• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült időpontot egyeztetnünk, ami szerencsére megfelelt nekem is. Nem vagyok a gyors kalandok híve, az Ő esetében ez nem is lehetséges.
  • Megközelítés:

    A Marina part egy kicsit eldugottabb részén van a lakás, a megfelelő információk birtokában könnyű megtalálni. Gépkocsival nem különösebben problémás a parkolás és szerintem a közösségi közlekedés is a közelben van.
  • Helyszín:

    Modern - fényárban úszó - minden igényt kielégítő lakás. A fürdőben minden szükséges rendelkezésre áll. Alapvetően a hölgy határozza meg egy találkozó potenciális paramétereit, de egy kellemes tetthely kétségtelenül emelni képes a színvonalat.
  • Lány külseje:

    Különlegesen szép test, arc, szemek és kisugárzás - magas karcsú alak, hosszú fekete haj. Benne a testi adottságok szerencsésen párosulnak a megnyerő szellemi képességekkel.
  • Action:

    Az elején bevezetésképpen kicsit beszélgettünk - nem szoktam tervezni a találkozók forgatókönyvét ez is úgy magától jött. Könnyű vele témát találni és a jókedved önmagától kialakul.
    A fürdőből visszatérve már az ágy mellett várt és szavak nélkül tudtuk már mit akarunk csinálni. Összesimultunk és finom kölcsönös simogatásokkal, puszikkal kezdtünk amit csókolózással folytattunk. Nagyon érzéki hajlékony teste szorosan simult hozzám, leírhatatlan gyönyört és vágyakat ébresztve bennem. Azt hiszem nem siettünk semmivel, ezért elég sokáig tartott az ''előjáték".
    Nagyon érzéki, elnyújtott franciában volt részem és talán én sem maradtam adós ebben a tekintetben. Eljött a pillanat mikor egymás testébe mélyedtünk, nem számolva a kipróbált pozíciók számát sem hosszát. Különös érzések sokasága rohant meg szeretkezés közben, nem is tudtam pontosan hol vagyok. Ritkán adatik meg, de ezt nevezem én teljes kikapcsolódásnak.
    Befejezésképpen összebújtunk még egy kicsit és cseverésztünk mint két jó ismerős.
  • Elszámolás:

    Talán picivel az átlag felett, bár nem vagyok pontosan tisztában mi számít ma az átlagnak Budapesten. Mindenesetre az érték / költség hányados különösen kedvezőnek mondható. Szolgáltatások közötti kicsi különbségeket a mai világban nem arányosan, hanem sokszor exponenciálisan kell megfizetni.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élményekkel lepi meg magát az a szerencsés, aki Jázmint meglátogatja. Ne feledjük azonban, hogy egy feledhetetlen találkozóhoz két ember szükségeltetik....
Happy Massage