• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Mergeweshem!


    Először is szeretném megköszönni neked ezt a csodálatos beszit, imádom minden egyes sorát.
    Megsimogattad vele a lelkem!

    Igen, néha nehéz hozzám azonnal bejutni, mivel szeretek nyugodtan elkészülni/felkészülni minden egyes randira. Ez egy kivételes eset volt, de nagyon örülök, hogy pont most így alakult, mert már vártam, mikor találsz rám újra :P

    A telefonban még nem, de mikor megláttalak az ajtóban azonnal tudtam ki vagy! :)
    Általában jó a memóriám és mindenkire emlékszem aki egyszer már járt nálam.
    Rád pedig miért ne emlékeznék, hiszen régi a mi ismeretségünk és sok felejthetetlen randin vagyunk már túl.
    Hiába volt nagyon régen, az emlékek megmaradtak!

    Örülök nagyon, hogy újból olyan jól érezted magad a társaságomban, mint anno a kezdetek kezdetén. Én is ugyanilyen csodálatosan éreztem magam veled most is, ahogy régen!

    Jót mosolyogtam azon, amit írtál, hogy fel kellene írni engem depressziósoknak és életuntaknak :D
    Nálam "alapbeállítás" a jókedv és a mosolygósság, szerintem csak így érdemes nekikezdeni a napnak és örülök, ha ezt rátok is át tudom ragasztani :))

    Remélem még nagyon sokszor élvezhetem a társaságod, amíg még itt vagyok köztetek!

    Várlak bármikor forró öleléssel, simogatással, csókkal és sok mosollyal!


    MILLIÓSZOR CSÓKOL A TE ISTENNŐD

    Wanda Gold :)

    U.i.: Imádlak!! :)))

  • Egyeztetés:

    Nos, voltam már régebben a hölgynél nem is egyszer, már akkor lenyűgözött, így folyamatosan a kedvencek között tartom. Sajnos előre tervezni nem tudok, akkor megyek valakihez, ha tud fogadni pl. 30 perc múlva. Emiatt sajnos többször meghiúsult a randi, sajnos felkapott a leányzó, így majdnem csak az előre megbeszélt időpontok a nyerők.
    Mivel épp a környéken (10 perc kocsival) jártam, műszak kezdése után nem sokkal, látva, hogy épp online, próbát tettem. Egyből felvette, mivel közöltem, hogy ismerem a paramétereket (halk kacarászással nyugtázta), megkérdeztem, hogy mehetnék-e 20 perc múlva? Az igenlő válaszra nagyot dobbant a szívem - VÉGRE!!!-, majd megígérte, Ő is siet elkészülni.
  • Megközelítés:

    A megadott cím pontos, navi ismeri, Zugló ismert tömegközlekedési csomópontja, sokféle busz és villamos is jár arra, megálló a háztól 1 percre. Autóval is jól megközelíthető, a parkolás ingyenes, de nem könnyű, 3-4 perc sétára illik készülni az egyik közeli kis utcából.
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház felsőbb emeleti lakása cél. Kapucsengős beengedés után a benszülöttekkel együtt szálltam a liftbe, de ők más emeleten szálltak ki. A pontos instrukcióknak megfelelően eltévedni nehéz a folyosón, mire odaértem, nyílt az ajtó is - biztos leskelődött a kis huncut :-)
    Az előtérben letettem a cipőt, a szobában a többi cuccomat egy szobainasra. A tetthely egy nagy franciaágy párnákkal, két szekrényke tartja a világítást és a zenét adó eszköz. Apropó zene: végre nem reklámokkal tarkított kereskedelmi rádiót, hanem válogatás ment mindenféle számomra is kellemes zenéből. A fürdő kádas, zuhanyfüggönyös, kádkilépős, szájvizes tusfürdő orgazmus. Volt vagy 40 flakon kitéve - persze ezek közül sok női, de férfiaknak való is vagy 15-20, tovább nem számoltam.
    A törölköző tiszta, nagy, friss volt, a meleget ventilátor kavargatta. Nem tudom, egyedül rendel-e (gyanítom, nem), de senkivel nem találkoztam, hangokat sem hallottam (most a fejemben lévők is csöndben voltak)...
  • Lány külseje:

    A képeken minden látszik, sok hozzáfűzni való nincs. Alacsony, molett, de feszes lány, kedves arccal, markolni való idomokkal. Ami nem látszik, az a kedvessége, állandó mosolya, illetve valami eszement nagy életszeretet, ami átragad az emberre, míg ott van. Ígéretéhez híven tisztán, üdén, alsóneműben várt, dögösen.
  • Action:

