• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Köszönöm Ádám a beszámolót! Tényleg öröm számomra, hogy örömöt okoztunk egymásnak! Szép napot! puszika ;)))

  • Egyeztetés:

    Két csörgés után felveszi, kedves, készséges hang, mindenről részletesen tájékoztat, kábé egy órán belül mehetek is. Így is lesz.
  • Megközelítés:

    Lehel piac magassága, kis utcába bekanyarodva parkoló van, nyomom az sms-t, de BKV-val is tökéletes lenne.
  • Helyszín:

    Új építésű ház lakáskája diszkrét bejutással. Voltam már többször is itt, konstatálom ahogy kilépek a liftből. Luxus helyszín, mindennel felszerelve, hangulatfények, tükrök, tágas szoba tatamival és egy óriáskanapéval, mellette kis asztal. Persze ez egyből beindítja a fantáziám, a kanapé, habár nem fogjuk később használni. Maybe next time :) Tiszta illatos törülköző, tüsfürdő-kiállítás, úgy emlékszem kád, szájvíz. Mindennek tökéletesen megfelelő helyszín, csillagok száma öt, pont mint a Hiltonban.
  • Lány külseje:

    Igaz, a Hiltonban nincs ilyen izgalmas fogadtatás, ajtó nyílik és egy nagyon csinos, formás, kedves, mosolygós lány fogad, fehérneműben. Két puszi, csevej, nagyon szimpatikus arc, kedves személyiség. Teste már-már tökéletes. Rendszeresen sportol, sehol egy gramm fölösleg, minden ahogy a nagy könyvben meg van írva, ott ível és ott kanyarodik ahol kell, nagyon bejövős.
  • Erotikus masszázs:

    Úgy kezdődik minden, leveszi a melltartót. Ez számomra nagyon szimpatikus kezdés, lássuk be. De még nem kerülök közel, inkább hasra vágódok a tatamira. Arra a kérem csak a hátamra fókuszáljon. Krémmel masszíroz.Nagyon szakszerű, precíz, kiváló masszázst kapok. Erotikus jellege, tartalma, masszázs tekintetében önmagán túl mutató dimenziója nincs e tevékenységnek, de valahogy ezúttal nem is hiányzik. Bőven elég csak a masszázs maga. Bár tegeződünk. Borzalmas szóvicc. Közben folyamatosan beszélgetünk, nagyon intelligens, értelmes nő, céltudatos, komoly gondolkodású, nem mellesleg kiváló társalkodó. Mellesleg is rendben ;-)
  • Levezetés:

    Következő pálya: fordulj! Egyúttal a bugyit is OFFra vágja, meztelenek leszünk mindketten. Igyekszik mindig úgy fordulni, hogy jól lássam pinusát a tükörben. Hihetetlen izgalom indul útjára. Simogatom, fogom, markolom ahol csak érem. Imádnivaló mellek. Feszes test. Lassan csúszik rajtam, közben a farkamat ingerli, a heréimmel játszik. Csók nincs. Puszi van. Sok. Finom. Lassan átadva. Kiélvezem.

    Lejjebb csúszik, cicik közé kerül a péniszem, le föl csúszkál. Közben a kezét keresem, összekulcsolódnak az ujjaink. Ez nagyon tetszik. Megkérdezem kinyalhatom-e. Szabad a tánc ha gyengéd leszek, jön a válasz. És én gyengéd leszek. Nagyon érzékeny és finom puncival találkozom. Olyan mint egy ékszer, nagyon tisztelettudóan kell vele bánni és meghálálja. Érzem rajta hogy tetszik neki amit és ahogy csinálok. Valszeg Dorka alapból szereti ha nyalják, de csak ha törődéssel és finoman teszi az ember.

    Cserébe olyan szopást kapok, amit sokáig nem felejtek el. Igaz már pattanásig feszülnek bennem a hormonok és dúl bennem minden ami férfi, Dorka pedig az igazi, a nagybetűs NŐ és hálás vagyok neki érte. Mielőtt elmennék, szólok és kiveszi a szájából a farkam.
  • Elszámolás:

    Utólag, korrekt módon amennyit megbeszéltünk, a komódra helyezem, szó sem esik róla. A régi átlag felett, magasan átlag feletti élményért cserébe
  • Összkép:

    Jó szívvel ajánlom mindenkinek Dorkát aki egy kedves és szexi lány társaságát keresi, massage & more kategóriában :) Nagyon örülök hogy megismertem, mind testileg mind személyiségileg különleges lány.
Happy Massage