• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, habár nem Dórival beszéltem hanem kolléganőjével, elsőre sikerült beszélnünk, és már aznap rövid határidőre kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Nyugati pályaudvar illetve a Bajcsy eleje. erről többet nem tudom érdemes e írni. Tömeggel pofonegyszerű, autóval a parkolás napközben lehet nem az, ár a híd alatt szokott lenni hely.
  • Helyszín:

    Régi bérház emelete, ide már én is lifttel megyek. A helyszín érdekes, kb az első amivel nem vagyok maradéktalanul elégedett. A szoba picike, és a cipőt is itt kell levenni, kanapé és tatami van (minden makulátlanul tiszta, de valahogy mégsem jön be annyira) a logisztika kicsit problémás mert egy fürdő van, és többen rendelnek. a fürdő egyébként okés, sokféle tusfürdő van.
  • Lány külseje:

    A hirdetésben szereplő adatok reálisak: Kor , méret stimmel, de élőben Dóri sokkal megkapóbb: alacsony lány, szép arc, nagy természetes cikik, tetkó a kézen, formás csípő. Van egy kicsit arisztokratikus beütése, és kellemes a hangja nekem ez is nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Sok helyen szeretem elmismásolni a masszázst, viszont van egy olyan átmenet nála amit egyszerűen nem érdemes kihagyni, mert gyk ez a legjobb része. Meztelenül masszíroz, és igen jól, nem tudom tanulta e, vagy csak beletanult, de erős határozott, szakszerű mozdulatokkal csinálja. Tükör sajnos nincs , így csak érezni lehet hogy néha az ember hátához érnek a cicik, vagy mikor a kezeimet masszírozza akkor az arcomnál himbálóznak. a masszázs kb 20-25 perc, kicsi beszélgetés, a kellemes hangja és a masszázs együtt kellőképpen ellazít. ahogy már említettem Dórinál az átmenet nekem az ami meggyőzött hogy visszamenjek hozzá (ugyanis ez nem az első alkalom volt, de ez volt a kettő közül a beszámolóra érdemes.h).
  • Levezetés:

    Dóri első találkozásunkkor , olyan erotikusan csinálta meg a masszázsból kényeztetésbe való átmenetet, hogy az élmén után eldöntöttem , kicsit merészebb kéréssel is visszajövök, amit egyáltalán nem bántam meg.
    Még hasonfekve elkezdte az fenekemet , combomat, heréket megdolgozni, aztán olajos kézzel a fegyver csövét is simogatni kezdte, de olyan őrületesen hogy a fekvő helyzetből négykézlábra álltam, és megkértem hogy így csináljon meg. Csodálatos élmény volt, de közben rájöttem, hogy a cickókat nem is láttam még szinte aznap, szóval egy pár percre szembe fordulta, kicsit a szájába vett (egyébként az is nagyon finom a legutóbbi alkalommal, gyk pár perc alatt leszopott), illetve dughattam a dús kebleit. Ezekután vissza négykézláb kutyába, és megkértem hogy így végezzen ki: egy csoálatos lingamot kaptam , a végén a farkamat pedig a tatamira verte ki. 5*
  • Elszámolás:

    Egy kis asztalkára helyeztem, Budapesti átlag, nincs meglepetés.
  • Összkép:

    Dóri egy nagyon kellemes MILF, és egy csodás élményt kaptam tőle, nekem nagyon megérte.
    A hellyel szembeni kritikámat remélem nem veszi rossz néven.
Happy Massage