• Zszófi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam és a kért időpontban szerencsére még szabad volt.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható, a parkolással sem volt gond a közelben. Tömegközlekedni nem próbáltam, de az is van egészen közel.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és rendes, ha jól tudom hárman vannak, de mindent diszkréten kezelnek. A szobában kanapé és masszázspad van. A fürdő tiszta, és sokféle tusfürdőből lehet választani.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, filigrán hölgy, hosszú hajjal és nagyon formás kemény popsival. Arca is szép, nem kell félni az arckitakarástól. A masszázst egy kis szexi bugyiban végezte.
  • Erotikus masszázs:

    Először szakszerű masszázzsal indítottunk. Már az elején tájékoztatott, hogy szimpatikus vagyok neki, így sor kerülhet majd franciás kényeztetésre is. Tanulta a masszázst, és ez minden mozdulatán érződött. A hátammal kezdte, és erős mozdulatokkal távolította el a csomókat. Innen lejjebb haladt, sor került a fenék szakszerű masszírozására. Az elején kérte, hogy szóljak majd, hogy mikor kezdjük az erotikus részt, és én itt elérkezettnek láttam a pillanatot.
  • Levezetés:

    Úgy éreztem hogy ennek ő is megörült, és lelkesen látott neki kényeztetésemnek. Először feltérdelt mögém a padra, és apró puszikat lehellt a hátamra, majd a popsimra. Simogatni kezdett, majd a cicikkel is csúszkálni kezdett rajtam. Aztán játékos nyelvecskéjével elkezdett egyre lejjebb haladni, közelítve az erogén zónákhoz. Amikor az ánuszomhoz ért, jó mélyen belenyalt, én meg majdnem elájultam az élvezettől. A farkam pillanatok alatt kőkeményre duzzadt, amíg ő lelkesen és igencsak változatosan nyalogatta a hátsóm. Néha körözött a nyelvével, néha kicsit rezegtette, de volt hogy jó mélyre fúrta nyelvecskéjét, és olyan is, hogy lassan hosszan széles nyelvcsapásokkal szántotta végig a környéket. Közben kezével a farkamat izgatta néha, de az már izgatás nélkül is acélkemény volt. Néha a zacsira is kitért a kedveskedés, aztán vissza a popsira. Én meg nyögtem és ájuldoztam a gyönyörtől. Végtelen hosszúnak tűnő kényeztetés után végül fordulásra kért. Most merev dákómat kezdte az ajkaival kényeztetni, de hogyan! Életem egyik legjobb franciáját éltem át. Lágy volt és érzéki, ahogy én szeretem. Néha mélytorkosan elnyelte, néha csak a makkot nyalogatta, de olyan érzékien, hogy Oscar díjat érdemelt volna érte. Időnként a szemembe nézett gyönyörű szemeivel, nagyon izgató volt. Én közben simogattam, ahol értem, melleket puncit, popsit, és közben a tükörben is figyelhettem a tevékenységét. Ujjai néha elkalandoztak és a popsim izgatta (csak kívülről), miközben kéz nélkül franciázott. Én a kéz nélküli franciát szeretem a legjobban, és ő ösztönösen így csinálta. Időnként a zacsit is izgatta, hol kézzel, hol a puha ajkaival. El tudtam volna még viselni ezt a földi mennyországot még egy darabig, de hát ezt az érzéki izgatáscunamit nem bírhattam a végtelenségig, és végül egy hatalmas robbanással spricceltem az édes ajkai közé. Fantasztikus élmény volt!
  • Elszámolás:

    A végén tettem le, egy picit megtoldva. A kapott élményhez képest semmiség.
  • Összkép:

    Egy nagyon aranyos, kedves, készséges, csinos lányt ismertem meg, aki olyan magasfokú szexuális kultúrával rendelkezik, és olyan hihetetlenül érzéki dolgokat tud csinálni, hogy az egészen kivételes. Egy igazi gyöngyszem!
Happy Massage