• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, elég rugalmas volt, így hamar találtunk megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    A kelenföldi vasútállomás mellett rendel; de új helyen legalábbis számomra, mert a fél évvel ezelőtti randin idején egy nyusziugrásnyival odébb rendelt. Ugyanúgy vonat, volán, villamos, metró is van a busz pedig a ház előtt áll meg.
  • Helyszín:

    A mostani kuckó nagyobb, mint az előző, mert ez kétszobás lakás. A nagyobbik szobában van kanapé, ágy és asztal is. A fürdő itt kádas-zuhanyfüggönyös és teljesen rendben van. Kispohár a száj ízek plusz kis szemetes.
  • Lány külseje:

    Itt most bajban vagyok, mert nem igazán emlékszem arra, hogy milyen ruhában fogadott. Valami szexi darab lehetett, de a többi részlet kiment a fejemből. Alakra nőiesen kérek, helyes arc, telt mellék és feszes has, széles csipő és az a markolni való nagy popsi. Összerakva egy igazi nehéz bombázó.
  • Action:

    Megérkezésemkor két csók és tovább a szobába. Itt a kanapé mellé álltam és elkezdtem vetkőzni közbe csevegtünk. Az eltelt idő volt a fő téma. Kaptam törölközőt és mehettem tusolni. Visszatértemkor az ágyon térdelve kezdtünk csókolózni. Heves csókok közbe kicsomagoltam a textilből és elfektettem az ágyon. Cici kényeztetés kezdődött majd dél felé haladással punci nyalással folytatódott az együttlétünk. Hevesebbnél hevesebb rángások és kéjesebbnél kéjesebb sóhajok következtek amikor végigsöpört rajta az orgazmus. Utána a nyelvem el neki láttam az ikrek völgyét csúszóssá tenni és egy rövid kebel szexet is abszolváltunk. Itt a mákot is szopogatta néha; majd elterültem az ágyon. Bemutatót a francia tudását és nekem pont egy ilyenre volt szükségem. Nem túl agresszív, de nem is lágy az, amit ő nyújtott. Ütemes bólogatás után gumit húzunk és Benda nyeregbe pattant. Egy darabig együtt mozogjunk és utána én a ciciken kezdtem el kényeztetni,. Kézzel és szájjal is csináltam utána póz váltás történt. A fekvő pozíciót először hátulról, később pedig szemből csináltuk. Kicsit lankad a lelkesedés, ezért szájjal való kivégzést kértem. Végső francia és a melleire élveztem. Törlés és frissítő fogyasztása volt a randi következő epizódja és utána költözésről kérdeztem őt. Átadtam a csokrot majd búcsúcsókok végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. A megszokott a csokor mértéke. Itt ennyi volt, van és lesz egy ideig. A meddig azt ők döntik el.
  • Összkép:

    Most egy nagyon jó élményt kaptam tőle, még akkor is, ha nem volt 100%-os az összhang. Ő nem hibázott, csak én voltam egy kicsit más.
Happy Massage