• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rácsörögtem, pár perc múlva visszacsörgött. 2 nappal későbbre fixáltunk is egy időpontot. Azt még következő nap pontosítottuk. Szerencsém volt most, hogy ilyen könnyen elértem... Bár az elmúlt időszakban már találkoztunk párszor, úgy éreztem újra találkoznunk kell. Kedves és szimpatikus egyéniség már telefonon is, elvarázsol a hangja.
  • Megközelítés:

    Könnyen elérhető kocsival -igen fizetős a parkolás errefelé is - de bkv-val is. Béke sziget környékén található az utcácska. Nyugis és diszkrét, csendes környék, a közelben van minden. Ha elfelejtettél volna valamilyen apróságot venni vagy vinni, könnyen pótolhatod.
  • Helyszín:

    X utca, Y házának, Z lakása. A ház nem olyan rég épült, modern kis házikó. Bejutás diszkrét, könnyen megtalálod Lola kuckóját instrukciói alapján. A lakás szépen berendezett, az ágyikó kényelmes. A törcsi puha, a kilépő száraz, és nekem megfelelő tusit is találtam.
  • Lány külseje:

    Hűha, Lola egy bombacsajszi. Gyönyörű arc, bársonyos szemek, nagyon top és csinos alkat. Brutál jó popsi.Nem túl kemény, nem túl puha, pont ami a legjobb. Finom a bőre és kellemes érzés megérinteni. Nem tudok belekötni. És az az illat, amivel elvarázsolt, az beégett teljesen. Csodás mellek és nagyon szexy poci, teljes a szerelem részemről. Mindemellett nagyon jófej, barátságos és érdeklődő emberke, akivel könnyen elfelejted, hol is vagy éppen.
  • Action:

    Lola egy nagyon dögös cuccban várt rám. Amint beléptem az ajtón nem is tudtam hol vagyok egy percig minimum: csini magassarkú, egy nagyon csodás fekete combfix fekete tanga,, és egy átlátszó sötét felső, ami alatt csak csodás mellei rejtőztek Így a kezdeti pozitív sokk után, egy kis .üdítő elfogyasztása mellett beszéltük meg, kivel mi történt az utóbbi időben. Nagyon kellemes hangulat uralkodott.
    Gyors zuhany és a hálóban folytattuk aznapi történetünket. Jelentem a hálóban van ám egy tükrös szekrény az ágy mellett , ami nagyon rá tud segíteni az egyébként is nagyon varázslatos Lola effektusra.

    Ő kezdte felfedezni testemet, apró csókokkal haladt rajtam végig, majd finoman és nagyon kellemesen kezét alig használva kezdett el kényeztetni. Cserét kértem, mert ha így folytatjuk, nagyon gyors vég lett volna részemről. Helycsere.

    Segített megszabadulni a testét fedő ruciktól, bár nagy örömömre a fix végig fenn maradt. Végigcsókolgattam egész testét, sok időt töltve finom nyakán és a csodás cicik illetve a szexy poci környékén, majd punciját ízlelgettem. Nagyon finom volt és nagyon tetszett neki műsorom, határozott dicséretet kaptam közben tőle. Szívem szerint órákig időztem volna még itt, de átadtam inkább a terepet újra Lolának. Gumi fel és olyan lovaglásban részesített, hogy csak na. Nagyon kevés időt adtam magamnak, rég találkoztunk, szerencsére tovább bírtam. Élmény volt közben hol fenekét markolni hol melleit érinteni és arcán a jól eső örömöt látni. Vélhetően é remélhetőleg egyszerre sikerült is elmennünk. Nekem reakcióiból, nagyon úgy tűnt.
    Kis beszélgetés, majd újra egy kellemes francia tőle irányomba, újra automatikusan lovagló pózban indított. Éreztem, hogy így hamar elérhet a vég és én se legyek már végig lusta.

    Így missziben folytattuk, nagyon hevesek voltunk majd lábai nyakamba fel így reszelgettünk még egy ideig. Hatalmas örömök közepette szálltam el, emlékeim szerint ő is. Úgy éltem meg mint amikor egy olyan lánnyal futsz össze, akivel jó ideig nem találkoztatok, de az első együttlét kárpótol mindenért, amit kihagytatok.

    Aztán még kis beszélgetés, jól elvoltunk, öltözés részemről. Úgy éreztem nem élnék jobban vissza vendéglátóm kedvességével -időm is talán lejáróban volt, vagy talán már le is járt. Fájó szívvel de mosollyal az arcomon távoztam Lolát kb egy szál semmiben az ajtóban hagyva. Ez is beégett rendesen. Úgy mint ez az egész szinte utolsó "forró nyári" de már "őszinap".
  • Elszámolás:

    A telefonon is egyeztetett csokormennyiség. Nagyon korrekt. Találkozó végén tettem az asztalra. Ilyen szintű élményt, odafigyelést, társaságot nehéz mostanában máshol kapni.
  • Összkép:

    Nagyon bejött ez a találkozónk is, remélem alkotunk még hasonlót kedves Lola! Rajtam nem fog múlni...
Happy Massage