• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága gyakorlatlan!


    Nagyon örülök annak, hogy a hétvégén hozzám sodort a sors. Ennek következtében egy kedves, aranyos, fiatal úriemberrel ismerkedtem meg, akire szerintem egyáltalán nem illik a nickneve "gyakorlatlan". :))))

    Jól el lehet Veled beszélgetni bármilyen témáról és persze nem utolsó sorban, ügyesen játszadoztál velem a randink alatt, aminek meg is lett az eredménye, hogy nagyon jól éreztem magam a társaságodban!
    Ahogy olvastam ez az érzés kölcsönös ;)))

    Sikeresen megbűvöltelek mikor beléptél az ajtón, remélem ezt máskor is megtehetem :))

    Várlak bármikor széles mosollyal, csillogó szemekkel, forró öleléssel és csókokkal egy kis pihenőre :P


    Wanda Gold


    Ui.: Sajnos a hűtőmön található menő smiley nem hűtőmágnes, hanem matrica. Ha az lett volna, tuti a kezedbe nyomok párat a búcsúzáskor :)))

    CSÓK!!!

  • Egyeztetés:

    Budapestre sodort a sors hétvégén és belátható időn belülre kerestem kedvességet, kb. "mostra". Mint tudjuk ilyen nincs sajnos. Wanda kedves volt:) Már a telefonban is majd átesett a mosolya mikor beszélünk. Másfél órával későbbre beszéltük meg szíveslátásomat.
  • Megközelítés:

    Jelen esetben gyalog közelítettem meg a helyszínt mivel volt időm elég hogy odaérjek és így legalább telt az idő a Thököly út végigcsodálásával a Keletitől a Nagy Lajos Király útjáig. FYI: nekem 50 perc volt kényelmesen. Innen még pár száz méter a Nagy Lajoson és már ott is vagy :) Viszont ha BKV-val közelítenél akkor a 3-as,69-es,62,62A villamosok és az 5-ös és 32-es buszok amiket igénybe vehetsz. Parkolásról lövésem sincs:)
  • Helyszín:

    Az adott kereszteződés jellegzetes újabb építésű ingatlana. Magasabb emelet, aminek megközelítéséhez lift is van. Egy nappali konyhából nyílik "a szoba" és a fürdő. Itt vanak nagoyn menő hűtőmágnesek:). Fürdőben minden mi az ilyenkori renováláshoz szükséges. Tusfürdők mint a DM. Kád függönnyel, világítós zuhannyal:) Kilépő nagy törülköző stb. Szabadkozott, hogy éppen nincs nagy óvszere, de amit kaptam is teljesen rendben volt méretileg. Szobában szobainas, franciaágy friss lepedős, szekrény ahova pakoltam a motyómat óra telefon stb, Valami zenegép adja az aláfestést. Piros hangulatvilágítás
  • Lány külseje:

    Top, melltartó, bugyi hármasban fogadott. Hozzám képest nagyon pöttöm kislány:) Az a fajta galamb akit megkívánsz, ha meglátod. Alkatához mértem nagy cicikkel, kerek feszes popsival. Akinek a képek adják, azoknak élőben sem lesz csalódás. Mindene teljesen sima volt, a haját kivéve:) Arca szép, nagyon kedves. Mindig érdeklődő tekintettel, csillogó szemekkel. Kiengedett fekete, talán vállig érő hajjal fogadott, amit közben felkötött, az egy egyszerűbb "ügyintézés":) érdekében. Lábán tetoválás, köldökében még friss piercing és a felsőajak is hasonló csillogó kaviccsal díszített. Nagyon csicsergős hangja van:)
  • Action:

    Belépéskor az ajtó mögött rejtőzött, ami után kezet nyújtott és csillogó tekintetével köszöntött. Majd puszi, és cipó le, és mutatta az utat a szoba felé. Már ekkor nagyon kedves érdeklődő volt. Mivel időt nem beszeltünk telefonban, gyorsan megbeszéltük, hogy órára szeretnék maradni.
    Szobában vetkőzés, teszteli, hogy nem e szégyellős az ember :) Majd a fürdőbe vezet törcsivel és átadja a terepet. Zuhany közben ismét találkoztunk a fürdőben, függönyt elhúzva, hogy segíthet-e?:) Mivel már végeztem, csak a törülközésnél segédkezett, a hátamnál. Késznek nyilvánításom után visszatértünk a szobácskába.

