• Amy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először VTR-t próbáltam de ez a funkció nem a legjobb ha gyorsan szeretnél valalkit elérni ezért inkább felhívtam. Néhány csörgés után felvette majd megbeszéltük hogy vissza szól mikor tudok menni az adott intervallumban. 15 perc múlva jelentkezett is hogy mehetek.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem amit leginkább úgy lehet jellemezni hogy egyenesen, egyenesen, és még mindig egyenesen majd egy jobbos és hopp, ott vagy:) Egyszerű!
  • Helyszín:

    Kertvárosi társasház ami előtt a parkolás ingyenes. Nem tudom hogy a lakó közösség milyen de én vártam 10 percet hogy a költöző szomszédok elmenjenek. Maga a lakás célnak tökéletesen megfelelő 2 szoba, fürdő, konyha. A fürdő szép tiszta, nem nagy tusfürdő választékkal ill a szobába egy gardrób szekrény és maga a francia ágy mint tetthely ...
  • Lány külseje:

    Átlagos, vékony, csinos leányzó pici cicikkel de annál formásabb popsival. Arca átlagos, nem kell tartani a kitakarástól és nagyon sokat mosolyog.
  • Action:

    Már érkezésemkor annyira közvetlen volt hogy szinte zavarba jöttem mert nem megszokott dolog. Általában kell egy kis idő míg egymásra hangolódik két ember de nála ez kb 1 perc se :D Szobában megbeszéltük mit szeretnék, odaadtam az ajándékot és irány a fürdő. Épp jött a futár de addig én pont kényelmesen le tudtam fürödni - nincs barátnő a lakásban, szóval nyugi van. Utánam ő szaladt el egy tényleg 1-2 perces frissítőre majd a szobába kezdődött az ismerkedés hogy ki mit és hogyan szeret. A csókból sok mindent le lehet szűrni - ezzel egyetértek - de nem árulta el hogy ő mit szűrt le viszont kellemes volt. Nem visszafogott mindent bele ad :)
    Csók közben felfedeztem a testét majd levette kacéran az a falatnyi fehérneműt amiben fogadott is és kéjesen négykézláb pucsított. Hát nekem sem kellett több egyből bebarangoltam a popsiját meg a szép kis punciját a nyelvemmel amit igazán kellemes hanghatásokkal nyugtázott hogy tetszik neki. Innen egy az ágy mellé állva kipróbáltam a híres tudományát és tényleg egyből eltüntette a velem egykorút. Szó szerint meg se kottyant neki amin én is meglepődtem és nagyon kellemes élmény volt. Az első kört hamar letudtam mivel eléggé feszült voltam és az utódokat a testére, melleire lőve lett végem.
    Ezután egy kellemes beszélgetés következet amit úgy tudnék leginkább jellemezni hogy Amy egy nagyon kedves, okos és kommunikatív lány, így hamar rá hangolódik az emberre és rendkívül közvetlen. Nem hagyott sokat pihenni és eszméletlen franciával kezdetét vette a második menet. Hihetetlen hogy mit tud művelni a szájával, tényleg rendkívül ügyes:) Természetesen ezután is is viszonoztam a dolgot és ismételten megkóstoltam a szép kis punciját amit kellemes hanghatások kísértek ismét. Eztuán gumi fel és szemből kezdtünk neki.... Nem sorolom fel milyen pórzok jöttek de nem értünk az összes végére viszont két dolgot emelnék ki. Ilyenben nem volt részem hogy úgy meglovagolt mintha nem is tudom mi lennék... szó szerint közölte hogy most ő fog engem megb-szni és tényleg mindent bele adott! Nem semmi élmény ha beindul:)
    A második az hogy a popsija tényleg méret független és nagyon imádja. Elárulta hogy ez nála favorit és hihetetlen hogy mennyire lehet tolni neki. Rendesen kifárasztott ő meg csak mondta, mondta hogy d-gjam a kis seggét. Huhhh hát eszméletlen...! A végére hanyatt fekve még egyszer kiakartam próbálni a torkát és így is lett végem hogy az utódokat a testére lőttem miközben ő aktívan végezte a golyók fényezését.

    Engem teljesen kivégzett az az 1 óra alatt amit nála töltöttem.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, nekem pesti átlag és két extra van csak. Az egyik az egy csomag amiben szinte minden benne van kivéve a második extra a szájba élvezés. Én azt nem kértem minden mást viszont igen.
  • Összkép:

    Engem még így senki sem lepett meg! Abszolút lefőzött engem mint egy kávét, szó szerint köpni nyelni nem tudtam. Amy egy erősen sub hajlamú lány mégis most ő volt aki igazán dominálni tudott. Nagyon kellemes élmény volt és azok a hangok.... tisztára mint ha egy pornóban lettem volna! Ajánlott leányzó minden szempontból! Max az nem megy vissza hozzá akinek nem zsánere vagy barátnősebb feelingre vágyik :)
Happy Massage