• Erika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Motorozni voltam a hétvégén Miskolc környékén. Ottalvós volt a kör, így estére szerveztem egy kis plusz élményt. Telefonon hívtam, nem vette fel elsőre, de sikerült elérni :) így telefonon egyeztettünk, kedves volt, elmondott mindent korrekten. 5-re kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    A telefonos navigáció könnyen odatalált, mocival meg mindenhol tudok parkolni. Erről nem tudok többet írni.
  • Helyszín:

    Magas panelház, de szerencsére van lift. Mondjuk protektoros nadrágban lehet el sem indultam volna lépcsőn. A lakás olyan, mint a többi panel, egyszerű és séma elrendezésű. Viszont tisztaság volt a kecóban és tiszta, illatos törölköző, aminek örültem a fürdés után. A lakás berendezése sem túl bonyolult, nem neves lakberendező munkáját dicséri, de van minden, amire szükség van.
  • Lány külseje:

    Telt idomok jellemzik a hölgyet, amolyan van mit fogni rajta típus, de minden megfelelő arányban van. Nem kövér. Nagyon formás feneke van és a cicik is szépek, eredetiek. Az arca a képeken nem látszik, de nem kell megijedni, kifejezetten aranyos arca van. A korával szerintem kicsit aláírta magát, de ki nem ebben a szakmában. Szerintem inkább a 40-hez van közelebb.
  • Action:

    Miután végeztem a tisztálkodással, bementem a szobába, ahol már "munkaruhában" várt az ágyon. Mellé heveredtem és egyből kezelésbe vett. Elkezdte csókolgatni a hasamat, a mellkasomat, a nyakamat és ami nagyon izgató volt a fülembe is belenyalt! Majd egyre lejjebb és lejjebb csúszott, míg rá nem talált a farkamra. Nagyon finoman elkezdett franciázni, de nagyon-nagyon jól! A zacsit sem hagyta ki a jóból, azt is érzékien nyalogatta, miközben többször is a szemkontaktust tartottunk. Kis idő után átfordultunk 69-be, így én is kényeztetni tudtam. Nagyon finom ápolt puncija van. Majd újra ő következett. Elkezdte simogatni a farkamat és újabb francia következett de úgy, hogy most térdeltem az ágyon Erika pedig négykézláb előttem. Ez a formáció megihletett és kértem, hogy had kerüljek mögé. Ő négykézláb az ágyon, én mögötte térdeltem és így nyalogattam, miközben kezeimmel is besegítettem. hamarosan kértem is a gumit és onnan hátulról nyomtam be neki a lompost. z isteni feneke látványával együttesen nem sokáig bírtam, és hatalmas élvezést éltem át. Hagyta, hogy az utolsó rángások is csituljanak, majd kölcsönösen megtörölgettük egymást. A végén egy kis üdítő mellet beszélgettünk az élet viselt dolgairól, majd magamra kaptam a protektoros ruhát és elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Ha ismeretlen helyre megyek, nem szeretek adós maradni, így szeretem a dolgokat előre rendezni, hacsak a házirend másként nem szól. Ez esetben azt beszéltük meg, hogy utólag fog történni. Nagyon korrekt az értékarány. Számomra bőven megérte.
  • Összkép:

    Nekem tökéletesen megfelel minden szempontból. Aki ezt a korosztályt szereti, tuti ugyanígy fogja gondolni, ha megismeri. Bátran ajánlom.
Happy Massage