• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága loocydedd!

    Köszönöm Neked a csodás randit és a beszit is. Boldoggá tesz, hogy ilyen jól érezted magad a társaságomban. Ez az érzés kölcsönös :))))

    Örülök, hogy a bakancslistádról ki tudtad húzni a cici szexet és annak is, hogy végül sikerült a popsit összehoznunk, így lett teljes a randink. Kár lett volna ha kimarad, mivel mindkettőnknek iszonyat élvezetes volt.

    High five Neked :)))

    Mondtam rád bízom, hogy írsz vagy sem, de ha igen annak nagyon örülnék és megköszönöm :)))
    Látod milyen jó lett hogy írtál, hiszen nagyon jó kis beszi lett belőle ;)))

    IMÁDOM ÉS TÉGED IS!

    Várlak vissza sok-sok szeretettel bármikor, ha szeretnéd akkor kihúzhatunk még egy dolgot a bakancslistádon :P

    Hugs and kisses :*****


    A TE ISTENNŐD

    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Többszöri hívás után végre felvette és a következő hét elejére megbeszéltünk egy randit. Kérésemre tájékoztatott a részletekről is.
  • Megközelítés:

    Én a tömegközlekedést választottam mivel egy csomópont közelében fogad, így könnyen, városi viszonylatban hamar oda találtam. A bejutás is könnyű volt. Megcsörgettem, ő még kért két percet, majd annak letelte után visszahívott, megadta a kapukódot, elmondta hanyadik emelet és melyik ajtó az övé. Jóformán lehetetlen eltéveszteni a lakást.
  • Helyszín:

    Nagyon kultúrált és igényes lakásban fogad. Fürdőben több mindent találsz, mint amire szükséged lesz. Tisztaság, csillivilli mindenhol. A szoba kellőképp nagy, kényelmesen el tudod pakolni a ruháidat, az ágy pedig bőven elég nagy ahhoz, hogy forogjatok rajta.
  • Lány külseje:

    Az arckitakarás mindig rejt magában egy kis kockázatot és nagyjából csak elképzelni tudod, hogy milyen is arcra a hölgy. Szerintem pont eleget láttat magából, simán lehet arra következtetni, hogy szép lány. Nem is ért ilyen téren csalódás, egy szép mosolygós lánnyal találtam szembe magam. Külalakra meg az a tipikus "tömörgyönyör", minden van aminek lennie kell és a megfelelő mennyiségben. Pont az esetem.
  • Action:

    Nem fogok messzemenőleg a részletekbe bocsátkozni, mert nehéz mindent felidézni, annyira sikerült Wandának megigézni. XD
    A gyors zuhány után a szobában csókok közepette térképeztük fel egymást. Ő még mindig a rajta lévő fehérneműben pompázott, amitől hamar megszabadítottam. Aztán áttettük a székhelyünket az ágyra, ahol szép lassan megmutatta a francia tudását. Nos, mivel ilyen téren én hiányt szenvedek, ezért ez olyannyira jól esett, hogy le is kellett állítanom, mert nem akartam az első két percben véget érni. Fantasztikusan csinálja, ha csak ezt vehetném igénybe, akkor is meglátogatnám. Rövid ideig kényeztettem én is, ami a hanghatásokból ítélve jól esett neki. Ezt követően fordultunk és megint ő vett a szájával kezelésbe, ami viszonylag rövid időn belül véget is ért. A foglalkozás elérte a célját. Kiment, hozott üdítőt, letörölgetett majd beszélgettünk minden féléről. Egyébként nagyon jó beszélgető partner, könnyű vele megtalálni a közös szót.
    Round 2, ismét franciával vett kezelésbe, foglalkozott a golyókkal is ami nagyon jól esett. Mivel megbeszéltük, hogy élnék a backdoor lehetőségével is ezért rákérdeztem és már intézkedett is. Ez sajnos többszöri nekifutásra sem sikerült, mert mire célba értem volna már nem voltam elég kemény. WTF!? mondtam is, mert ez ritkán fordul elő, de megeshet. Végül abban maradtunk, hogy akkor ezt skippeljük és csináljuk simán. Franciázni kezdett, amit olyan sokáig és olyan jól csinált, hogy kemény lettem mint az acél. Gyorsan mondtam is, hogy fussunk neki mégegyszer annak a popónak. Láss csodát, sikerült beküzdenem magam és pár lassú mozdulat után már szépen mozogtam benne. Először kicsit tempósabban toltuk, majd gondoltam váltsunk despasitora, egy kis kézi simogatással rásegítve a puncijánál. Ezt iszonyat élveztem és Wanda reakcióit látva ő sem volt ezzel másképp. Végünk is lett mindkettőnknek. (Itt a reklám ideje: azt mondta először ment el így popóban.) High five saját magamnak, ha ez tényleg így volt.
    Újabb pihi és beszélgetést követően rákérdeztem, hogy még egy dolgot kipróbálhatunk e. Ez pedig a cici szex volt, ami eddig bakancslistás volt. Készséggel állt rendelkezésre és egy finom franciát követően el is helyezkedett, úgy, hogy kényelmesen a cicik közé tudjam tenni. Nem vagyok olyan nagy, hogy a cicikből kiérve még a szájába is betudjam tenni a végét, de ez már amúgy is csak extra lett volna, mindamellett, hogy nagyon jó érzés volt így csinálni. Ez legyen a "legnagyobb" problémám. XD Szóval Így lett végem harmadjára is és mondhatom mind magamat és wandát is a csúcsra járattam. Az időt kicsit túllépve még beszélgettünk egy csomót, majd fájdalmas búcsút vettünk.
  • Elszámolás:

    Előre letettem egy borítékban a megbeszéltet a szobában lévő szekrényre. Szó sem esett róla végig.
  • Összkép:

    Eddig abszólút BEST! Nem adhatok "Jó" besorolásnál jobbat, de erre a beszámolóra mindenki tekintsen úgy, hogy ez ISTENNŐ státuszú! (Wanda, ezt a beszit csak a te kedvedért szültem meg) XD
Happy Massage