    Amint beléptem az ajtón, megismert. Ne tudta ekkor még, hogy ki vagyok, de azt igen, hogy régebben voltam nála kétszer is. Felidéztük a régi helyszíneket, közben levettem bakancsom, aztán meg már nyakamba kapaszkodva lesmárolt. Így kellene minden pasinak hazaérkeznie.... A szobában vetkőztem, közben beszélgettünk, majd kikísért a fürdőbe, újabb smár... Zuhanyoztam, alaposan, majd törölközés közben bekéredzkedett. Öblögettem a szájvízzel, így csak bólogattam, Ő meg csacsogott, évődött. Mint egy igazi szeretőnél, úgy éreztem magam. A szobában aztán elszabadultak a dolgok, igazából hagytam magam sodródni az árral - persze nem víz, ami sáros és fullasztó, hanem a mennyei manna hömpölygött körülöttem Wanda képében, ölelve, csókolva, állandó mosollyal. Természetesen az álló tapi-simi-csók az ágyra teremtett minket, ahol folytattuk a műsort. Csókja nagyon jó, mély, nyelves, de inkább pornós, mint barátnős. Kis idő múlva lejjebb vette az irányt, és hála teremtőjének, nem csókból rögtön francia, hanem fokozatosa puszilva, csókolva halad, megkeresve-találva erogén pontjaimat. Persze odaért a már álló szerszámhoz és foglalkozott is vele. Nyalta, szopta, csókolta, a környéket is, zsáklakot is elkapta párszor. Franciája kiemelkedő, kellően intenzív, mélyre is megy, ott lent tartja kicsit és a nyelvével izgat, közben kezével néha simogatja Frodót és Bilbót, a zsákos családot. Úgy gondoltam, ezt végig kell vinnie, nekem meg élvezni és nézni, úgyhogy közöltem, önző leszek, párnát a fejem mögé rakva, félig ülp helyzetbe kerültem. Erre Ő olyan mosollyal, mintha a rossz gyereknek büntetésből csokit adtam volna, a lábam közé kuporodott, majd fáradhatatlan, bőnyálas, intenzív francia leckét adott. Akkorát élveztem, hogy a talpam is begörcsölt, végig vitte teljes ürülésemig a melót, megvárva a teljes végkifejletet. Persze az örökítő anyagot nem láttam viszont, lehet, hogy éhes volt, vagy nem akart zsepit pazarolni?
    Ahogy ott feküdtem, ocsúdtam, hozzám bújt, hiába ajánlottam párnát, a vállamra hajtotta fejét és simogatott. Tényleg, mint egy szerető. Hát már hogy utasítottam volna vissza, nagyon jól esett, lelkem is megkapta a kellő törődést. Beszélgetés és simogatás közben éreztem, hogy jön vissza az élet középtájt, úgyhogy gondoltam, belecsapunk a lecsóba még egyszer. Én kezdtem kényeztetni, melyre jól reagált, kicsit talán túl is, legalábbis az elején úgy éreztem. Aztán finom puncijának kényeztetése meghozta gyümölcsét, nedvesedett, tágult is, szóval elhittem, hogy jó neki. Azt, hogy elment-e, nem tudom, de ez a műsor nekem is jól esett, mert finom volt, jól reagált, úgy éreztem, sikerem van. Ezek után újra kezelésbe vett, meg szájalásba is. Hát velem így bátran szájalhat bármikor....
    Gumit kértem és kaptam, kértem, üljön bele nekem háttal, úgy lovagoljon, miközben én terpeszbe tartom a lábam, ő meg közé térdelve mozog - mostanában tetszik ez a póz. Most is tetszett, de igazából vele nekem a szemből, hagyományosan, csókolózva jön be, úgyhogy fordultunk. Aztán a csókolózásból kicsit felegyenesedve, lábait felemelve dugtam, mint a lopott órát, de rájöttem, hogy az eszköz megint a szájacskáját kéri. Erre én meg megkértem Wandát, aki lelkesen, a már megszokott szorgalommal és alapossággal kezdett a műveletnek. Mikor látta, hogy nekem ez jó, sőt, egyre jobb, olyan mély és gyors mozgásba kezdett, hogy nem is kellett hozzá sok, újra kitáraztam. A zsebkendőt most is megspórolta...
    Kicsit elsötétült a világ, jöttek a csillagok, bambán mosolyogva néztem a plafont másodpercekig. Persze bújt, simogatott, de már mennem kellett, így öltöztem és a távozás fájó útjára léptem.
  • Elszámolás:

    A bővebb info minden igényét kielégíti a kíváncsi makktársnak. Érkezéskor, szokásom szerint a szekrénykére helyeztem, a randi végéig érintetlen maradt, öltözésem közben kaptam a visszajárót. Megérte-e? Nos, kevés dolog van az életben, ami ennyire megéri...
  • Összkép:

    Szerintem Wandához mindenkinek el kell jutnia, olyan kedvesség és életöröm van benne, amit át is ad, hogy az ember fia utána semmi negatívra nem gondol órákig. Fel kéne írni depressziósoknak és életuntaknak, illetve kötelező mindenkinek, aki szereti a szexet.
Happy Massage