• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Váratlanul felszabadult egy kis időm, így felhívtam, hogy tudna-e fél óra múlva fogadni, szerencsére nem volt gond. Egyből felvette, és kedvesen közölte, hogy vár.
  • Megközelítés:

    Villamossal mentem, az pont a ház előtt áll meg, és elég sok járat megy azon a vonalon. Kocsival nem néztem, de szerintem nem lehet nehéz parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    Sima panellakás, jó állapotban. A barátnő a (tippre) kisebb szobában rendel, Jessyca a hálóvá átalakított nappalit használja. A barátnő jelenlétét lehetett hallani, de engem nem zavart, sőt, még reménykedtem is, hogy esetleg összefutok vele :)
  • Lány külseje:

    A képek teljesen fedik a valóságot: pici csokinyuszi hihetetlen idomokkal és elbűvölő mosollyal. Fantasztikus mind a popsija, mind a sebész által felturbózott cicik.
  • Action:

    A zuhanyból visszaérve már meztelenül találtam Jessycát, így gyorsan melléheveredtem az ágyra. Csókoltam a testét, ahol csak értem, fantasztikus minden porcikája. Némi lenti nyalakodás után cseréltünk, én hanyattdőltem, ő pedig odatérdelt mellém, és furulyaórába kezdett. Úgy helyezkedett, hogy közben tudjam markolászni a kerek és kemény popsiját, amitől már önmagában vigyázzba vágta volna magát az ezredes, de a művészi nyelvtornája erre rátett még egy (vagy három) lapáttal. Szép változatosan csinálta, és nem kapkodta el a dolgokat. Idővel gumit kértem és egy lovacskázást, amit nem bántam meg: arcának és melleinek látványa, valamit a fenekének markolászása gyorsan kivégzett.
    Egy frissítő zuhany után beszélgettünk egy kicsit, majd újra munkához látott. Szájával ismét keményre varázsolt, majd egy kis papás-mamásba kezdtünk, amit heves hanghatásokkal kísért. Ennek ellenére az ezredes kezdett veszíteni a harci kedvéből, ezért még egy kicsit rásegített szájjal, majd kérésemre négykézláb vágta magát, és hátulról estem neki. Nagyon jó volt a csípőjét és a fenekét szorítani, így idővel megkértem, hogy feküdjön hasra, és úgy beakasztva ért újra a végzet. Némi pihegés és egy gyors zuhany után elbúcsúztunk, és mentem a dolgomra.
  • Elszámolás:

    Előre elkérte, de ez természetes. Kiderül a bővebb információból, az ott leírtaknak megfelelő meglepivel mentem.
  • Összkép:

    Már másodszorra voltam nála, ami kevés lánnyal fordul elő. Kedves és közvetlen, jól lehet vele beszélgetni, és a szexben is érti a dolgát. Vissza fogok még menni hozzá, pedig nagy a választék.
Happy Massage