• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi napján hívtam, mivel adhoc jellegű volt a tali.
    Már a telefonban is lejött, hogy egy cserfes lánykával van/lesz dolgom. Mivel megfelelt neki az általam jelzett időpont kérés, s még rugalmasnak is bizonyult, így nála kötöttem ki kb egy óra múlva.
  • Megközelítés:

    Ahonnan mentem onnan nem volt nehéz elérni a megadott címet. Gyalogosan mentem, de tömeggel is jól megközelíthető a város bármely szegletéből.
    Parkolás tán ingyenes, de nem igazán foglalkoztam ezzel.
  • Helyszín:

    Panel a maga bájával, de rossz szavam nem lehet.
    X-edik emelet, de van lift, így könnyű a feljutás.
    Ketten voltunk a lakásban, ahol rend és higiénia uralkodott.
    Szobában jó nagy franciaágy, egy kicsit már nyúlott rugózással, bár az is lehet, hogy én a keményebbhez vagyok szokva?!:)
    Fürdő szépen felújítva, benne kád, s jó pár tusfürdő. Csók nincs, így a Listerine nem tartozéka a helyiségnek.
  • Lány külseje:

    Dóri egy cserfes lányka.
    Utcai ruházatban várt, nagy mosollyal és két puszival.
    Kedves teremtés, s emellett formás alakkal is megáldott.
    Arca nekem bejött, szép szemei vannak, s csókra termett szája, amit sajna élőben nem tapasztalhattam meg. Cicik formásak, épp tenyérbe illőek, s jól izgathatóak. Popsija is nekem tetsző, két tenyerembe pont belefér, s a puncija fazonírozott, amit mellette élmény is izgatni.
  • Action:

    Miután közösen lezuhanyoztunk, én hasra vágtam magam a szobában, s kicsit megmasszíroztattam magam a hátsó felemen. Ez megfelelt egy kis ráhangolódásnak, s közben faggattuk egymást diszkréten.

    Ezután átfordultam, s kicsi ráhangolódásképpen elkezdtük egymást izgatni, simogatni, míg nem kényelembe helyeztem és végig csókoltam bársonyos testét. Élmény volt a meredező bimbókkal játszadozni, s közben hallani a várt a hatást. Lejjebb csúsztam és kényeztetésbe vettem a combok közti testrés(z)ét, amit szintén élvezettel fogadott, még ha nem is értem célt, viszont a hatásfok növeléséhez mindenképp alkalmas volt eme tevékenység:)

    Hamarosan ő jött, s gumihúzást követően kértem tőle, hogy mutassa már be, mennyire is élvezhető így a francia nyelvlecke. Igyekezett és tényleg elérhető így is egyfajta jó érzés, mert a nyelvének játéka ebben a formában is izgató volt. Nem engedte túl mélyre, de ahogy a makkot a szájában eltüntette, valóban ügyes nyelvjátékba kezdett........ja és közben tartotta a búja szemkontaktust. Közben azon morfondíroztam, hogy meg kéne tudni mennyire is szűk lehet ez a leányzó, mert valahogy azt éreztem, hogy nem lesz egyszerű majd belé hatolnom. Kérdőre is vontam ez ügyben előtte, s jelezte, hogy hamarosan megtudhatom.

    Kértem, hogy üljön rám, s eressze belé a férfiasságom, amit örömmel meg is tett. Lassan és folyamatosan engedte magába, s közben éreztem, ahogy egyre jobban körül ölel és feszülnek rám az izmai. Olyan állapotot teremtett, amit már rég nem tapasztaltam. Bevillant korábbi emlékekből mondjuk valaki, de élvezni kellett a jelent, s hagytam, hogy tegyen velem azt, amit szeretne. Először ő irányított, lassan tette a dolgát, majd átvettem az irányítást és nagyobb tempót diktálva nyomtuk a szeánszt. Közben rám hajolt és perverz szavakat súgott a fülembe, amit nem hagyhattam megválaszolatlanul:)
    Annyira felspanolt, hogy nem is álltam jót magamért és szinte a gumit széthasítva lövelltem belé, ami előtte sem maradt észrevétlen:)

    Utána innit és csokit adott, majd gyors tusi, s az időt kissé átlépve fájó búcsú és tipli következett.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztem a telefonban meghatározottak szerint.
    NF és csók nála nincs, így emiatt lehet kalkulálni az egy órára dukáló új pesti kondícióval.
  • Összkép:

    Elégedett voltam a kishölgy hozzá(m)állásával. Maximálisan odatette magát, s látszott rajta, hogy nincs nagyon megjátszás.
Happy Massage