• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Most kivételesen nem vette fel nekem a telefont az okot tudom de viszton smsemre válaszolt vissza egyből és ígyhát könnyen ment az egyeztetés
  • Megközelítés:

    Megközelítés már rutinból ment mivel már nagyon sokszor találkoztam vele, 11.ker Bikás park közele. Szokásomhoz híven mivel nem lakik messze tőlem csak átsétáltam hozzá.
  • Helyszín:

    Hát mit is írjak róla, a helyszín változatlan, tiszta, soka tisztálkodási eszköz, egyszóvbal randezett volt a lakás.
  • Lány külseje:

    Lilike még minddig jól néz ki és ha tehetném kisajátítanám csak magamank. A kint lévő képek jó régiek de ettől fügettlenül szerintem nem változot sokat. A jó bor is a korral érik, és az rá is igaz.
  • Action:

    Megérkeztem a megbeszélt időpontban, hívtam nem vette fel, kissé csalódott voltam de pár perc mulva kaptam egy smst hogy 10 perc és jöhettek. Hát igen mindenkinek reggel azért kell az idő.
    Megkpatam a kódot és irány fel a megszokott . emeletre. Ajtót nyitottam mondta bújjak be és megjegyezte, hogy jó régen találkoztunk illetve beszéltünk. Sajna igen sok volt a meló. Cipő le és odaheveredtem mellé kicsit beszélgettünk mi történt velünk mostanság, majd mondta hogy vetközzek neki, gyorsan ledobtam textilt és vissza heveredtem mellé folytatnia beszélgetést illetve akkor már meg is kezdtük az ismerkedést. Kis idő elteltével mondta hogy heveredjünk le kivételesen a földre nekem tetszett az ötlet. Vittük a takarót is amit a szőnyegre terített le, es hasra feküdt. Elém tárult szép formás feneke. Kicsit mellé feküdtem és lábai közé nyúltem de kérte hogy hatoljak belé mert nagyon ki van éhezve és szeretne magában érezni. Íghát mögé kerültem kicsit odadörgölőztem hozzá, benyálazta magát és behatoltam, egy kis idő múlva oldlra fordultunk és így folytattuk hátúlról majd megint egy kis idő elteltével feltérdeltem mögé és ugy folytattam tovább és hát nem sok kellet hozzá hogy végem legyen így lerántottam a védő eszközt és a fenekére lett végem.
    Elmentünk tisztálkodni egy kicsit beszélgettunk és mivel lejárt az időm illetve rohannom is kellet így gyorsan öltözködtem és mentem.
  • Elszámolás:

    Szokásos korrket, asztalra letéve ahogy szoktuk.
  • Összkép:

    Ameddig csak lehet marad a favoritom és hozzá fogok járni. Hamarosan vissza térek.
Happy Massage