• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel, de 20 perc múlva újra hívtam, és felvette. Sikerült még aznap délutánra időpontot egyeztetni, kedvesen tájékoztatott mindenről, nagyon aranyos hangja van. 1 órás programot vettem igénybe.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható, új építésű társasházban rendel Fanni. Igaz, egyszer körbe kellett járnom a tömböt, mert pont rossz oldalról keztem el keresgélni a pontos címet. A Lurdy ház közelében parkolni sem nehéz, meg nagyon sok a BKV-járat kb. 5-10 percnyire Fannitól.
  • Helyszín:

    Rendezett új építésű lakás, a folyosón még egy ajtón keresztül kellett mennem mire a lakásba bejutottam.
    A célnak megfelelő tiszta a fürdő és a szoba is, ahol egy franciaágy a tetthely, és le lehet pakolni a cuccokat.
  • Lány külseje:

    Nagyon szép mosolygós arca van, egy kicsit szeplős, de nagyon jól áll neki, igazán szexi. Szép nagy mellei vannak olyan mintha igaziak lennének, nagyon jó tapintásúak és a méretük is tökéletes. Formás, feszes feneke van. A képeknek megfelelően nagyon szép Fanni, csak élőben sokkal jobb és izgató. Egy fekete lenge köntösben fogadott.
  • Action:

    A lakás ajtajához érve már nyílt is az ajtó. Fanni kedvesen beinvitált és két puszival üdvözölt. Levettem a cipőmet és bementünk a szobába. Leraktam az ajándékom az asztalkára, beszélgettünk egy kicsit, hogy mit szeretnék, majd mivel már a telefonban jeleztem, hogy szeretnék vele közösen fürdeni, együtt mentünk a fürdőbe, épp nem volt senki rajtunk kívül a lakásban, így szabadon mehettünk ide-oda. Már itt kezdeményezően megcsókolt, majd aranyosan beszappanozott, főleg a farkamat, ami addigra már teljesen merev volt, aztán én is megmostam elölről-hátulról főleg a melleit és a punciját, közben hátranyúlt a farkamhoz, nagyon jó volt.
    A szobába visszatérve állva kezdtünk el csókolozni, simogattuk egymást, majd Fanni az ágyra ült, és elkezdett franciázni, a golyókkal is foglalkozott, és egészen mélyre bevett a szájába, nagyon finom meleg szája van ebből a szempontból. Majd én is viszonoztam a kedvességét, először a melleit csókolgattam, utána én is franciáztam Fanni hanghatásainak közepette. Kaptam még egy kis szembe nézős franciát, aztán Fanni felpattintotta a gumit, és elkezdett lovagolni. Nagyon jól mozgott rajtam, és közben a mellei előttem ringtak, úgyhogy ebben a pózban szinte végig a cickókat csókolgattam, markolásztam, csak egy levegővételnél volt, hogy Fanni megcsókolt, ez is nagyon jól esett. Misziben folytattuk, itt is folyamatos nyögdécselések voltak hallhatók Fannitól. Majd kutyusba váltottunk, a fenekébe kapaszkodva adtam az ütemet, a szűk puncija miatt nagyon élvezetes volt, és így lett végem.
    A szünetben beszélgettünk, és megmasszírozott egy kicsit. Felajánlotta a második menetet, és el is kezdett franciázni, de annyira kifacsart az elején, hogy nem bírtam volna ilyen gyorsan regenerálódni, de az az egy csodás volt.
  • Elszámolás:

    Az elején tettem az asztalkára, de mondta, hogy ráért volna a végén is. Az átlagnak megfelelő, de az élmény annál sokkal jobb, nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, illentigens lány, mindenben arra törekedett, hogy nekem jó legyen. Hozzáállása és a kisugárzása igazán kivételes. Nagyon jó barátnős órát tötöttem Fannival.
Happy Massage