólag kérte a virágcsokrot, ami a pesti átlag alsó felébe tartozik, de a bővebb infóból többet is megtudhattok.
  • Összkép:

    Nem véletlenül van Wanda neve után az eposzi jelző: Gold. Aranyat ér az odaadása, a kedvessége, a vadsága, a szája (!!!), a puncija, a cicije és mindene :)
Happy Massage