    Kis állva ölelkezés, lötyögés után az ágyra ültem és elém állt a kis tündér. Így már Ő volt a magasabb:) Így állt előttem már Éva kosztümben és öleltem, kóstoltam a melleit, simogattam a popsiját.
    Javaslatára feljebb kúsztam az ágyra a támláig, Ő oldalról mellém. Simogatott csókolt rákérdezett hogy a golyókkal szeretem-e ha foglalkoznak és közben végigsimította. Végigcsókolta simogatta a mellkasomat a bimbómon forgatta a nyelvét. Majd csak hamar elért, az akkor már nyugalmi állapottól messze lévő tesztrészig is. Oldalát végignyalta, csak rálehet, kicsit bekapta a tetejét és újra végig, nagyon izgató volt. Közben a tenyerébe fogta a golyóimat finoman. Következett makkom lassú érzéki kényeztetés (talán nyelvvel körbe körbe?). S végül a teljes eltüntetés. Nem is gondolná az ember, hogy a pici szájában hova tűnik el a teljes maga.
    Kis technikai szünet kezdődő combgörcsöm megelőzése céljából. Ami után Wanda végig csókolása következett. Hanyatt feküdt és eljátszottam amit Ő is, fentről lefelé végig kóstoltam partnerem testét. Cicik, poci és a sima puncinál kikötve:) Nagy élvezet volt nyalogatni Wanda kelyhének bejáratát, belső combokat puszilgatni, vénuszdombját csókolni. Volt hogy csak az ujjamat húzogattam lassan fel nedves kis pöckén, majd újra nyelvvel. Nagyon szexys hangok és mozdulatokkal kísérte ténykedésemet. Így ment egy ideig, állítása szerint sikerrel is jártam:)

    Tényleg csak pár pillanat szusszanás és ismét én voltam a porondon. Francia tudásának prezentálása közben megkérdezte, hogy szeretném-e így befejezni vagy inkább húzzunk gumit? Az óvszer mellett döntöttem és szemből lovaglóban kerültem első alkalommal legközelebb a Wandához. A lassú ismerkedés gyorsabb galoppá, majd már-már vágtává vált. Nagyon édes közben sokszor puszil csókol. Sexy hangok amik elhagyják száját is erősen rátesznek az izgalmi állapotra. Közben a melleivel is foglalkoztam, számba vettem, csókoltam bekaptam őket.
    Egy lassabb pillanatban javasoltam, hogy váltsunk kutyusba, aminek szívesen csillogó szemekkel tett eleget. Szétválás után még kaptam így egy kis franciát majd felém pucsítoitt a formás hátsójával. Ilyen szexy felkínálkozás után ismét szűkségében élveztem magam. Egy kis lassú bemelegítés után a tempósabb műfajt vettük elő. Itt néha kiestünk a ritmusból mert Wanda gyorsabban tologatta rám a puncikáját, mint ahogy én magamat felé:) Párszor kicsusszantam, ezeken jót kuncogtunk. Előre hajolt már-már hasra feküdt, hogy így nem fog kicsúszni ,de így nekem nem volt az igazi és visszajött sima kutyusba. Volt hogy teljesen rádőltem a hátára csókot lopni. Egy gyorsabb ütem végén Ő is rákapcsolt és hangoskodott:) Amit már nemigen lehetett épp ésszel tartani és így kutyusban ráborulva Őt átölelve élveztem el a puncikájában. Fülembe súgta, hogy maradjak nyugodtan amíg szeretnék, élvezzem. Tudja, hogy ilyenkor érzékeny.

    Szétválás után nagyon szakértően segédkezett a gumival és a tisztogatással. Ekkor sem maradt el a kedvesség ami áradt lényéből, egész ottlétem alatt. Kaptam vizet az elveszett folyadék pótlására.
    Ezután még beszélgettünk egy hosszabbat. Végén felajánlott egy zuhanyt amivel nem éltem. Öltözködés közben Ő maradt Évában és úgy terelte a figyelmem:) Meztelen kísért ki az ajtóig. Ölelés, puszi. Itt valamiféle indíttatásból ölelkezés közben gondoltam, hogy felkapom, de nem szereti, ne emelgessétek:)
  • Elszámolás:

    Balga mód a telefonban nem kérdeztem, de odafelé lekértem egy bővebb infót és aszerint történt a találkozó végén kis szekrényre. Én jobb szeretem általában előre, csak teljesen kiment a fejemből mert mikor beléptem tuti meg lettem bűvölve kicsit, azért:).
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Megpihentem egy törődő, kedves lány társaságában. És ez az igazán fontos szerintem.
Happy Massage